Fórum: lécci segítsetek a diplomamunkámban topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
GyerekszájÉden Hotel 2
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Állás & karrier

lécci segítsetek a diplomamunkámban

6 hozzászólás
anonymous
1. Nyitó hozzászólás       2008-11-11 12:52
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni a diplomamunkámhoz egy rövidke kérdőív kitöltésével. Kizárólag hölgyeknek szól (14-35 éveseknek), szerintem a téma is érdekes, kérlek, szánj fél percet rá - mert annál tényleg nem hosszabb, és nekem nagyon sokat segítenél vele!! (és persze a kérdőív eredménye alapján sok más lánynak is!!) Ez a link:

Form

Nagyon köszönöm mindenkinek!!! (aki tudja, máshol is terjesztheti...)

2012-05-09 15:14       7.

SZavazzatok légyszí ! Nagyon fontos lenne ! Csak egy E-mail cím megerősítés kell hozzá. Előre is nagyon köszönöm !

Spar Tej | Spar Tej - A tej élet, erő, egészség!

Ébreszd fel a benned szunnyadó művészt, és vegyél részt játékunkban! Legyél te az új SPAR tejesdoboz tervezője! A tervezőket és a szavazókat több mint 1.000.000 HUF értékben várják különböző nyeremények!

2012-01-04 20:17       6.

Kérlek nekem is segítsetek! vidám
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=hu&formkey=dHl0dGdjd2VmMGpEU2VYZ09PekFOQmc6MQ#gid=0

válasz a 2. kommentre (jazmin - 11-11)
2011-10-20 11:06       5.

Sziasztok!!

Nagy szükségem lenne rátok, a szakdolgozatomhoz kéne kitölteni egy kédőívet. Nagyon-nagyon hálás lennék, ha rászánnátok pár percetvidám

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?hl=en_US&formkey=dEFYMVdkZ2w0bUFENjhwVlFCRkttM1E6MQ#gid=0

Köszönöm szépen kacsintás

annadr
2008-11-13 22:36       4.
Köszönöm, hogy kitöltöttétek!! Én is érdekesnek és napra késznek találom, ezért választottam ezt a témát. vidám Közzé nem tudom, hogy hogy lehet tenni, mint diplomamunka az egyetemen meglesz, ha nagyon jól sikerül, akkor valódi cikk is lehet belőle, úgy már egyszerűbb közzé tenni vidám Remélem még sokan kitöltik (

Form

) vidám És sok-sok ismerősnek is le lehet küldenividám) (e-mail címek, közösségi portálok...) Ezek is nagyon sokat segítenek, mert már nem igazán tudom, hogy hol lehetne még terjeszteni... Még1x köszönöm a kitöltést és a pozitív visszajelzéseket!! Jóéjt: Anna

anonymous
2008-11-12 18:57       3.
Szia Anna! Kitöltöttem. Nagyon érdekes kérdőív. Nem teszed majd közzé az adatokat? Sok sikert a diplomádhoz! Szia: Manci
jazmin
2008-11-11 14:53       2.
Szia!  Én kitöltöttem! Érdekes volt!!! meg vicces is! vidám Tényleg nem hosszú! Remélem segíthettem!  Sok sikert a továbbiakban!  Üdv. Jázmin

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Mostanában olvasott cikkeim

Egy új Facebook-os közösségi alkalmazást ajánlunk neked, a Readert. Tovább az alkalmazás leírásához »

Ha engedélyezed a Facebookos alkalmazást, megnézheted, mit olvasnak a barátaid, és visszakeresheted a legutóbb olvasott cikkeidet.

Olvasott cikkeim
Olvasd el ezt is!

Top cikkek

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.