Dilemmában vagyok, h levágassam-e a most hosszú hajamat, vagy ne. Már unom, és olyan semmilyen, csak lóg le a fejemről de ha levágatom, akkor meg tuti h meg fogom bánni, mindig így van!!!!!
Az élet nagy problémái
))

nekem nagyon tetszik ez a haj, de élek a gyanúval, h ez nem egy 5 perces frizura, amit reggelente elég megfsülni és picit alakítgatni...
http://www.contactmusic.com/images/webpages/lovex16x11x05xfc.jpg
Ez valóban sokaknak dilemma, mint nekem is. Sok fejtörést okoz hogy hosszú vagy rövid, ha rövid akkor milyen, milyen színű stb. Nem olyan régen váltottam rövid frizurára, de szerencsére már hallottam egy virtuális fodrászatról (happyhair.hu), itt válogattam és próbálgattam a frizurákat amíg nem találtam meg amit szeretnék.
Szia! Nekem is hát középig érő hajam volt, rengeteg, dús. Sokszor gondolkodtam, hogy levágatom csak a változatosság kedvéért, de sose mertem. 18 éves koromtól volt dauerolt hajam (most 22 vagyok), majd egy éve már nem daueroltattam. Karácsony után ismét rámjött, hogy szeretnék göndör hajat, így ismét elmentem a fodrászomhoz. Nos, úgy elégedte a dauerral, hogy le kellett vágatnom. Most egészen rövid, és nagyon élvezem!
Persze sajnáltam a hosszú hajam, de így legalább meg volt a döntö ok, hogy levágassam. Azóta 3szor voltam frizurát vágatni, mert még keresem a megfelelő fazont. A lényeg, hogy jól érzem vele magam, pedig sose volt előtte rövid frizurám. Páromnak is tetszik. Csak egy kis löket kell, hogy bele merj vágni, de nem fogod megbánni! Ha mégis, akkor majd megnő megint. 
Hello ! Nemreg vagattam le a hajam , hat kozepig ert es levagattam ugy hogy kicsit van a fulem alatt !!! Nem bantam meg....mar regota terveztem , hogy valtoztatok es ujev elott par nappal megcsinaltam ( nem kis izgalom volt , hogy nem fogok e idiotan kinezni az ujevi bulin ) . Nem bantam meg es rovid hajjal is erdekes , szep frizurakat lehet csinalni, orulok , hogy megtettem ! Udv
Kérj tanácsot a fodrászodtól. Az arcformádból biztos el lehet dönteni, hogy hosszú, vagy rövid haj állna jobban. Én például kimondottan rövid hajas típus vagyok. És még egy fontos dolog: "csak megmosom és más indulok is". Nem kell vele sokat vacakolni. Ráadásul még fiatalít is a rövid haj!
ugyanebben a cipőben járok én is. ráadásul állandóan összekócolódik és alig bírom már kifésülni is. de hogy ne legyen hülyegyerek fejem a sapkában, ezért egyelőre hagyom így - csak annyi, h vörösre festtettem - majd tavasszal, mikor már nem lesz szükség sapira, akkor vágatok a hosszából.
Szerintem ne vágasd le!!!! Nekem kényszerből kelett levágni, bár nem volt nagyon hosszú de középen teljesen feltöredezett. Mikor kijöttem a fodri-bodritól egy picit pityeregtem. Nagyon rossz volt.
Én egy év alatt a hátközépig érőből vágattam le olyanra mit emma watsoné, és nagyon boldog vagyok vele. mondjuk nem mindenkinek áll jól a rövid haj, és nem is mindenki érzi jól magát vele.
Huuu én már évek óta vágyom a derékig érő hajra sosem nő meg addig
max hátam közepéig
, anyyira eltörik Most már az okát tudom zsíros korpa a fejőrömön amitől nem ka elég tápanyagot a hajam, remélem mostmár megnő igaz, hogy nem folyamatosan használom a fejbőr tisztítót mert nagyon drága 1-2 hónp ki szokott maradni.
Vissza térve a kérdésedre Devilgirl szerintem ne vágasd rövidre, az nagyon nem nőies! És idegesíteni is fog a töredezés miatt kétszer vágták le a hajam egész röidre hát azt hittem majd megörülök míg megnőtt úra nem tudtam hátra simítani a hajam a fülem mögé tenni áááááááá!!! Nem tudom milyen az alakod illetve milyen ruhát hordasz , de ismerek olyat tüsi a haja ő inkább kényelmesebb lezserebb ruhákat hord és bizony már többször nézték fiúnak!! Tanítónó lett belőle bement a főiskolára körülnézni ott meg örültek ,hogy végre egy fiú , aki tanító szeretne lenni. Az anyja is tüsi hajú van egy rossz csont rossz természetű magyar vizslájuk és van a lakótelepen ( ahl felnőttem nem tudom azta ott vannak-e még) egy másik kicsit lökött rövid hajú nő egy weimari vizslával aki nem engedze játszani kutyát mert jaj megharapják ( el kellett volna olvasni egy-két könyvet na mindegy) és ugy ők kerülgették egymást emiatt. És sétáltunk a magyar vizslásékkal ( az anyukával ,nem a lányával) és láttuk messziről a w. vizslásékat és mondja hogy jaj az a pas hogy félti a kutyát mondom az nem pasi nő erre döbben rám néz igen??? nő???Aztán persze hozzá tette igaz nekem is rövid hajam van!
Szerintem , ha mindenkép le akarod vágatni ne tök rövidre! ( szerintem még csúnya is egy nőnek)
Minden kedves látogatójának és leendő modelljének
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁN
a
!
2007 óta működő hobbi-oldalunkon immár több, mint 50 modell, 7000 fotó, sok-sok videó látható, újdonságokat kb. hetente töltünk fel, és továbbra is várjuk olyan hosszú hajú, bevállalós lányok jelentkezését, akik szívesen vágatnák hajukat nagyon rövidre!!!
Kapcsolat: haircut@haircut.hu

Szia!
Én kétszer vágattam le a hajam teljesen rövidre, nem bántam meg, csak aztán azt is meguntam. Szerintem is próbáld ki, anélkül sosem tudod meg, milyen lenne.