ha lenne egy utazási kívánságunk...
Kanadába mennék most! 

Anyagi problémáim voltak, szörnyen eladósodtam. Semmi kilátásom nem volt! Aztán úgy döntöttem, hogy felhívok egy jóst. INGYEN 3perc alatt megoldott mindent! / ezen a számon +3614872515 / Rendbe jött az életem és nem került semmibe! Csak ajánlani tudom! http://fbjosda.hu/
Hát ezt a videót nagyon kellett a szemléltetéshez 
Egyébként Erős Zsoltnak nagy respect. Nem semmi amit csinált, és még fog is biztosan hegyet mászni. A columbiáról meg annyit hogy az ár tényleg magas, de ha az ár/érték arányt nézzük akkor már mindjárt jobb a helyzet. Nekem személyszerint nincs, ezért személyes tapasztalatot nem tudok mondani. Ismerősöm sokat túrázik és ő vett magának egy túradzsekit, ami a hallottak alapján nagyon jól szuperál.
kezdetekre nem ajánlanám, csak ha telik rá és elég elhivatott vagy. Értem én ezt olyanokra mint pl. Erőss Zsolt (biztos hallottál már róla). na őt támogatja a Columbia profi felszerelésekkel. ez az a márka amire én is hajazok, nem is véletlenül, csak jókat hallottam róla.. tess egy vicces videó 
ja és bocsi az offért 
Én lelkes amatőr vagyok, igazából összespóroltam egy összeget, hogy befektessek és profira fejlesszem magam. A falmászást is imádom, de mostmár nagyon megcéloznék valami nagyobb hegyet. Mi ami profi cucc, tudsz esetleg tanácsot adni?
úúúúú én az alpokba utaznék, egyszerűen gyönyörű és nem tudok betelni vele... Hegymászással egybekötve, amit már cirka 8 éve csinálok! najó nyárra beruházok vmi profibb cuccra
))
Ahová mindenképp szeretnék eljutni egyszer, az Costa Rica. Ha jól tudom, ott is van egy vulkán
De imádom a görög szigeteket is.

Szereted a vulkánokat? Legyünk Barátok!
Hát, én keletre mennék most a legszívesebben, Kambodzsa, Thaiföld, de már India is szóba jöhet, esetleg Tibet. Van valaki, aki járt már arra? Most hétvégére, egyelőre marad a Dunkanyar.