kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Otthon   /  

Társasházi pályázat OTP 2016

Másfél millió forint is járhat: június 15-ig lehet jelentkezni az új pályázatra

Ismét kiírták a népszerű pályázatot, itt olvashatod, mire kaphattok pénzt.

Forrás: Femina.hu

Az OTP Bank idén, 2016-ban is meghirdette hagyományossá vált Társasházi Pályázatát, melynek keretében a lakásszövetkezetek és társasházak vissza nem térítendő támogatásra pályázathatnak.

Az immár nyolcadik alkalommal kiírt pályázatra idén is három kategóriában lehet jelentkezni, a korábbiaktól eltérően azonban ezek némiképp megújultak.

Támogatják a felújítási munkálatokat

A Társasházi Pályázat célja a lakóközösségek életminőségének javítása, melyhez a kiíró több oldalról is szeretne hozzájárulni.

Az Ezermester kategóriában felújítási és fejlesztési munkák támogatására lehet pályázni, legyen szó energetikai beruházásokról, szigetelési, megújuló energiához kapcsolódó munkálatokról, különféle környezetvédelmi tervekről, homlokzati, nyílászárókat érintő és minden más műszaki felújításról, nem utolsósorban pedig olyan projektekről, melyek a társasházi ügyvitelt segíthetik, például ügykezelő szoftverek vagy más intelligens eszközök beszerzésével.

A biztonság és a közösségépítés szintén hangsúlyos

A Biztonság kategória keretében nevéhez híven olyan beruházásokat támogatnának, melyek a lakóközösség személyi biztonságát és vagyonvédelmét szolgálják, például a tűzvédelmet, a zárak, kerítések felújítását, a játszóterek és a környék közlekedésének biztonságát, a lépcsőházzal és liftekkel kapcsolatos karbantartást és felújítást, a csúszás- és akadálymentesítést vagy éppen a térfigyelő kamerák felszerelését.

A harmadik kategória a Közösségépítés, ennek keretében olyan kreatív ötleteket várnak a kiírók, melyekkel a lakóközösség összetartását, a baráti viszonyok erősítését lehetne minél inkább hangsúlyozni, például közösségi terek kialakításával, legyen szó benti vagy éppen kinti, zöld helyszínekről.

Válassz!
Társasházban laksz?
A társasházakban több dologra kell odafigyelni, mint ahogy azt az ember eleinte gondolná.

Idén nem utolsósorban különdíjat is meghirdettek a pályázat kiírói, melynek elnyeréséről közönségszavazással döntenek majd. A pályázat támogatási összege az első helyezett számára minden kategóriában bruttó 1,5 millió forint, a második helyezett számára 1 millió, a harmadik helyezett számára pedig 500 ezer forint. A különdíj bruttó 1 millió forint lesz. A pályázatok leadási határideje 2016. június 15. lesz, további részleteket pedig ide kattintva olvashatsz róla.

Még nincs hozzászólás

Ingyen telek a csok-hoz

Egyre több helyen biztosítanak erre lehetőséget a családoknak. Ismerd meg a részleteket!
Otthon

Giccsadó az ingatlanokra

Van, ahol már bevezették, de állítólag nem ez lesz az egyetlen, mások is követik majd.
Otthon
Otthon dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.