Játssz és nyerj!
kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Játssz és nyerj   /  

Nyerj stílustanácsadást, új frizurát és személyre szabott sminket!

Nyerj stílustanácsadást, új frizurát és személyre szabott sminket!

Újítsd meg a külsődet tetőtől talpig! Legyél újra magabiztos és lehengerlően szép! (x)

Forrás: Femina.hu

Újulj meg egy hozzád illő sminkkel és stílussal!

Ha nem tudod, milyen smink passzol leginkább egyéniségedhez és vonásaidhoz, vagy ha tanácstalanul állsz az üzletek kínálata előtt, mert nem találod a megfelelő darabokat itt az alkalom, hogy profi segítségre bízd magad!

Lyn de Gara nemzetközi imázs-tervező kezelésbe vesz, és biztos lehetsz benne, hogy mindenkit lenyűgözöl majd önbizalmaddal, ami új külsődből fakad. Ismerd meg önmagad Lyn segítségével!

Az imázs nem más, mint személyes stílus. A frizura, a smink, az öltözék, a személyiség mind az életstílus és pénzügyi helyzet összessége. A jó megjelenés nem csak azt jelenti, hogy valaki jól néz ki, hanem azt is, hogy jól érzi magát a bőrében.

Akik már átváltoztak

Réka 27 éves ügyvédjelölt, célja, hogy komolyabb, erőteljesebb hatást gyakoroljon külsejével, de mindezt a nőiesség jegyében. A tanfolyam során színanalízis segítségével megtanulta, mely árnyalatok előnyösek számára, a tökéletes smink elkészítése során pedig videó is készült, melyet Réka bármikor visszanézhet, hogy felelevenítse a tanultakat.

Ezek után már csak egy megfelelő frizurára volt szükség, melyet Benke Éva mesterfodrász készített el, kifejezett Réka stílusához illően.

Érdekességek Lynről

Lyn modellként kezdte pályafutását, majd számos amerikai iskolát és tanfolyamot végzett el, és saját stúdiót is nyitott az angyalok városában, Los Angelesben. Majd megtanult magyarul, és 1996 májusában létrehozta a Smink és Imázs Stúdióját Budapest belvárosában, ahol nagy sikerrel ötvözi a smink művészetét és az imázs varázslatát.

Egy nőnek tudnia kell, hogyan sminkelje magát az alkalomhoz és korához illően, milyen színek állnak harmóniában a személyiségével. Mi az öltözködési stílusa, ami illik az alakjához.

Réka átváltozása
Lyn de Gara
Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!Kattints a képre a nagyításhoz!

Tudnia kell mit, mikor és miért kell felvennie. Lyn meggyőződéssel vallja, hogy a harmónia a szépség titka, és hisz abban, hogy ha egy nő jól néz ki, akkor jól is érzi magát a bőrében. Nagyobb az önbizalma, és az emberekre is sokkal nagyobb hatással van. Lyn valóban egy imázs varázsló, aki mélyen elkötelezte magát a női szépségnek és sikernek.

Előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy magabiztosan, megújult külsővel lépj ki Lyn stúdiójából. Látogass el még több információért Lyn weboldalára! »

Mit nyerhetsz?

A helyesen válaszolók között kisorsolunk egy ingyenes smink és imázs tanfolyamot, melyhez egy Benke Éva mesterfodrász által készített frizura is tartozik.

A játékban résztvevők hozzájárulnak, hogy Femina nyereményjáték hírlevél kiküldésére adataikat felhasználja, melyről bármikor leiratkozhatsz. A Femina harmadik fél számára a megadott adatokat nem szolgáltatja ki, és a Személyes Adatok Kezelésére vonatkozó törvényi előírásokat betartja.
A Magyar Posta szolgáltatásáért nem vállalunk felelősséget!

A nyerteseket a sorsolás napján e-mailben értesítjük. Az új magyar reklámtörvény (2008.évi XLVIII. tv.) miatt kénytelenek vagyunk kérni a postai elérhetőségedet is. Ezt a kötelező adatrögzítésen kívül semmilyen más célra nem kívánjuk használni! Valamint azért is fontos, hogy pontos nevet, címet és e-mail címet adj meg a játékban, mert csak így garantálhatjuk, amennyiben nyersz, hogy a nyereményt eljuttatjuk hozzád.

A játékos hozzájárul ahhoz, hogy a tanfolyamon készült fényképei megjelenjenek a Femina.hu oldalon.

A játék ideje: 2012. szeptember 10-2012. október 09.
Sorsolás: 2012. október 09.

Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.