Azért indítottam ezt a topikot, mert érdekelne, hogy aki jár szolizni, az mennyit tud arról, hogy a szoli amibe jár milyen csövekkel van felszerelve és mennyire gyakran cserélik azokat. Milyenek a szolizási szokások, van-e ma Magyarországon szoláriumozási kultúra, illetve ki mennyire elégedett a stúdióval ahova jár. Hányszor jártok szoliba egy héten/ hónapban? Mennyi időre mentek, állóba vagy fekvőbe?
Nem célom vitát indítani, hogy szolizzunk-e vagy ne, káros-e vagy nem, és kérek mindenkit, hogy TI se tegyétek. Én egyszerűen csak informálódni szeretnék a szolizási szokásokkal kapcsolatban
Így gondolom:
Én hetente 1-2x járok szoliba Kispestre egy 9 gépes stúdióba. Csokicső van a gépben és ezért csak 6 percet szoktam benn lenni. Én csak az álló gépeket szeretem. Az esetek felében használok szolikrémet is, azt mindig ott a stúdióban veszem meg. A pultosok ott nagyon jófejek, segítőkészek. Szép tiszta a hely és a szolicsöveket is 3-4 havonta cserélik.
További szép napot mindenkinek!

Ez is csokicső volt, 6percre jártam, amikor már tavasz végén barnább volt a bőröm 9re is beálltam. Viszont nekem nagyon érzékeny a bőröm, és azt vettem észre, hogy keletkezett a testem több pontján is anyajegy a szoláriumozástól, megfogadtam, hogy ebben az évben nem megyek. Pihentetem a bőröm
persze most az alapszínem sötétebb, már nem voltam kb. 1 hónapja szoliban. ha legközelebb megyek akkor fekvőbe kérek 10 percet és meglátjuk. egy ismerősöm mondta, hogy ő először leégett a fekvőben