Fórum: 5 piszkosul szexi színész, aki hétköznapi nőt vett feleségül
topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
Éden Hotel 2Gyerekszáj
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Sztárok
anonymous
2010-01-25 13:33       5.
pontosság.
válasz a 4. kommentre (anonymous - 01-25)
anonymous
2010-01-25 13:33       4.
ja,és Jaclman és neje között nem 9 év van,ahogy a cikkíró állítja,hanem 12.Ok,végülis mindegy,csak a ponosság kedvéért.
anonymous
2010-01-25 13:31       3.
na,folytatom haverom már két éve mondta,h Robbins-Sarandon kapcsolatban gond van,amikor az újságok előtt még álompár voltak,de barátaik és páran tudták,h amúgyis nyított kapcsolatukkal baj van tavaly évvégén szétmentek. Dempsey neje az Avonnál is melózik,ő vitte be párját is arcnak. most olvastam ki Romy Schneider életrajzi könyvét hát,már akkoris tudtak ÉLNI a sztárok,nők-nőkkel,pasik-pasikkal,stb.
válasz a 2. kommentre (anonymous - 01-25)
anonymous
2010-01-25 13:09       2.
Na,újra kiírom,mert azt hiszem a mégse gomba nyomta rá No.haverom Hollywoodban dolgozik ismeri majdnem mindegyik sztárt Jackman félreízélget ami nem csoda,ronda és öreg a neje,aki tudja a dolgokat,de vmi kompromiszum van kettejük között.Sok barátja(én is)drukkolok Hughnak,h SAJÁT gyereke legyen egy hozzá illő nőtől. Damon neje egy jó nagy kurva volt,egy csomó sztár megdugta,soknál bepróbálkozott,de csak ARRA használták. Balek Damon elvette,neveli a mástól született kölkét is.Ellenezték barátai a nőt,mondván,h szép,de egy nagy kurva,de Damon szemellenzős volt hát,a kis kurvának,ha válnának is,többet nem kéne pincérkedni.-...erre mondják,h kurváknak áll a világ és most ne szídjatok,mert a haverom mesélte ezeket,ezen szavakkal.Ő ott él,olyanokat is tud és lát,ami bulvárban nincs megírva,de nyílt titok Hollywoodban mondta,h a Damon féle kis nők még erkölcsileg rosszabbak mint azon nők,akik sztárok akarnak lenni.Addig dugatják magukat,amíg egy sztár el nem veszi őket..és mindig akad egy balek irigyeltem a havert eleinte,de már nem erkölcsi fertőbe került

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.