A program kezdésének napjának a megadási helye főlőtt van olyan, hogy Leírás / Naptár (itt van
/ Fontos tudnivalók
Nekem jól megy, én is elkezdtem. Azt hittem nem fogom bírni, de szerintem szuper. A léböjtkúra tavaly rajtam is kifogott. De biztosan az is számít, hogy szedek mellé spirulina alga tablettát ami nagyon jó tápanyagforrás. Ezért kevésbé érzem magam éhesnek.
A spirulina alga a tisztítókúrák ideális kiegészítője. A hagyományos tisztítókúrák során a lehető legtöbb folyadék bevitelével – legyen az ivóvíz, gyógynövény tea vagy gyümölcslé – elősegítjük, hogy a salakanyagok gyorsabban távozzanak a szervezetből. Érdemes alkalmanként egy-egy „lénapot” beiktatnunk annak érdekében is, hogy testsúlyunkat megfelelő szinten tartsuk. A spirulina alga jól alkalmazható efféle lékúrák során: ehhez nem kell mást tennie, mint egy kanál Marcus Rohrer Spirulina port vagy néhány összetört tablettát keverni egy pohár frissen csavart bio gyümölcs- vagy zöldségléhez.
Sziasztok! Szeretnèm megtudni, hogy mi az ôsszetétele a tisztito teànak. Kûlfôldôn èlek, és nem ismerem. Hogy kell elkésziteni?
Kôszônôm a vàlaszotokat.
Sziasztok! Én a Neera-kúrát próbáltam és nagyon jó, csak pozitív tapasztalatom van a kúrával kapcsolatban. Viszonylag gyors, mert nem több hétről van szó, és a 3 napostól a 14 naposig lehet csinálni. Egyrész nagyon fogyaszt, másrészt tisztít és energiával töltődsz fel a kúra végére. Nem egyszerű, hogy egész nap csak folyadékon élsz, viszont nem vagy éhes, inkább maga az étkezés mint "szertartás" hiányzik, de szerintem minden agyban dől el. Ha igazán akarod, nem keresel kifogásokat, sikerülni is fog.

Jo tisztitast kivanok mindenkinek!

Változtass a Vizeden, változtass az Életeden
, és a
Füredi Ion: Ionizált lúgos kémhatású ivóvíz
honlapokat.