Fórum: hogy jelentkezik az ekcéma? topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
GyerekszájÉden Hotel 2
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Diéta & egészség

hogy jelentkezik az ekcéma?

13 hozzászólás
devilgirl
1. Nyitó hozzászólás       2012-01-03 07:31

Sziasztok aki ekcémás, várom a véleményét!

hideg időben teljesen kipirosodik+kiszárad a kezem és én azt hittem csak kifújja a szél ha épp nincs kesztyűm,de egy ismerősöm szerint ekcéma!! létezik,hogy csak hidegben jön ki és csak és kizárólag a kézfejemen?

2012-01-25 19:23       14.

és hogy használtad?nem is jön elő?

válasz a 8. kommentre (hollosgyongyi@freemail.hu - 01-11)
2012-01-25 19:19       13.

sziasztok nekem van mannaszappanról rendlet ekcémára való szappanom.de nm használtam még.csak simán mossam meg mindennap a kezem aztán elmúlik?

válasz a 11. kommentre (hollosgyongyi@freemail.hu - 01-12)
2012-01-13 08:03       12.

A sheavajról már szintén hallottam jókat ekcémás ismerősömtől! Babakortól is lehet használni, annyira természetes készítmény! Persze csak a bio! (Ha jól tudom több gyártója is van.)

2012-01-12 22:40       11.

A MANNA SZAPPAN EKCÉMA  STOP CSOMAGJÁBAN VAN SHEA VAJ IS, ÉS A SZAPPANJA IS NAGYON JÓ, CSAK SAJNOS A HÉTEN ADJÁK OLCSÓBBAN,

3170 FT, ÉS A SZÁLLITÁSI KÖLTSÉG INGYENES. EMELNI  FOGJÁK AZ ÁRAT, A NETEN HÍRDETIK A MANNASZAPPAN. HU     ITT LEHET MEGRENDELNI. AZ EXTRA SZŰZ OLIVA OLAJ SZAPPAN ARCRA , SZÁRAZ BŐRRE NAGYON JÓ, 990 FT MOST AZ ÁRA, A JÖVŐ HÉTEN 1325 FT LESZ.

MINDENKINEK AJÁNLOM, MINT LÁTOM JÓ VÉLEMÉNYE VAN FICÁNKÁNAK IS,

NÁLA IS BEVÁLT.

ÉN  AMIKOR A KEZEMBEN VAN A SZAPPAN, MELEG VIZZEL JÓL OLVAD NEM

KELL MÁS MELEGITÉS.

CSAK AZ TUDJA, HOGY JÓ, AKI HASZNÁLJA.

válasz a 10. kommentre (Ficanka - 01-12)
2012-01-12 06:50       10.

Jah és vannak akik írták, hogy már kevernek hozzá ezt azt (pl ráncokra plusz szőlőmagolajat) és úgy még jobb. Tehát attól függően, hogy mire használja az ember lánya vagy fia, lehet hozzá különböző finomságokat keverni.

2012-01-12 06:45       9.

Én évekig kínlódtam ezzel a kezemen és az arcomon. Szintén csak télen, hideg időben. Az arcomon piros száraz foltok jelentek meg, ami sokszor viszketett is.

Rengeteg pénzt költöttem telente bőrgyógyászra, krémekre, de csak ideig óráig hatottak.

Két hete aztán nézelődni kezdtem neten. Másnap a helyi bioboltban meg is vettem a terméket, és azóta minden problémám megszűnt.

FINOMíTATLAN SHEAVAJ.

Bioboltokban és neten is meg tudod venni.

Hihetetlen mi mindenre jó. A pattanásokra, a ráncokra, a szárazságra, a piros berepedezett bőrre, sőt még feszesít is.

És nem drága (1200 ft körül mozog), ráadásul ahogy nézem és ahogy írta sok használója, jó sokáig elég.

Eleinte naponta kétszer kentem be vele az arcom és a kezem, ma már csak esténként használom. Eltűnt minden folt, kipirosodás, viszketés.

Ezenkívül a szemöldököm között van olyan 23 éves korom óta egy függőleges ránc, azt is teljesen elhalványította.

Fenéken, combon bőrfeszesítő szintén és hidratáló.

Ráadásul természetes, semmilyen vegyianyag, kőolajszármazék sincs benne.

Nem nagyon hittem benne, de nagyon jól bevált.

