Kedves Monca67!
Rudolf Breuss: A rak es a leukemia c. konyvet szerezd be, abban megtalalod azt a zoldlenek a receptjet, amit neked most fogyasztanod kell, de a hust kerulni stb, de ezeket mar a konyvben megfogod talalni!

Kedves Monca67!
Rudolf Breuss: A rak es a leukemia c. konyvet szerezd be, abban megtalalod azt a zoldlenek a receptjet, amit neked most fogyasztanod kell, de a hust kerulni stb, de ezeket mar a konyvben megfogod talalni!
Ez a recept egy szekrekedest fog kezelni, hiszen a spenotnak van tisztito hatasa, tehat a reggeli zoldlet akkor kell a spenottal kigesziteni, ha szekrekedes van. S.repa-zellerlet fogyasztok tobb eve, es felvaltva, tehat narancs-alma, repa+alma, vagy pedig a zoldseg turmix, amiben mar salata level, uborka, petrezselyem, es keves spenot is kerul. Ezekkel valoban megvagyok elegedve, hiszen ffiatalosnak erzem magam, ami azt jelenti, hogy nem vagyok faradekony, de beteg sem szoktam lenni. A fenti recept mar izre sem tetszene, szerintem lehet valtoztatni, de igy egyben nem finom, de nem is fog csodat muvelnil.
Én megcsináltam és ízlett. A piacon minden hozzávaló kapható, és csak kicsit változtattam az arányokon, mert a csészével mérés egyébként sem vált be nekem.
Az a baj, hogy a hülye keleteurópai mindenre ugrik, ami halivudi baromság. Azok meg azon röhögnek, hogy összegyűjtenek mindenféle kotyvalékot és lenyomják a torkunkon.
Oszt lesz, ami lesz. aki a több hónapi hasmenésáradat után még fel tud tápászkodni, az csak összeszorított szájjal, fejét rázva próbálja tudtunk adni, hogy soha töbé nem kér...
De mi hősiesen végigviszünk olyan kúrákat, amik már olvasva sem nyerik el tetszésünket.
Ebben maradunk. Én jelentkezem és szeretném közölni, hogy rám ne számítsatok...
Lehet, hogy nagyon egészséges, de mivel sok ostoba halivúdi erre ugrik, kihagyom. Képzeld: fiatalon fog meghalni.
A friss koriander hol terem? Elég, ha elültetem a ház falára vagy utazni kell érte? Akkor viszont hogy friss? Akinek meg nincs saját kertje az dögöljön öregen?
Ha lefagyasztom, akkor is kell a jégkocka? Vagy elég, ha csak kockára vágom? Gömbölyűre nem lehet? Ha jéghideg a víz, minek a jégkocka?
Mekkora egy csésze? Milyen csésze? Mivel szűrjem a vizet? Teaszűrő jó lesz? Vagy kell nejlonharisnya? Vagy itatós? Esetleg elektrosztatikus szmogszűrő erőtér?
Ez is olyasmi, mint a reszelt műanyag székláb.
Az egy pohár vörösbor jobb. De vigyázz! Egyszerre soha ne igyál két pohárral, mert lefolyik az álladon!!
Szerintem ez nagyon jó dolog,csak meg kell várni a friss tavaszi hozzávalókat.
Na és persze piacról ,vagy saját kertből érdemes beszerezni.
Persze a pohár vörösbor is fontos.Télen-mert fázunk.
Tavasszal-mert itt a bizsergés.
Nyáron-mert minden olyan jó lazulós
Ősszel-mert az ősz olyan gyönyörű
Én elkészíteném, és meg is innám. Csak ez a csésze dolog....., hogyan lehet kimérni 5 csésze salátalevelet? És a spenót, az mirelit is lehet? Korianderlevelet hol lehet kapni? Mivel nemrég rákot diagnosztizáltak nálam, nyitott vagyok az ilyen kotyvalékokra. Sok benne az antioxidáns ez már önmagában is elég ahhoz, hogy jó legyen.
Engem csak az érdekel, hogy hogy lesz valakiből anti-aging szakértő?? Tán OKJ-s képzés keretében? Ha meghalok is elvégzem!
Köszönöm a kedves kioktatást, de olvasni tudok. A mélyhűtött kotyvalékot pedig elképzeltem.
Maradok a friss hozzávalóknál, külön-külön.
a spenót a banánnal és a petrezselyemzölddel... hát nem is tudom. külön külön, még csak csak, de összeturmixolva... 
az összetevők önmagukban is egészségesek, de így együtt - igazi egészség-bomba !
különben pedig az a véleményem, hogy próbáljuk méltósággal elviselni az öregedést.
uff. szóltam !