Ropogós, fűszeres csirkecombok 20 perc alatt

Így lesz igazán omlós a hús

A fűszeres csirkecombokkal tényleg nem kell sokat lacafacáznod!

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ezzel a módszerrel a fűszeres csirkecombokat úgy lehet ropogósra sütni, hogy a hús belül omlós lesz. Akár grillen is kipróbálhatod.

Fűszeres csirkecomb

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 csirkecomb
  • 1 kiskanál koriander
  • 1 kiskanál fekete bors
  • 1 kiskanál fehér bors
  • 1 kiskanál édeskömény
  • fél kiskanál szecsuáni bors
  • csipetnyi római kömény
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A csirkecombokat tisztítsd és mosd meg, majd sózd be ízlés szerint. Egy kisebb tálba önts két evőkanál olívaolajat, tedd bele a fűszereket, és jól keverd össze. Az így kapott páccal kend be a csirkecombokat. Figyelj arra, hogy mindenhova egyformán jusson a keverékből.

A húsokat bő, forró olajban süsd ki nyolc-tíz perc alatt. Közben fordítsd meg a csirkéket. Akkor jó, ha már mindenhol szép piros. Ha kész, vedd ki az olajból, csepegtesd le. Kínálhatsz hozzá mártogatóst salátát és bármilyen köretet.  

Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival

Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!

Promóció

Ezt is szeretjük