Játssz és nyerj!
kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Játssz és nyerj   /  

Nyerj gyöngyházfényű, kristályos karkötőt, amit esküvőn is viselhetsz!

Nyerj gyöngyházfényű, kristályos karkötőt, amit esküvőn is viselhetsz!

Meseszép, csillogó kristályokkal és gyöngyökkel kirakott, háromsoros karkötőt nyerhetsz. (x)

Szerző: Bugya Brigi
Forrás: Femina.hu

Hamarosan kezdődik az esküvő szezon, és akár neked lesz esküvőd, akár valamelyik barátnődnek jön el idén a nagy nap az életében, egy meseszép ékszerre szükséged lehet, hogy megadhasd a módját ennek az ünnepi pillanatnak. Játssz velünk és akár meg is nyerheted ezt a különleges ékszert, amit viselhetsz az idei nyár folyamán!

Ez koronázza meg a megjelenésedet

Egy esküvői outfit összeállítása indulhat a ruha irányából, de ha van egy olyan ékszer, amit mindenképp viselni szeretnél, akkor ez is adhatja a kiindulópontot. Például ha egy különleges mintával rendelkező ékszerről van szó, akkor a ruhád díszítését érdemes az ékszer mintájához igazítani, hogy tökéletes legyen az összhang.

Ha egy hangsúlyos nyakláncot szeretnél viselni, abban az esetben a pánt nélküli esküvői ruhákat javasoljuk előnyben részesíteni, hiszen ez a fazon teljesen szabadon hagyja a nyakat és a vállakat, így az ékszer valóban tündökölni tud majd rajtad.

Fehér gyöngy klasszikus aráknak

Egy klasszikus igazgyöngy ékszer igazi aduász választás, hiszen ez egy olyan darab, ami egyszerre szuper nőies, ráadásul életed végéig hordhatod, hiszen sosem fog kimenni a divatból, és szinte minden esküvői ruhához passzol. Vagyis, ha inkább a ruha felől kezded a tervezgetést, akkor gondold végig, milyen színű esküvői ruhát szeretnél. Bizony, nem csak a fehér és az ekrü létezik, és még csak nem is kell extremitásokba esned, akkor is van egy sor árnyalat, ami között válogathatsz.

Az igazgyöngyök is rengeteg csodás árnyalatban érhetőek már el, így még ezt a gyönyörű, klasszikus anyagot is a ruhádhoz igazíthatod. A rózsás, a lilás, a szürkés árnyalatok mind-mind meseszép alternatívái lehetnek a fehérnek.

Nézz körül a FeminaShop esküvői ékszereket rejtő kollekciójában és válaszd ki most a kedvencedet!

Alább feltett kérdésünkre a választ pedig ide kattintva találod!

Mit nyerhetsz?

A helyesen válaszolók között 1 darab, gyöngyházfényű, kristályos karkötőt sorsolunk ki a FeminaShop felajánlásával.

A játékban részt vevők hozzájárulnak, hogy a Femina adataikat felhasználja Játssz és nyerj! hírlevél és DM hírlevél kiküldésére, melyekről bármikor leiratkozhatnak. A Femina harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.
A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyerteseket a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a jutalmat eljuttatjuk hozzád.

A vetélkedő sorsolását követően a Szolgáltató e-mailben értesíti a nyerteseket. Amennyiben a nyertes az értesítő e-mail kiküldését követő 15 napon belül nem válaszol az értesítő e-mailre, úgy a Szolgáltató új, pótnyertest sorsol ki. Amennyiben a pótnyertes sem jelentkezik a kiértesítéstől számított 15 napon belül, úgy a nyeremény visszaszáll a Szolgáltatóra, illetve a felajánlóra. További pótnyertest nem sorsolunk ki. Amint a pótnyertes kisorsolásra kerül, és neve megjelenik a nyertesek között, úgy az eredetileg kihúzott nyertes már nem tarthat igényt a nyereményre.

A játék ideje: 2016. március 01. - május 03.
Sorsolás: 2016. május 03.

6 hét 6 kiló fogyókúraprogram

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.