Fórum: Kirúgtak! topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
Éden Hotel 2Gyerekszáj
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Állás & karrier

Kirúgtak!

8 hozzászólás
Borcsa
1. Nyitó hozzászólás       2011-09-19 16:46

Engem is elért ez a kellemetlen helyzet.ma reggel közölte a főnököm, akihez majdnem 3éve óta lojális vagyok, hogy köszöni az eddigieket de nem tud többé alkalmazni tekintettel a cég pocsék helyzetére. Ez még nem is lenne kiakasztó, de sajnos 4havi fizetésem van a cégnél, amiből nem hinném, h bármit is láthatok, ugyanis, és most jön a tádáááááááááááááá! : nem voltam bejelentve. Igen, tudom hülkye vagyok, de jól fizettek (már ameddig) és szerettem is ott dolgozni. Most viszont alaposan benne vagyok a kakiban.

Mással történt már ilyen? Hogyan lehet valahogy mégis jól kijönnöm ebből a csodáés helyzetből??? EL VAGYOK KESEREDVE, ráadásul egyedül nevelem a gyerekemet. Miből fogom eltartani????

2012-01-17 09:00       9.

Semmit nem tudsz csinálni, csak reménykedj, hogy kifizeti.

2012-01-09 08:49       8.

Szia!Erre nincs igazából megoldás.Csak abban bízhatsz,hogy vannak olyan rendesek és kifizetnek.Ha nem akarnak,nem sok mindent tehetsz.

judi
2011-09-24 19:19       7.

Autóval tud járni ilyen benzinár mellett???Gondolom nem biciklizik.Ez egy dolog.

judi
2011-09-24 19:17       6.

Ó,de sajnálom az ilyen kisvállalkozókat!Nincs olyan,hogy nem tud kifizetni alkalmazottat.Mármint van,de el ne higgyem már,hogy annyi pénze nincs.Engem tudod hány helyen nem fizettek ki?Ha most itt lenne a kezemben az a pénz,a fejem sem fájna(ennyire).Szemetek,ritka amelyik nem.Sőt,dolgoztam olyan helyen is,ahol azt mondták be vagyok jelentve,persze sejtettem,hogy nem,semmi papíromat nem kért el.Aztán adott egy papírt adóbevalláshoz.Olyat még nem láttál.Össze-vissza kitöltve.Bementem a tb-hez,persze nem voltam bejelentve.Mondtam a főnökömnek,hogy:-normális vagy?úgy megbüntettek volna engem is,meg téged is,mint az állat.Ha azt beadom.

válasz az 5. kommentre (Borcsa - 09-24)
2011-09-24 17:46       5.

Körbetartozás van, ez a elgnagyobb baj!! persze, felindult voltam és túloztam, nem arról van szó, hogy nem akar kifizetni hanem nem tud, és hogy várjak, míg kap pénzt. de meddig várjak még? értem én, hogy nagy gáz van a cégekkel, sehol nincs pénz és mindenki a  pénzére vár, csakhát........ azért nekem nem céget, hanem gyereket kell eltartanom

válasz a 4. kommentre (judi - 09-24)
judi
2011-09-24 16:28       4.

Bármikor elmehetsz a munkaügyi bíróságra,ők abszolut munkavállaló orientáltak.Persze más a helyzet,ha te tudtad,hogy nem vagy bejelentve.

2011-09-24 15:30       3.

fú nem irigyellek. én is elvesztettem az állásom most keresek dehát elég nehéz. lehet h inkább elhúzok külföldre megnézni mi a helyzet ott!! 

2011-09-21 17:05       2.

hát jogi úton biztos nem tudod behajtani a pénzedet....................... szomorú((

az se hatja meg a főnököt, h gyereked vahn??!!

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Mostanában olvasott cikkeim

Egy új Facebook-os közösségi alkalmazást ajánlunk neked, a Readert. Tovább az alkalmazás leírásához »

Ha engedélyezed a Facebookos alkalmazást, megnézheted, mit olvasnak a barátaid, és visszakeresheted a legutóbb olvasott cikkeidet.

Olvasott cikkeim
Olvasd el ezt is!

Top cikkek

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.