Fórum: Mihez nincs joga a BKV-ellenőrnek? topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
Éden Hotel 2Gyerekszáj
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Állás & karrier
2011-12-06 09:48       6.

Nem rég olvastam olyant hogy valami jegyellenőr felett álló ellenőr elkérheti a személyazonositó ig.Ez igaz vagy csak igy próbálnak a törvény elől kibújni.Állitólag ő hatósági ember.Ez volt kiragasztva egy buszon.Tudtok ebben segíteni?

anonymous
2010-05-18 06:53       5.

Rám csukta egyszer az 1-es villamoson a vezető az ajtót. Még bőven szálltunk fel, és fogra és rám zárta. A kabátom fele a következő megállóig kint lógott - a kabát fehér volt, és gusztustalanul koszos lett. A tisztítóban sem tudták kiszedni a barnás-fekete csíkokat, így dobhattam ki. Az Akácfa utcában elhajtottak a problémámmal. Annyira felhúztam magam, hogy nem vettem utána 1 hónapig bérletet, hogy a "káromat" behajtsam a bkv-n. 1 hétig bírtam: 2szer annyira durván elhajtottak és megaláztak az ellenőrök, hogy inkább vettem bérletet. De ettől függetlenül rohadt drága, ehhez képest rohadt bunkók az ellenőrök, vezetők és rohadt koszosak a járatok.

válasz a 4. kommentre (anonymous - 05-15)
anonymous
2010-05-15 10:00       4.

Rendőrrel se tehet semmit. Ugyanis az egy dolog, hogy a rendőrnek köteles vagy odaadni az igazolványaidat, de a rendőrnek nincs joga kiadni az adataidat másik személynek, tehát az ellenőrnek sem. Ha ezt mégis megteszi, azzal törvényt sért, de még ekkor sincs semmi baj, mivel a kiállított csekket alá kell írnod, de erre megint nem kötelezhet senki.

u.i.: van bérletemvidám

válasz a 3. kommentre (Helkova - 03-11)
Helkova
2010-03-11 10:11       3.
Rendőr nélkül nem sokat tehet pimasz
válasz a 2. kommentre (anonymous - 03-10)
anonymous
2010-03-10 07:55       2.
"négyzeteltérés"nevetés

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Top cikkek

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.