Játssz és nyerj!
kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Játssz és nyerj   /  

Nyerj éhségcsökkentő shake-et, és váltsd valóra fogadalmadat!

Nyerj éhségcsökkentő shake-et, és váltsd valóra fogadalmadat!

Ha ezt használod, játszva leadhatod a kilókat, amitől idén mindenképp megszabadulnál. (x)

Szerző: Bugya Brigi
Forrás: Femina.hu

Ha te is arra tettél fogadalmat, hogy leadod a túlsúlyodat az új évben, és a karácsonyi vendégeskedések terülj-terülj asztalai után felhagysz a cukorral és a lisztes ételek fogyasztásával, akkor igazán jó hírünk van számodra! Most ugyanis egy egyszerű válasz megadásával megnyerheted a diétádat támogató turmixporunkat!

Mi kell a sikeres fogyáshoz?

Több oldalról is küzdened kell a fölös kilók ellen, ha látványos és tartós eredményt szeretnél elérni! Az egyik az az étrended, melyet a saját ízlésed mentén alakíthatsz.

Rengeteg különböző diéta van, a húsmentestől a húsbázisúig, azonban abban mind megegyezik, hogy a finomított cukrokat és szénhidrátokat kerülik, továbbá a csökkentett kalóriamennyiséggel veszik rá a szervezetedet, hogy a felhalmozott felesleget most élje fel.

A Diéta rovatunkban számos tippet és komplett diétás étrendet találsz, ezek átbogarászását nagyon tudjuk ajánlani!

A diétádat pedig számos dologgal meg tudod támogatni, hogy ne gyötörjön folyamatos éhségérzet, és a megfelelő vitaminokat is megkapja a szervezeted. A FeminaShopban több különböző fehérje turmixot találsz, melyek rendszeres fogyasztásával nemcsak a zsírégetés, hanem az izomépítés is könnyebb lesz!

Mozgás életvitel szerűen

A diéta mellett a mozgás a másik legfontosabb dolog, melyet rendszeresítened kell az áhított alak eléréséhez. Ha több mint tíz kiló felesleg van rajtad, akkor érdemes kíméletesen kezdened a sportolást. Az elején az legyen a legfőbb célod, hogy életed szerves részévé teszed a mozgást, ami nem kínnal, hanem örömforrással tölti meg napjaidat. Válassz kedvedre való mozgást, és csináld úgy, ahogy neked jól esik. Kezdj el 40-50 perces sétákat tenni minden másnap, ezt variálhatod időnként úszással, fél napos-egész napos kirándulással is.

Futni, súlyzós edzésre, spinningre, vagy más hasonló intenzív mozgásra járni már csak akkor kezdj el, ha a gyaloglás nem esik nehezedre és érzed, hogy növelni szeretnéd a fizikai terhelés szintjét. De a fokozatosságra mindig figyelj oda, inkább lassabban szabadulj meg a kilóktól, hogy tartós legyen a fogyás.

Az étvágyadat csökkentheted turmixokkal is, melyet most meg is nyerhetsz, ha helyesen válaszolsz kérdésünkre. Az alábbi kérdésünkre a választ ide kattintva találod majd meg!

Mit nyerhetsz?

A helyesen válaszolók között 1 darab, eper ízű Ultra Loss éhségcsökkentő shake-t sorsolunk ki a FeminaShop felajánlásával.

Az ULTRA LOSS olyan prémium minőségű, ízletes, diétát támogató turmixpor, amely 50%-os fehérjetartalommal, hozzáadott L-karnitinnel és krómmal, valamint 12 féle vitaminnal, fontos ásványi anyagokkal és nyomelemekkel segítenek a diétás célok elérésében.

A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Femina adataikat felhasználja Játssz és nyerj! hírlevél és DM hírlevél kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Femina harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.
A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyerteseket a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

A vetélkedő sorsolását követően a Szolgáltató e-mailben értesíti a nyerteseket. Amennyiben a nyertes az értesítő e-mail kiküldését követő 15 napon belül nem válaszol az értesítő e-mailre, úgy a Szolgáltató új, pótnyertest sorsol ki. Amennyiben a pótnyertes sem jelentkezik a kiértesítéstől számított 15 napon belül, úgy a nyeremény visszaszáll a Szolgáltatóra, illetve a felajánlóra. További pótnyertest nem sorsolunk ki. Amint a pótnyertes kisorsolásra kerül, és neve megjelenik a nyertesek között, úgy az eredetileg kihúzott nyertes már nem tarthat igényt a nyereményre.

A játék ideje: 2016. január 05. - február 29.
Sorsolás: 2016. február 29.

Keresztnév és küldetés

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.