kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Otthon   /  

IKEA veszélyes lámpa visszahívása

Rendkívül veszélyes terméket hívott vissza az áruház: vidd vissza, ha te is vettél az elmúlt hónapokban!

Mindenki megkapja a pénzét.

Szerző: Erdős Liza
Forrás: Femina.hu/IKEA

Az IKEA március 17-én közleményt bocsátott ki, melyben arra kéri a vásárlókat, akik GOTHEM lámpát vettek, hogy mostantól ne használják, és vigyék vissza a termékeket bármelyik áruházukba, ahol visszakapják azok teljes vételárát.

Az áruház a GOTHEM álló- és asztali lámpákat áramütés kockázata miatt hívja vissza, miután néhány esetben a lámpák zsinórja sérültnek bizonyult. A zsinór sérülése esetén a lámpa fém váza elektromossággal töltődhet fel, ami biztonsági szempontból kockázatos.

Még nem történt személyi sérülés

Az IKEA nem értesült az üggyel kapcsolatban személyi sérülésről, de két vásárló és egy áruházi dolgozó azt jelentette, hogy áramütést tapasztalt.

Az IKEA számára a legfontosabb prioritás, hogy a termékek biztonságosan használhatók legyenek, és elfogadhatatlan, hogy balesetek történjenek.

Ezért döntöttek úgy, hogy a balesetek elkerülése érdekében visszahívják a GOTHEM lámpákat, és felhívják a figyelmet használatuk veszélyére.

Akkor is vissza kell vinni, ha jól működik

A GOTHEM lámpák 2015 októbere óta vannak forgalomban az IKEA valamennyi piacán. Arra kérik a vásárlókat, hogy még abban az esetben is, ha a lámpák kifogástalanul működnek, azonnal szüntessék be azok használatát, és vigyék vissza valamelyik áruházba, ahol a termékek teljes vételárát visszakapják. A termékvisszahívás mindhárom GOTHEM lámpára - két asztali és egy állólámpára - vonatkozik.

A lámpákat bármelyik IKEA-áruházban visszaveszik, és a teljes vételárat megtérítik. A termékvisszavételhez nincs szükség a vásárlás igazolására, vagyis blokkra. További információért látogass el a www.ikea.hu weboldalra, vagy hívd a központi információs vonalat a 06 1 460 31 60 telefonszámon.

2 hozzászólás
agyas       2016-03-18 17:21
3.
Akkor ez egy ütős lámpa,végre van egy ütős termék sok éves fejlesztésnek köszönhetően és nem hagyják érvényesülni!
macika55       2016-03-18 12:32
2.
Engem meg is harapott(chuckle)

Társasházi pályázat OTP 2016

Ismét kiírták a népszerű pályázatot, itt olvashatod, mire kaphattok pénzt.
Otthon

Rákkeltő anyagok a lakásban

Saját és családod egészsége érdekében ezekre nagyon figyelj!
Otthon
Otthon dokumentumtár

Blog.hu ajánló

hirdetés
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.