A tökéletes húsleves receptje

Így készítsd el lépésről lépésre!

A forrón gőzölgő húsleves nélkül talán nincs is igazi vasárnapi ebéd. Készítsd te is tökéletesre!

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tökéletes húsleves pontosan annyi helyen jelent mást és mást, ahány helyen készítik és fogyasztják, van, akinek fácánból, libából, másnak csirkéből, de talán a legtöbbeknek a marhából készült, gazdag, zöldségekkel alaposan megpakolt leves jelenti a tökéletest. Egy azonban biztos: náthára, másnaposságra vagy bármilyen betegségre ez az egyik legjobb megoldás, ahogyan vasárnapi ebédnek is, persze szigorúan a rántott hús előtt.

A vasárnapi ebédek másik nagy sztárja

Valószínűleg sosem hirdetnek majd győztest abban a tekintetben, hogy melyik fogás népszerűbb vasárnapi ebéd: a rántott hús vagy pedig a húsleves, de talán nem is baj, mindenesetre most, hogy tudod, hogy készíts húslevesből tökéletest, nézd meg, hogy a rántott hús hogyan lesz az!

Így lesz tökéletes a rántott hús

Nézegess képeket!

Elolvasom

OLVASD EL EZT IS!

leves lead
  • fokhagyma
  • hagyomány

Köményes rántott leves

legenyfogo lead
  • gomba
  • sárgarépa

Legényfogó leves

Ezt is szeretjük