Van ilyen???elég sokat csalódtam már nem bizom én már ilyesmiben.Honnan tudjuk, hogy ő a nagy Ő??sokszor éreztem már és nem jött be mégsem
(

Pajzánkodunk? Öregségünkre? Aztán meg jön a rohammentő ? Oszt megint bent csücsülsz mert nem tudnak hazavinni
Homályosítsatok fel. a 95. hsz-hez hogy illik a 96. és mi volt benne vicces? Vagy nem vettem be a nem létező gyógyszeremet?
1-2 év boldogság, ismerkedés
9 hónap terhesség,
2-3 év babázás
1-2 év félelem, hogy mi lesz egyedül
rossz a rosszal, rosszabb a rossz nélkül? Letelt a 7 év! Ha az első időkben nem sikerült összeilleszkedni, mint a puzzlenek, akkor jön a válás

Nem lenne elég hely arra,hogy erről bővebben írjunk
Én az első férjemtől 6 év után váltam el,és nem én voltam a hunyó.
Az én környezetemben többen állították a hét évet. Persze ez tényleg véletlen. Annyi mindentől függ, hogy oldalakat lehetne erről írni.
Azt állítják többen is,hogy 7 év a választóvonal,vagy eggyütt maradnak,vagy külön mennek. Szerintem ez sem igaz,kinek milyen erős vagy gyenge a kompromisszum készsége.
De az még semmire nem biztosíték,hogy érzed,vagy meglátod. Rengeteg összetevője van ennek a dolognak. Sokan hiszik,hogy megtalálták az igazit,és egy pár év után rájön,hogy tévedett. Ezzel nem azt szeretném mondani,hogy nem létezik ilyen,de lásd be,hogy nagyon ritka eset.