Pár éve reggeleziem rendszeresen előtte csak egy kávét ittam és mentem os dolgozni.HELYTELEN!!! reggelizni kell! éberebb, jobb közérzetű az ember tőle.
Mit szoktatok reggelizni?
Akármilyen kevés időm is van egy gyors rántotta mindig belefér!

Ha vki nem reggelizik,annak nehezebben megy a napja...tapasztalat!
Volt olyan is velem,h reggel suli előtt elájultam,pedig nem vagyok cukorbeteg...azóta egy kocka csoki általában van nálam.Szerintetek ha a családban van cukorbeteg nagy rá az esély hogy én is az legyek?
teát iszom reggelire, ehhez eszem egy jóreggelt kekszet és egy melegszendvicset. Utánna iszom egy kávét cukor nélkül, ugyanis utálom a cukrot és a tejet.
Kiadós reggelire sajnálom az időt, műzlit valahogy nem szeretem, de egy jóreggelt keksz, vagy valami hasonló lecsúszik készülődés közben.
Nekem az jön be, ha sok fehérjét és rostot tartalmaz a reggeli. Így sokáig jóllakottnak érzem magam, később ebédelek, ezért vacsorára sem vagyok túl éhes és meg tudom állni, hogy csak valami könnyűt egyek.
Én szoktam reggelizni,általában 4 és 5 óra között kelek,és rögtön megiszom egy kávét hozzá pedig eszek egy sima kiflit,vagy müzlit! A baj csak avval van,hogy én később is farkas éhes vagyok,sőt a nap minden táján! Szóval nekem az nem jön össze,hogy ha reggel eszek a napközben nem vagyok olyan éhes...
Akkor már ketten esküszünk a reggeli tejeskávéra. Bánom, hogy leszoktam róla.
Azóta szétesett az evési szokásom.
Felnőtként ,soha nem reggelizek ,csak egyforró tejes kávé
,és makk egészséges vagyok , és fitt függ a kialakult szokástól is szerintem
Amikor dolgoztam, 3 deci tejeskévát ittam meg, ha volt időm vajas kiflivel. Ha nem-nem, akkor maradt a tejeskávé, attól megnyugodott a gyomrom, és mondjuk 10 óra körül nyugodtan, jó ízűen ettem. Most felébredek, kávé, cigi és sokkal késöbb és kevesebbet eszem. Jó lenne újra fiatalnak, vagy fegyelmezettebbnek lenni!
Egy pohár tejjel már lehetne javítani a helyzeten, én is így vészeltem át az egyetemista reggeleimet 
Szijjasztok
...konkrétan már lassan azt sem tudom, hogy mi az, hogy REGGELI. Főiskolán tanulok és hajnalokba nyúlik a tanulás...reggel 7-kor pedig kelni kell, hogy ne késsek az óráról. A tanárok persze csodálkoznak, hogy miért vagyunk fáradtak, amikor nem is dolgozunk...
...hát szívem szerint elmondanám neki, hogy annyi dolgom van, mint égen a csillag, aludni sem tudok eleget, nemhogy még rendesen étkezni...nálam a reggeli kb. 10 órakor esik meg valami gyorsan megvásárolt szendviccsel...és sajnos érzem is a hiányát a regggeli nélkülözésének
Jó ideje a reggelim az alábbiak felhasznlásával minden nap általm készített reggeli:
kakópor, goji,mazsola,aszalt áfonya, aszalt szilva, dió, szója pehely,amarant, hajdina,köles,kukorica,rizs,zabpehyel, búzakorpa. mindez tejjel leöntve, mikroban melegítve és a végén kereül bele egy kávés kanál méz is.
a pelyheket naponta váltogatom, a többi minden nap benne. és egy apró trük: a pelyheket névsor szerint eszem 
Szoktam. sokkal kevésbé vagyok éhes napközben, és azt mondják, az anyagcsere is gyorsabb, ha ébredés után azonnal megkapjaa szükséges tápanyagokat. Persze fontos, hogy jó arányban tartalmazza a tápanyagokat, könnyen, gyorsan elkészíthető legyen.Ti hogy oldjátok meg?
Délig egy falatot sem eszel? álítólag ez a legegészségtelenebb, amit étkezéssel el lehet követni az egészséged ellen...
Mielőtt elindulok a munkába, nem szoktam enni, mert egyrészt még nem vagyok éhes, másrészt meg a buszon nagyon hamar felkavarodik a gyomrom. De amint beérek, terülj-terülj asztalkám van