Csak "felfüggeszteni tudod a fiókodat, törölni nem

Így töröld magad a Facebookról!
A közösségi oldalakra pofonegyszerű regisztrálni, de az adatlap törlése már nem megy trükkök nélkül.
Nem szántam viccnek. Miért szemétség? Nem szemétség, csak hülyének néznek és nagyon sokan bedőlnek. Sajnos nem találom azt a cikket, amiben egy angol egyetemista feltett egy megjegyzést, miszerint megy amerikába bulizni. De az ostoba, topa amerikai, akik még angolul sem tudnak, nem engedték be, mert szerintük az sértő volt.(náluk azok a szavak mást jelentenek) Hogy juthatott a tudomásukra??? Hogy fértek hozzá a fiú anyagához?
Itt van néhány gyöngyszem. Nem röhögni, sírni!:
Nemtom Tom miért írsz ilyen stílusban,oszt nem is értem benne a viccet. Azért szemétség,mert kurkászhatnak a személyes dolgaidban. Mondjuk engem nem érint,de akkor is szemétség,és rengetegen vannak fent a feszen.
Csak nem gondolod, hogy valamit kihagyok. Egyébként is könnyű ellenőrizni: ami nincs a pizsamámon, az rajtam van.
Igazából nincs végleges törlés a fb-on. Mindent ment a rendszer. Mindent! kép, hsz bejelentkezés, adatok, mindent.
Na látod ez jó! Remélem feltetted a zubbonyodra az összes Mária va....grendet az összes sz.r csimbókkal? Mert olyan kicsi a kép,hogy nem látom