"Van aki bérből és fizetésből él, mégis tud megtakarítani" Tisztelt Végtörleszo normális gondolkodás mellett is nehéz megtakarítani, úgy, hogy 34 évi folyamatos munkaviszony után havi nettó 115ezer Ft-ot viszek haza, míg a nejem 67ezret. a házunk havi rezsije, víz, villany, fűtés, biztosítás, szemétszállítás, stb. 65ezer. Az egyetemista gyermekünk albérlet+utazás+tanulmányi költségek havi 45ezer, második gyermek fenti költségei havi 10ezer, ez összesen havi 120ezer. Kettőnk havi bevétele 182ezer-120ezer kiadás=62ezer maradék. Még nem ettünk, öltöztünk, közlekedtünk. Kajára kb. havi 35ezret költünk, közlekedésre 15ezret, maradt 12ezer megtakarítás, amiből 4 ember ruházkodását, "nyaralását" lakásfelújítását, autócseréjét, kultúrálódását kéne fedezni. Tessék nekem elárulni ez kinek a szégyene? Mert szerintem az elmúlt 20 év kormányainek, akik szemrebbenés nélkül kiárusították az országot és zsebre tették a pénzt, ami elfogyott, így egyre mélyebben kezdenek a zsebeinkben turkálni. Csak arra tudom a fiatalokat buzdítani, el innen messzire, de mielőbb, mert lassan éhen fognak pusztulni tömegesen a kormányok jószándékának következtében.