Sziasztok! A számból vetted ki a szót, Jusztis, mondanám, ha beszélgetnénk, de tudok még sorolni! Én még ilyen eszement, sznobságra nevelő hülye topikot nem láttam. Mert a spenótos nokedli elnevezés túl egyszerű, vagy magyar? és csak az olasz gnocchi jó, mert flancosabb!? És persze articsóka, mert csak az egyedüli isteni kaja! főleg gyerekeknek, mert olyan jó keserű nem baj, hadd szokja a magyar! Ráadásul tele van minden zöldséges vele és nem számit az ára, sőt az íze se, mert egészséges ez a fontos! Hát ez sokszoros öngól szerkesztő asszony!
Azt már nem is számoltam, hogy a címben azt írtad, hogy 40 perc és kész! A weblapon meg az van, hogy 4 30 perces tepsis étel. Most akkor kinek van igaza? Vagy saját magadnak mondasz ellent? Hajrá articsóka! Egyelőre te vezetsz! És ha a kedves szerző még azt sem tudja, hogy az amerikai sajtos makarónit besamellel /Béchamel/ készítik, akkor elég bonyolultan írja le tényleg a receptjét. (((
A 4 recept közül csak 4-féle dolgot nem értek: miért nem lehet világosan leírni az amerikai tésztánál, hogy készíts egy sajtmártást! A gnoccinál mi az a hülyeség, hogy a szokott módon az ismert galuskaszaggató módszerrel..., mi van???? Ha már leírok egy receptet, akkor a lényeget hagyom ki? A karfiolnál pedig, ahogy megfőzted, megsütötted és máris tálalhatod, ez 40 perc? Fogadunk? De a szívem csücske a 4. recept. Minden valamire való magyar háziasszony tudja, ismeri és szereti az articsókát ugye, főleg a baráti ára miatt. Nosza, vegyünk legalább 15-öt, mert annyi kell 2-3 embernek vacsorára, hozzá kb. 20 dkg parmezán és a laza, könnyed és hamar /?/ elkészíthető vacsora máris kijött egy pár ezer forintból. Kedves szerző írónő, Pető Annamária! Magadnál vagy? Még ezekkel a drága receptekkel is lejáratjátok magatokat?