Fórum: 3 rabul ejtő cukrászda topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
Éden Hotel 2Gyerekszáj
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Csevegő
anonymous
2010-08-08 18:08       5.

Nekem is a Daubner a kedvencem és szerencsére még közel is van.

Emellett a fagyi a gyengém. Éppen most találtam egy nagyon ötletes megoldást, amit biztosan ki fogok próbálni: egyesével csomagolt fagylaltgombócok! vidám)
http://1gomboc.hu/

A Facebook oldalukon még nyerni is lehet, hogy kipróbáljam! 

Incompatible Browser | Facebook

A Facebook egy közösségi oldal, mely összeköt barátaiddal és azokkal, akikkel együtt dolgozol, tanulsz vagy egyszerűen körülötted élnek. A Facebook segítségével kapcsolatot tarthatsz ismerőseiddel, korlátlan mennyiségű fényképet tölthetsz fel, hivatkozásokat és videókat oszthatsz meg, valamint többet megtudatsz ismerőseidről, akikkel nap mint nap találkozol.

2009-08-07 18:26       4.
nekem a daubner a kedvencem. a krumplis pogácsájuk kegyetlenség a mai világban. tonna számra tudnám enni...
válasz a 3. kommentre (zsaloky - 08-07)
zsaloky
2009-08-07 13:26       3.
Nagyon finomak a sütemények és a fagylalt a Nándori cukrászdában is a Ferencvárosban. A Daubnernél biztos hogy finomabb.
drszaszpeter
2009-06-28 16:34       2.
Az Augusztot meg a Daubnert értem a maguk kategóriájában a legjobbak! na de a sugar! Nagy elvárásokkal mentem oda is! Szeretek cukrászdába járni, meg finom süteményeket enni. Lehet, hogy ötletes, de nem tudják tartani amit kitaláltak, a süteményeken látszik, hogy nem frissek, maszatos a pult, nincs leszedve az edény, kosz van a Wc-ben. A sütik ugyan színesek, de ehetetlenek. Az Auguszt lehet, hogy nem olyan csiri-biri, de legalább finom!

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés
A Világörökség részei

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.