Csirkés-sajtos csusza tepsiben sütve
A csirkés-sajtos csusza a maradék újrahasznosítására is kiváló.
Túl sok hús maradt a hétvégéről? Nehogy kidobd, pont jól jön egy ízletes rakottashoz. A csirkés-sajtos csusza kellően pikáns, szaftos és laktató. Annyira ízlik majd mindenkinek, hogy legközelebb is így fogod elkészíteni.
Csirkés-sajtos csusza
Hozzávalók
- 50 dkg csusza
- 20 dkg csirke
- 15 dkg sajt
- 3 dl tejföl
- 1 vöröshagyma
- só
- bors
Elkészítés:
Tégy fel vizet forrni. Ha lobog, rakd bele a csuszát, dobj hozzá sót, és főzd a tésztát roppanósra körülbelül nyolc perc alatt. Szűrd le, csepegtesd le. A vöröshagymát aprítsd fel, és dinszteld meg. Add hozzá a vékony csíkokra vagy kis kockákra vágott húst, és pirítsd meg.
Keverd hozzá a tésztát, sózd, borsozd ízlés szerint. Egy tűzálló tálat kenj ki vajjal, rendezd el benne a húsos csuszát. Öntsd le tejföllel, szórd rá a reszelt sajtot. Ha tovább akarod fokozni az élvezetet, bacont is rakhatsz a tetejére. Tedd előmelegített sütőbe, és 180 fokon süsd addig, amíg a sajt rá nem olvad.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept