nahát....úgy látom ismét a 3 gyerekesek vannak a porondon...mert nekünk minden olyan jó
)))
hát szeretném vázolni hogy mennyire szeretminket állambácsi
1, -iskolakezdés: mivel a lányom 15 éves ikerfiaim meg 11 évesek és mint látható különböző neműek sajna egyetlen ruhát sem tud egyik sem a másiktól örökölni.
Az udvarban nincs sem iskolatáska sem füzetfa, sem semmilyen hasonló. Augusztusban a 3 gyerkőc beiskolázására majd 60 ezer ment el és elhiheted semmiből sem a legdrágábbat vettem
2,- a 3 gyermekem menzája közel 50 %-on!!!14.000.- és az ikrek mivel helyben járnak, (még) hazajövetelkor már nyitják a hűtőt-sőt benne is aludnának csak sajna ott hideg van- tehát én a 3-ra annyit fizetek mint Te a kettőre
3,- koleszos lányom havonta elvisz a bérletekre költőpénzre menzára egyéb költségekre kötelező könyvek fénymásolási díj. egyébb nyalánkságok 20-22 ezret
4,- ikreknek színházbérlet erdei tábor hasonló dolgok amik persze nem kötelezőek, de amikor csak a TE gyereked ne mehetne az vagy túl gázos, vagy túl fájdalmas a gyerekednek tehát valahogy kinyögöd, ez ugyi szintén dupla mert ikrekkel nem csak az öröm dupla....
5, Családi adókedvezmény.- Nosza keressünk 600 ezret bruttóba- mert ugyi annak csak akkor volna értelme másképpen nem használhatod ki. Nekem br 119 ezer a fizum - Neked??? Te lehet hogy több adót igényelsz vissza két gyerekedre mint én a háromra
6,- Mindezt EGYEDÜLÁLLÓ gyermekeit egyedül nevelő édesanyaként + havi 3000 Ft -al több családiból merészelem megtenni
7,- És végül... az vesse a nagycsaládosokr az első követ aki nem fogadná el az inygen tankönyvet adókedvezményt bármit ami egy kicsit is jónak tűnik, habár csak tűnik- mert amit ad az állam az egyik oldalon el is veszi tőlünk ugyan úgy mint Tőled
8,- Ha netán valaki nem így gondolja a lehetőség adott szülj(etek) még egy gyerkőcöt onnantól kezdve csatlakozhattok az " ingyenélők táborába" -mellém
bocsánat ha hosszú voltam de kikívánkozott