Csak kipróbáltam ,mi lesz.És látszik,amit írtam.Bocs azoktól,akik ténylegesen receptet is közöltek.Üdv.
Ez valóban nagyon egyszerű és finom! Ma megsütöttem és nagyon szerette a családom.
Én is leírom a nagyon egyszerű piskóta receptemet:
4 dl liszt
3/4 cs. sütőpor és egy pici szódabikarbóna
3 dl cukor
6 db tojás
A tojásokat a cukorral habosra keverjük. Belekeverjük az átszitált sütőporos, szódabikarbónás lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített sütőbe, tűzpróbáig sütjük. Én 180-190 fokon sütöm.
Egy sűrű piskóta, melyet általában lekvárra lenünk meg, de lehet bármilyen krémmel, öntettel is fogyasztani.
Tegyél dagasztás közben 1 teáskanál 10 %-os ecetet hozzá.Ez kb 50 dkg lisztre vonatkozik.Nem fog kiszáradni olyan hamar.
Nálam is ez a helyzet a kenyérsütéssel! Másnapra még jó aztán valahogy kiszikkad!
A kemence és a kenyérsütőgép közt ez volna a különbség?
Sziasztok, a kefíres bögrés sütit szinte hetente sütöm, nagyon változatosan elkészíthető, szeretettel ajánlom mindenkinek.
Hozzávalók:
1 pohár kefír
5 pohár porcukor
3 pohár liszt
4 db. tojás
1 pohár étolaj
1 csomag sütőpor
3 csomag vaníliás cukor
A hozzávalókat kikeverjük, kivajazott, kimorzsázott tepsibe öntjük, kb. 30 percig sütjük kb. 200 fokon. A fenti tészta egy alaprecept, bármit lehet bele tenni. Én általában 3-4 nagy marék gyümölcsöt szórok bele, de mikulás után pl. a mikuláscsokikat törtem apró darabokra és azt szórtam bele. Nagyon finom, én is úgy kaptam ezt a receptet, isteni, nem lehet elrontani.

hátha valakinek támad neked főzni valami finomat azért kérdeztem 

A combikáját és a mellét is.
neked mi a kedvenc kajád Sanya?