Általában enyhén felmelegítik, hogy könnyen kenhető legyen. Azt mondják azonban vigyázni kell, hogy ne menjen a hőmérséklete 40 fok fölé, mert úgy elvesznek belőle a vitaminok. Volt, hogy mikróban melegítettem, akkor szerintem egy kissé túlmelegedett, de akkor is tapasztaltam minden jótékony hatását. Azóta azért mégis inkább egy kis tálban vizet melegítek, nem forralom fel, csak melegítem. Abba beleteszem a tégelyt és akkor pont jó lesz.

De magamból kiindulva, amíg naponta kétszer használtam, addig mikrózni fogod te is, ha megveszed.

Tesómnak a homloka szokott kipattogzani, mikor ajánlottam ezt neki, hülyének nézett, mert  "hogy lehetne már zsírral pattanást elmúlasztani?"nevetés

Azért kipróbálta....azóta vett magának ő is.vidám

2012-01-11 21:21       8.

NEKEM A MANNA SZAPPAN ECÉMA CSOMAGJA BEVÁLT,KARÁCSONYKOR RENDELTEM MEG, ÉS MÁR ALIG LÁTNI A HELYÉT A KEZEMEN, PEDIG

LASSAN 5 ÉVE MINDENT KIPROBÁLTAM.

válasz a 7. kommentre (Anita23 - 01-07)
2012-01-07 15:10       7.

Nem volt jó a körömvirág krém??

válasz a 6. kommentre (devilgirl - 01-07)
2012-01-07 15:03       6.

megjöttem a körömvierág krémmel nagyon köszönöm a tippet! jó zsíros remélem,használni fog!

válasz az 5. kommentre (Anita23 - 01-06)
2012-01-06 20:38       5.

szia.kislányomnak elmulasztotta.meg a körömvirág krém is nagyon jo.az is jo volt nekűnk.kislányomnak nagyon sok foltba van ekcémája és jo volt rá a fucinar és a körömvirág krém is.meg még egy krém jo még a sudocrém.örűlök ha tudtam segiteni.

válasz a 4. kommentre (devilgirl - 01-06)
2012-01-06 14:42       4.

szia Anita köszönöm,hogy válaszoltál! nekem szerencsére nem viszket,csak nagyon piros és néha már annyira kirepedezik hogy bevérzik, ha nem kenem be időben. ez a kenőcs amit javasolsz, ez elmulasztja az ekcémát? vagy ezt nem lehet gyógyítani?

válasz a 2. kommentre (Anita23 - 01-06)
2012-01-06 14:10       3.

Van egy nagyon jó bőrgyógyász,a Vörösvári úton az sztk-ban rendelt Braun Erna,ha ott nem találod próbálj meg rákeresni a neten,mert lehet,hogy maszek rendelője van.

válasz a 2. kommentre (Anita23 - 01-06)
2012-01-06 13:27       2.

Szia.Az én kislányom is ekcémás.neki is a kézfején és a  kezén van.

voltunk dokinál de ami kenöcsöket kaptunk nem értek semmit.még anno én kaptam allergiás tűnetemre krémet avval kenytem a kislányom kezét és tökéletesen eltűntete neki.megkérdeztem a gyerekorvosunkat h kenyhetem e neki avval  és mondta h nyugottan.mondom teljesen helyre jött neki.annyira örűltem neki.meg nagyon viszketet neki.még álmába is vakarta.én ajánlom neked Hidrofyles fűrdetöt ami babáknak valo.én is avval fűrdök mert nekem meg nagyon száraz a böröm.A kenöcs neve Flucinar.mi evvel kennyűk mert nekűnk ez bevált.de kérdezd meg orvosodat h ajánja e neked ezt a krémet.mert mivel ez vény köteles.

szia

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Mostanában olvasott cikkeim

Egy új Facebook-os közösségi alkalmazást ajánlunk neked, a Readert. Tovább az alkalmazás leírásához »

Ha engedélyezed a Facebookos alkalmazást, megnézheted, mit olvasnak a barátaid, és visszakeresheted a legutóbb olvasott cikkeidet.

Olvasott cikkeim
Olvasd el ezt is!

Femina Fórum

Nézd meg, miről csevegnek a többiek!

Top cikkek

Mai névnap Hella

Még több képeslap »
Gyógynövénylexikon

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.