kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Otthon   /  

Biokandallók panellakásba árakkal

Kandallók panellakásba, 30 ezer forint alatt: biokandalló-körkép

A lakótelepi otthonoknak sem kell nélkülözniük a kandalló táncot járó fényeit.

Forrás: Femina.hu

Legalább egyszer biztosan te is álmodoztál már arról, hogy a fogvacogtató hideget a kandalló meleg, táncot járó tüzénél élvezd egy pohárka bor és a kedvesed társaságában. Mivel a panellakások korlátozott lehetőségekkel bírnak, ez sokszor csak álom marad, hiszen nem tudsz kéményt építeni a nappali falába.

Ezért praktikus megoldás az úgynevezett biokandalló, mely nem szennyezi a környezetet, és még elvezető nyílásra sincs szükség hozzá, ugyanakkor garantáltan a lakás központja lesz.

Praktikus dísztárgy

A biokandalló a hazai piacon még elég ismeretlen, ám nem szabad lebecsülni, hiszen nagyon praktikus lehet olyan otthonokban, ahol nem megoldható az igazi fűtőelem. Esetében szó sincs áramról vagy éppen gázra kötésről és az ebből következő esetleges balesetekről, hiszen ez a fajta kandalló bioethanollal működik. A vízzé és szén-dioxiddá lebomló anyag nem káros a szervezetre, ugyanis utóbbi mennyisége is csak körülbelül annyi, amennyit a gáztűzhely két rózsája gyárt. Nem kell tartani a szén-monoxid-mérgezéstől, ahogyan a korom hagyta csúnya fekte foltoktól sem.

Egy liter ethanol körülbelül másfél-két óra kandallóműködésre elég, ugyanakkor nem ad semmiféle meleget, csak egyfajta dísztárgy azok számára, akik vágynak a lángok látszatára. Viszont, mivel a fűtőanyag egy része vízzé alakul, a télen agyonfűtött, száraz szobákat kis nedvességtartalommal tölti fel. Persze már csak a hangulat megteremtése miatt is érdekes lehet egy biokandalló, hiszen a modern stílust képviselő minitábortüzeken keresztül a múlt hangulatát idéző darabokig mindent megtalálsz, ha elég nagyra nyitod a pénztárcád.

Így újítsd fel a nappalit 10 ezer forintból
Így újítsd fel a nappalit 10 ezer forintból
Így dobd fel a nappalit fillérekből!Varázslatos tavaszi dekorációk a lakásbaA 15 legnagyobb lakberendezési hibaLátványos ötletek apró étkezőkbeFilléres trükkök a fürdőszobábaLátványos ötletek apró konyhákbaGyönyörű, romantikus hálószobákMinden idők legnevetségesebb lakberendezési stílusaiÍgy újítsd fel a konyhát 10 ezer forintbólA tökéletes hálószoba a 12 csillagjegy szülötteinek

Modern és elegáns

A bio-kandallo.hu weboldal az egyik úttörő a biokandallók árusításában, oldalukon számos változat megtalálható az egészen baráti árú termékektől a csillagos eget verdeső darabokig. Legújabb akciójukban két kandalló is igazán figyelemre méltó. A Fuego nevet viselő, fekete és fehér színben kapható kandalló lakkozott fémháza 50x45x15 cm-es, ami elég kicsi, sőt, viszonylag könnyű is, így a falra szerelés sem okoz gondot. Alkoholtartályába egyszerre 7 l bioethanol fér, ami azt jelenti, hogy nagyjából 14 órán keresztül működik, mindössze 25 900 forintért. Ez egy modern stílusú kandalló, ha azonban inkább letisztult formára vágysz, akkor válaszd az Elegance XL nevet viselő terméket.

Biokandallók
Fuego, 25 990 forint
Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!

Az ezüst színben pompázó, nonfiguratív mintával gravírozott kandalló tűzálló váza az esetleges tűzesetek megelőzése érdekében nagyon hasznos. A 60x50x15-cm-es nagyságú tárgy valamivel nagyobb, mint modern társa, ám szabályozható alkoholtartálya ugyanakkora. 29 900 forintért vásárolhatod meg a kandallót.

Így spórolj a fűtésszámlán!

Ha szereted, hogy jó meleg van otthonodban, érdemes néhány dolgot szem előtt tartanod, hogy később ne gyűljön meg a bajod a számlákkal. Nézd meg a videót!

Több ezer forintot spórolhatsz a fűtésszámlán: ötletek a szakértőtől

Hogyan lehet felismerni, ha hibás a rendszer, levegős a radiátor, mire figyelj a beüzemelés előtt, és mégis milyen eszközök segítenek a spórolásban? Videónkból megtudhatod!

Dátum: 2012. október 5.
Készítette: Femina.hu

Kisebb otthonokba

A kandallofutar.hu is igen széles választékkal igyekszik az igényeket kielégíteni. Az asztali kivitelezésű, egészen aprócska Grado Art MS-001 kandalló szintén az elegancia védjegyét viseli magán. A fekete motívumos kerámiaalkotás 32x10x15-es, így még a legkisebb lakásba is könnyedén befér. A kialakításánál nagyon ügyeltek a biztonsági szempontokra, a duplafalú, szabályozható alkoholtartály minimálisra csökkenti a tűzvész kialakulásának esélyét. A kandallót 25 ezer forintért vásárolhatod meg.

A kör alakú, asztalra helyezhető Grado Round MS-06 nevet viselő kandallót is ebben az áruházban szerezheted be. A fekete test és hőálló üveg kombinációjából készült kandalló 29 cm magas és 18 cm átmérőjű, körülbelül egy órán keresztül működik, tartálya egészen kicsi, és nem szabályozható. A minitűz ára 21 ezer forint.

Neked tetszenek ezek a kandallók?

7 hozzászólás
Djoe       2012-11-06 20:33
8.
A link helyesen: http://www.bio-kandallo.com
válasz a 2. kommentre (emmersson - 11-04)
kicsikocsi2       2012-11-06 19:37
7.
Szeretem én is a kandallók hangulatát, de ha lehetne, én inkább ragaszkodnék a fával "működtethető" megoldáshoz, de hát nem lehet mindent :)
HexeFee       2012-11-06 01:38
6.
Bocsánataz elöbb elírtam 38 200 az eredeti ára az említett terméknek.

Aprócska mosogatógépek körképe 60 ezer forint alatt - Ha kicsi a konyhád

A mosogatógépek ma már nem számítanak luxusnak, néhány modell pedig a legkisebb konyhába is befér.
Otthon

Szagelszívó hamutálak 2 ezer forint alatt - Ha a lakásban dohányzol

Ha nem bírod megállni, hogy otthon is rágyújts, de gyűlölöd a dohányszagot, ezeket a hamutálakat neked találták ki.
Otthon
Otthon dokumentumtár

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.