Fórum: tisztítókúra, ti már csináltátok? topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
Éden Hotel 2Gyerekszáj
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Diéta & egészség

tisztítókúra, ti már csináltátok?

32 hozzászólás
anonymous
1. Nyitó hozzászólás       2008-03-30 21:10
Sziasztok! Van aki elkezdte a kúrát? Kíváncsian várok minden tapasztalatott. Én is elkezdtem.
1 / 2»
2012-05-14 12:48       33.

A program kezdésének napjának a megadási helye főlőtt van olyan, hogy Leírás / Naptár (itt vanvidám / Fontos tudnivalók

válasz a 32. kommentre (Krumplilany - 03-29)
2012-03-29 10:48       32.

Sziasztok!

Én se találom a bevásárlólistát pirul tudnátok segíteni? Amúgy elég költségesnek néz ki :/

2012-03-19 20:52       31.

Nekem jól megy, én is elkezdtem. Azt hittem nem fogom bírni, de szerintem szuper. A léböjtkúra tavaly rajtam is kifogott. De biztosan az is számít, hogy szedek mellé spirulina alga tablettát ami nagyon jó tápanyagforrás. Ezért kevésbé érzem magam éhesnek. 

A spirulina alga a tisztítókúrák ideális kiegészítője. A hagyományos tisztítókúrák során a lehető legtöbb folyadék bevitelével – legyen az ivóvíz, gyógynövény tea vagy gyümölcslé – elősegítjük, hogy a salakanyagok gyorsabban távozzanak a szervezetből. Érdemes alkalmanként egy-egy „lénapot” beiktatnunk annak érdekében is, hogy testsúlyunkat megfelelő szinten tartsuk. A spirulina alga jól alkalmazható efféle lékúrák során: ehhez nem kell mást tennie, mint egy kanál Marcus Rohrer Spirulina port vagy néhány összetört tablettát keverni egy pohár frissen csavart bio gyümölcs- vagy zöldségléhez. 

válasz a 2. kommentre (anonymous - 03-31)
2012-02-14 07:05       30.

Sziasztok! Tud valaki segíteni, hogy hol találom meg a bevásárló listát?

2012-02-01 13:07       29.

Sziasztok! Szeretnèm megtudni, hogy mi az ôsszetétele a tisztito teànak. Kûlfôldôn èlek, és nem ismerem. Hogy kell elkésziteni?

Kôszônôm a vàlaszotokat.

2012-01-26 12:49       28.

Sziasztok! Én a Neera-kúrát próbáltam és nagyon jó, csak pozitív tapasztalatom van a kúrával kapcsolatban. Viszonylag gyors, mert nem több hétről van szó, és a 3 napostól a 14 naposig lehet csinálni. Egyrész nagyon fogyaszt, másrészt tisztít és energiával töltődsz fel a kúra végére. Nem egyszerű, hogy egész nap csak folyadékon élsz, viszont nem vagy éhes, inkább maga az étkezés mint "szertartás" hiányzik, de szerintem minden agyban dől el. Ha igazán akarod, nem keresel kifogásokat, sikerülni is fog.

2012-01-23 13:31       27.

