Fórum: 4 veszélyes nőtípus, akivel a pasid félreléphet topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
GyerekszájÉden Hotel 2
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Szerelem & szex
anonymous
2009-01-27 10:35       8.
Nekem erre azt a választ adta az exem, hogy biztos pont: nem kell vele lefutni a szoksáos köröket, biztosan tudja, hogy nem rossz az ágyban és ennyi.  Ez szerintem megint az érzelmi kötődés miatt van: én nem tudnék ránézni egy volt pasimra sem mert felidéződnének a jó emlékek.  Viszont valahol normális lenne hogy akivel egyszer egy volt az életed, azzal nha találkozz, de szerintem ezeknek a beszélgetéseknek csak az a vége, hogy jaj hol rontottuk el!  Én Bockort úgy ahogy van nem tűrném el tipikusan egy mocsok-macsó és még törpe is!
válasz a 7. kommentre (era71 - 01-27)
era71
2009-01-27 08:32       7.
Sziasztok, sztem is nagyon lényegre törő ez a cikk, és igen, igen, igen - ezek a legveszélyesebb "fajták". Mondjuk nálam az exek mindig is pavlovi reflexként csapták ki a biztosítékot. Nem értem, hogy a pasik miért ragaszkodnak annyira ahhoz, hogy a régi csajaikkal tartsák a kapcsolatot. Én pl. nem járok össze soha a volt pasijaimmal, és így is tökéletesen boldog vagyok. A Bockorról köztudott, hogy ő minden volt csajával összejár - én mondjuk a felesége helyében nem tűrném ennyire türelmesen...
válasz a 6. kommentre (anonymous - 01-24)
anonymous
2009-01-24 10:00       6.
Ez nagyon durva sztori!  Szerintem a csaj olvashatta valamelyik női lapba, hogy úgy szerezzen pasit, hogy megnézi a lépcsőházat melyikben vannak jó pasik. vidám  Nem láttátok tegnap a Gimiboszit? Az is nagyon elgondolkodtató sztori!
válasz a 4. kommentre (panda78 - 01-23)
anonymous
2009-01-24 09:57       5.
Szerencséréjére nem találkoztunk azóta, erre elég kicsi az esély sajnos. szomorú De letöröltem iwiwről! vidám
válasz a 3. kommentre (manolany - 01-23)
panda78
2009-01-23 23:46       4.
Nekem a szomszédban lakó ribi nyomult rá a férjemre.A végén már addig fajult a dolog,hogy bekopogott és vmi mondva csinált ürüggyel el akarta kérni a tel.számát. TÖLEM!!!Na gondolhatjátok,hogy úgy löktem ki a lakásból. Azóta elköltözött,de a alatta lakó csaj pasijával.
manolany
2009-01-23 09:34       3.
Nekem is volt egy pasim aki egyszer mondta hogy van az utcájában egy csaj aki mostanában taliznak de csak barátok! meg egyébként is csúnya stb. Aztán furcsa módon miután szakítottunk vele kezdett járni! Ennyit a pasikról meg az ő "havercsajaikról".  Hopihe! Nem tépted meg a "baratnodet" ezután ?
anonymous
2009-01-22 20:04       2.
húú megint nagyon jó ez a cikk. Az én pasimat is állandóan zaklatja az exe, egy kis fúria, megkérte hogy hívja el az esküvönkre, mert hogy fekete ruhába és egy fekete rózsával akar ülni a templomba mert az lesz élete legrosszabb napja. ááááááááááááááááááááááá A másik vezsélyforrás a saját havernőink. Én bemutatam az exemnek az általános sulis legjobb bartánőmet, és a csaj elekzdte hívogatni meg msnezni. Mivel már fasírtba voltunk, szakítottunk, és a barátom felhívta a csajt, hogy randizhatnának. Amikor a csaj megtudta hogy szakítottunk akkor azt mondta hogy neki ez így nem jó nem akar vele járni neki jobb lett volna a szerető szerep. Ez a "kigyót melenget a keblén" mondás.

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Mostanában olvasott cikkeim

Egy új Facebook-os közösségi alkalmazást ajánlunk neked, a Readert. Tovább az alkalmazás leírásához »

Ha engedélyezed a Facebookos alkalmazást, megnézheted, mit olvasnak a barátaid, és visszakeresheted a legutóbb olvasott cikkeidet.

Olvasott cikkeim
Olvasd el ezt is!

Top cikkek

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.