Fórum: 10 szereleműző tárgy a lakásban: csak akkor tartsd, ha egyedül akarsz maradni! topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
Éden Hotel 2Gyerekszáj
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Recept & otthon
2012-02-28 07:33       8.

Sokat tanultam a cikkből. Bár szerintem a kaktusz csak akkor ártalmas, ha belefőzöd a levesbe és előtte nem borotválod meg.

A barátaimat felszólítom, hogy a jövőben mindig párosával vegyenek minden ajándékot. Sosem lehet tudni. A gyereket meg felpofozom, ha legközelebb a játékát a hálószobában hagyja. A gyerekszoba nyugatra van és rózsaszín. Jézusom, ha ezt az asszony megtudja!!

Végiggondolva azonban arra a megállapításra jutottam, hogy olcsóbb a feng shuit száműzni. Így nem kell kidobnom a szekrényeket, a csapokat, villanyvezetékeket és kilincseket. Nem baj ha erős fehérre festem a wc-t.

A piros szőnyegekkel és zászlókkal mit csináljak??(gp)

2012-02-27 22:37       7.

nevetés Ez jó volt! vidám 
Nem mind menekül el! Nekem jó 10 évig volt 6-10 féle kaktuszom, most orchideáim vannak (azok hálásabbak vidám

tükör: ha a plafonon van az akkor milyen hatással van a magabiztosságra? nevetés 
törött tárgyak: egész gyűjteményem van squash ütőből biciklis alkatrészekből... 
van egy plüss rókám kb 15 éve és még nem sikerült kizavarnom az ágyból... lehet itt a baj... 
Szakácsság mint hobby ahoz meg hozzájárulnak a kések, és azt bizony nem engem másnak használni ergó a szobámban van. 
Összegezve: akkor megintcsak a marsról jöttem vidám 

válasz a 6. kommentre (solymikata - 02-10)
2012-02-10 14:45       6.

Aztán ha ezeket mindet száműzted a lakásból, akkor jöhet a "szerelembevonzó kurzus", meg egyéb vudu szertartások. Ugyan kérem... nevetésDDD Mert a férfi elmenekül a kaktuszok láttán? Mondjuk attól függ hol van a kaktusz kacsintás

2011-12-06 19:45       5.

Szép amikor virágzik vidám

válasz a 4. kommentre (Gabeey - 12-06)
2011-12-06 19:36       4.

Mi kilógunk a sorbólvidám Én is és a párom is kaktuszgyűjtők vagyunk vidám

2011-11-30 17:50       3.

A karácsonyi kaktusz is ez a kategória?

2011-11-30 09:50       2.

Nagy marhaság az egész! Mindig is voltak kaktuszaim, majdnem 20 éve boldogan élünk a párommal. Ez nem más, mint a keleti babona - olyan mint nyugaton a fekete macska hiedelme....

Ráadásul miből kellene egy csapnak lenni, ha nem fémből???

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Mostanában olvasott cikkeim

Egy új Facebook-os közösségi alkalmazást ajánlunk neked, a Readert. Tovább az alkalmazás leírásához »

Ha engedélyezed a Facebookos alkalmazást, megnézheted, mit olvasnak a barátaid, és visszakeresheted a legutóbb olvasott cikkeidet.

Olvasott cikkeim
Olvasd el ezt is!

Top cikkek

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.