Na hát akkor holnap kezdem! vidám  Remélem meló mellett is menni fog pimasz

anonymous
2010-03-03 11:23       26.
sziasztok, én hétfőtől szeretném elkezdeni, de nem világos, hogy ha rendelni szeretném az ebédet, akkor azt mikor kell? és ha jól értem a vegafoodtól, de melyik menüt? a lugosítót? Akik már csinálták, megírhatnák, hogy mennyire volt értelme.köszi
anonymous
2010-01-04 12:04       25.
Ö dolga minek szolsz bele...
válasz a 23. kommentre (anonymous - 08-18)
2009-12-26 05:51       24.
Sziasztok ! Január 4.-én kezdem a programot ha valaki szeretne bátran csatlakozon.Mindenkinek KEllemes Ünnepeket és sikkerekben ,örömökben gazdag Boldog Új Évet kívánok! Ildikó!
anonymous
2009-08-18 22:45       23.
Szép estét! Igázán semmi közöm hozzá, kedves sunny.vani, de erre mondják azt, hogy adtatok a sz-nak egy büdös nagy pofont! Az értelmetlen, hiábavaló dolgok mindig felbosszantanak.
sunny.vani
2009-08-18 05:20       22.
Sziasztok! Egy kis velemeny,aki most kezdi a kurat. Nekem nagyon tetszett,igaz szerintem elirtak a mennyiseget,mert mindig kimaradt a menubol,ugyhogy meg a parom is besegitett. Tetsztett ez a kethetes vega elet. A lebojt hetvege abszolute nem is volt veszes...nem is voltunk ehesek.  Viszont a kura utan igen csak nagy onkontrollal kell rendelkezni,mivel masnap csak edesseget ettunk...sajnos azota is. vidám Jo tisztitast kivanok mindenkinek!
anonymous
2009-08-02 20:47       21.
Sanya199! A csont már lerágva, hajts rá másra! Nem árulok semmit, a Jókai patika, sajnos nem az enyém, csak hallottam, olvastam ezzel kapcsolatban és azt adtam közre.  Mert ugye a fórum erről  szól, nem arról, hogy ostrozod a jószándékot. Fogd fel, te is tévedheszt!
anonymous
2009-08-01 22:29       20.
Mi van, már ezen a fórumon is reklámozod a vackaidat? Ennyire pang az üzlet, hogy nincs pénzed tisztességes reklámra, vagy csak ennyire pitiáner vagy?
válasz a 19. kommentre (anonymous - 08-01)
anonymous
2009-08-01 21:39       19.
Helló lányok! Kipróbáltam a tengersós fürdőt, nagyon kellemes volt, de még a hatásáról nem igazán tudok beszámolni, mert ahhoz több alkalom kell. Olvastam egy cikket, ami a testünk el- savasadásáról szól  és a betegségek  többsége ezért is alakult ki, de magas ph-jú lúgos víz fogyasztásával egészségesebbek lehetünk. Ha érdekel a téma nézzétek meg a

Kangen Víz

Változtass a Vizeden, változtass az Életeden

, és a 

Füredi Ion: Ionizált lúgos kémhatású ivóvíz

Ionizált lúgos víz termékcsaládunk: FÜREDI ION pH 9.3, FÜREDI OXION pH9.3, EZÜST ION pH 9.3, EZÜST OXION pH 9.3 . Többszörösen tisztított, többszörösen kezelt ivóvizek. Kóstolja meg Ön is!

honlapokat.

anonymous
2009-07-29 18:45       18.
Sziasztok. A 90 naposok ide! nevü topicban leírtam egy jónak látszó és rém egyszerű salaktalanitó fürdő receptjét. Próbál- játok ki, és mondjatok róla vélemányt. üdv Ancsa
sunny.vani
2009-07-27 06:05       17.
Sziasztok! 2 nap mulva kezdem ezt a tisztito kurat es felmerult par kerdes. Nem irja a program,hogy hany hetes a kura. Aztan pedig csak az elso het elso harom napjanak az etrendet  receptjet talaltam meg. Mi van a tobbi 4 nappal,vagy azt majd frissiti a program sajat maga?Nem szeretnem feleslegesen elkezdeni  a programot,ha harom nap utan hoppon maradnek etrend nelkul. Koszi a tanacsaitokat,mivel meg uj vagyok itt. Sajnos sulyos ekcemaval kuzdok,amire mindenfele termeszetes gyogyutat keresek. Sokan javasoltak a tisztito kurat. Majd irok,hogy bevallt-e! vidám
Hajni83
2009-04-25 01:28       16.
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ezt a sok mindent ami a bevásárló listában benne van, mind meg kell venni, vagy lehet belőle kihagyni dolgokat?
farkas.zsuzska
2009-01-11 15:44       15.
Sziasztok! Mi szombaton kezdük el a párommal a kúrát. Jól bírjuk, de szinte egész napunkat a konyhában töltjük. Első napi tofus saláta volt az eddig ami nem volt olyan jó ízű de a többi finom.
Soós Gabriella
2008-06-21 21:30       14.
Menynyi ideig tart a tisztítókúra???
1 / 2»

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Mostanában olvasott cikkeim

Egy új Facebook-os közösségi alkalmazást ajánlunk neked, a Readert. Tovább az alkalmazás leírásához »

Ha engedélyezed a Facebookos alkalmazást, megnézheted, mit olvasnak a barátaid, és visszakeresheted a legutóbb olvasott cikkeidet.

Olvasott cikkeim
Olvasd el ezt is!

Femina Fórum

Nézd meg, miről csevegnek a többiek!

Top cikkek

Mai névnap Hella

Még több képeslap »

Népszerű videók

A terhesség első jelei
Korai jelek

Van hajléktalanbűnözés?

Bizarr helyek
Betegséglexikon

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.