kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Otthon   /  

Pára és penész elleni szerek

10 forintos szer, amivel eltüntetheted a penészt: plusz 7 dolog, ami még segít

Pofonegyszerű praktikákat is bevethetsz a pára és penész ellen.

Forrás: Femina.hu

A lakásban jelen lévő penész ugyanúgy káros hatással lehet az emberi szervezetre nézve, mint az, ha nem megfelelő a páratartalom, utóbbi ráadásul kiemelkedő szerepet játszik előbbi megjelenésében is.

Ha otthonod levegője túlontúl páradús, villámgyorsan megjelenhet a penész, érdemes ezért még olyankor tenni a megelőzés érdekében, mielőbb szembesülnöd kellene a nem túl esztétikus és egészségkárosító végeredménnyel.

Ha kíváncsi vagy, milyen alapvető módszereket vethetsz be az optimális páratartalom biztosítása érdekében, vagy éppen arra, milyen pofonegyszerű trükkök és praktikák segíthetnek ebben, és mi köze lehet mindehhez a darabját tekintve 10 forintnál többe nem is kerülő táblakrétának, nézd meg az alábbi galériát!

Túl párás a lakásod?
Túl párás a lakásod?
13 hatékony folttisztítóTermészetes tisztítószerek a konyhából12 munka, amit szerelő nélkül is elvégezhetsz14 filléres csodaszerA legjobb megoldások a lefolyók dugulása ellen13 veszélyes és allergiát okozó tárgy a lakásban15 tipp, amivel tízezreket spórolhatszA legfontosabb szabályok háztartási gépekhezFilléres trükkök a fürdőszobába15 szerszám, amit tarts otthon!

Így kell eltávolítani a penészt: attól is függ, hol jelent meg!

A penész a lakás számos pontján megjelenhet, van, hogy különböző módszereket kell bevetned ellene.

Még nincs hozzászólás
Otthon dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.