Én évekig kínlódtam ezzel a kezemen és az arcomon. Szintén csak télen, hideg időben. Az arcomon piros száraz foltok jelentek meg, ami sokszor viszketett is.
Rengeteg pénzt költöttem telente bőrgyógyászra, krémekre, de csak ideig óráig hatottak.
Két hete aztán nézelődni kezdtem neten. Másnap a helyi bioboltban meg is vettem a terméket, és azóta minden problémám megszűnt.
FINOMíTATLAN SHEAVAJ.
Bioboltokban és neten is meg tudod venni.
Hihetetlen mi mindenre jó. A pattanásokra, a ráncokra, a szárazságra, a piros berepedezett bőrre, sőt még feszesít is.
És nem drága (1200 ft körül mozog), ráadásul ahogy nézem és ahogy írta sok használója, jó sokáig elég.
Eleinte naponta kétszer kentem be vele az arcom és a kezem, ma már csak esténként használom. Eltűnt minden folt, kipirosodás, viszketés.
Ezenkívül a szemöldököm között van olyan 23 éves korom óta egy függőleges ránc, azt is teljesen elhalványította.
Fenéken, combon bőrfeszesítő szintén és hidratáló.
Ráadásul természetes, semmilyen vegyianyag, kőolajszármazék sincs benne.
Nem nagyon hittem benne, de nagyon jól bevált.
Általában enyhén felmelegítik, hogy könnyen kenhető legyen. Azt mondják azonban vigyázni kell, hogy ne menjen a hőmérséklete 40 fok fölé, mert úgy elvesznek belőle a vitaminok. Volt, hogy mikróban melegítettem, akkor szerintem egy kissé túlmelegedett, de akkor is tapasztaltam minden jótékony hatását. Azóta azért mégis inkább egy kis tálban vizet melegítek, nem forralom fel, csak melegítem. Abba beleteszem a tégelyt és akkor pont jó lesz.
De magamból kiindulva, amíg naponta kétszer használtam, addig mikrózni fogod te is, ha megveszed.
Tesómnak a homloka szokott kipattogzani, mikor ajánlottam ezt neki, hülyének nézett, mert "hogy lehetne már zsírral pattanást elmúlasztani?"
Azért kipróbálta....azóta vett magának ő is.