Játssz és nyerj!
kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Játssz és nyerj   /  

Békét és szelet! - Három év alatt a Föld körül (x)

Békét és szelet! - Három év alatt a Föld körül (x)

Nyerd meg Méder Áron könyvét, aki 3 év alatt hajózta körbe a világot.

Forrás: Femina.hu

Hello! Hola! Bula! Kia ora! Szelámat pagi! Angol, spanyol, fidzsi, maori, indonéz és még vagy tucatnyi más nyelven köszöntötték egy-egy kikötőben Méder Áront, aki három óceánt és negyven országot érintve közel ötvenötezer kilométert tett meg Carinával, ezzel az alig hatméteres balatoni vitorlással.

A szerző 2006-ban, huszonhat évesen indult útnak, hogy aztán három évvel később a harmadik magyar földkerülőként térjen haza. Igaz, ilyen kis hajóval korábban még senki sem próbálkozott.

Egy utazás története

A rendszeresen vezetett hajónapló alapján írt könyv olvasója nem csupán a földkörüli szólóvitorlázás egyedülálló kalandját élheti át, de bepillantást kaphat bolygónk sokszínű világába is a karib-tengeri konyhától kezdve a galápagosi állatvilágon át egészen a jemeni kalózzónáig.

A kötetből persze az is kiderül: Méder Áron nem hőstettre készült, csupán szeret vitorlázni, és kedveli az effajta szélsőségesen minimalista életet, amelynek előnye a friss hal, hátránya pedig, hogy nagyobb házibuli nem szervezhető…

A Jaffa Kiadó honlapján számos izgalmas kiadványra bukkanhatsz. Kattints a részletekért! »

Mit nyerhetsz?

A helyesen válaszolók között 5 db Békét és szelet! - Három év alatt a Föld körül című könyvet sorsolunk ki.

A játékban résztvevők hozzájárulnak, hogy a Femina nyereményjáték-hírlevél és DM hírlevél kiküldésére adataikat felhasználja, melyről bármikor leiratkozhatsz. A Femina harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.
A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyerteseket a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a nyereményt eljuttatjuk hozzád.

A játék ideje: 2010. március 16. - 2010. március 31.
Sorsolás: 2010. március 31.

Terhesség hétről hétre

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.