a drága képviselő "urak",hogy milyen nemes emberek...............gond egy száll se,a másik 2 millió/hó zsebben marad!

a drága képviselő "urak",hogy milyen nemes emberek...............gond egy száll se,a másik 2 millió/hó zsebben marad!
Te elolvastad, amit írtál?!
A 16%-os ARÁNYTALAN szja miatt van az, "hogy a középosztály húzza az igát, a csúcsgazdagok meg elkerülik az adófizetést"!!!
Jogszerűen veszik fel a támogatást?!
Ha a pénzt lakás bérlésére fordítja egy képviselő, akkor - jogszerű esetben - számlát kap a bérbeadótól. E számlát be tudja mutatni bármikor!
Ha számlát nem kap, akkor ADÓCSALÁS esete forog fenn!!!
Persze van egy harmadik lehetőség - ami szerintem a legtöbb esetben történik! -, hogy nem bérel lakást a képviselő, csak simán zsebre teszi a lővét!
Összegezve: Amennyiben a képviselő nem tud számlát felmutatni - és ragaszkodik a lakás bérlés meséhez -, akkor feltételezni kell, hogy bűnsegéd adócsalásban!!!
Amennyiben nem bérel lakást, fizesse fissza a támogatást és vegyék elő a támogatás jogosulatlan igénybevétele okán!!!
Ez ilyen egyszerű.
Szégyen gyalázat!!!Igaza van makogcsinak,47000.Ft-ból meg lehet élni,de ettől többet egy fillérel se kapjanak.Mi lassan már fingadót is fizetünk,ők meg azért is pénzt vesznek fel.
"Csütörtökön további két képviselő jelentette be, hogy lemond a pénzről: Nyikos László és Pörzse Sándor"
Én a perzselő, lángszívú hazafi sándort, aki pesze pörzse, hittem a legnagyobb magyarnak. Ja, hogy elsőnek ugrik a MAGYAR NEMZET kasszájára? Errarre humanum est.
félő számomra az,hogy itt most bulvárhir a bejelentés: no,most mártirkodunk és ezentul nem vesszük fel!
Aztán arról már nem látunk és nem hallunk,hogy mikortól veszik ujra fel
((
Arról nem is beszélve,hogy alapból sem kellene adni a kiemelt fizetés mellett!
félő számomra az,hogy itt most bulvárhir a bejelentés: no,most mártirkodunk és ezentul nem vesszük fel!
Aztán arról már nem látunk és nem hallunk,hogy mikortól veszik ujra fel
((
Arról nem is beszélve,hogy alapból sem kellene adni a kiemelt fizetés mellett!
Vérlázító ami már ebben az országban folyik. Egy évi lakhatási támogatásuk kb. a duplája annak, amennyit egy minimálbéres keres évente..És többszöröse annak, amit segélyként van pofájuk kiosztani azoknak, akiktől elvették a rokkantsági nyugdíjat. Ez csak egyféle járandóságuk, hol van a többi?? Az vajon még hány milliót tesz ki? Gondolom minden arcrezzenés nélkül veszik fel ezeket a pénzeket, eszükbe se villannak azok, akiket az ők alkotta törvényekkel nyomorba döntöttek. Undorító.
Komolyan nem értem, hogyan lehetnek ennyire gyengeelméjűek, akik odakerültek a parlamentbe, hogy nem értik még mindig! Nem azzal van a gond, hogy jogszerű-e vagy sem, ha felvesznek ilyen juttatást, hanem az, hogy ha egy másik vki juttatásáról van szó, azonnal előkerül a jóízlésbe ütköző, pofátlan, és hasonló jelzők tömkelege! Persze a saját pénzükkel kapcsolatban csak azt szajkózzák: jogos, nekik ez jár!
Hát én elsírom magam, ezen a történeten. Micsoda nemes gesztus a kedves képviselő "uraktól".Már eleve nem kellett volna fel sem venni, ha egy kis jóérzés van bennük.A többi képviselő pedig csatlakozhatna hozzájuk.Bár azt hiszem, ha a média nem fókuszált volna név szerint rájuk, még mindig élveznék a juttatást.Gyalázat ami itt folyik.
Ez a miniszter akkor sem mond igazat ha kérdez, éljek meg 27000 ft szoc járadékból,albérletben mert a román romák elrabolták a házam árát 12 milliot és kilátásom sincs 13 lve, hogy meg kaphatom.Bezzeg ha engem kellene kőrözni megtaűlálnának. Na jó én nem követtem el semmit biróságon dolgoztam sok évig diplomás jegyzőként most sehova nem kellek mert ez évben 57 leszek elkpesztő ami itt van a sok ujság és tv hazugság minden. gildia
Egy nagy szar volt az év értékelő tegnap brüsszelt néztem meg alaztak mindenkit akit lehetett, kérdem én miért nem kaphatok lakhatási támogatást??? 55000 albérlet + rezsi miből????? katasztrófa a helyzet az országban annyit hazudnak a fideszesek, hogy az már elképesztő Utálom az egészet. gildia
"Miért nem hőbörög senki amiatt, pl. amiről Orbán beszélt az évértékelőjében, hogy a középosztály húzza az igát, a csúcsgazdagok meg elkerülik az adófizetést? Miért nem lehet becsukni a kiskapukat? Nem engedi az uniós jog? Mi a válasz? Ez a közteherviselés?"
Azért, mert most nem ez a téma.
Én az otthonomtól 50 km-re dolgozok...minden nap lejárok. Ezek a szemetek egytől-egyig és nincs kivétel mindenféle juttatást megszavaznak maguknak vállalati kocsi, üzemanyagkártya, lakhatási támogatás, ruhapénz... és még mi minden lehet az mellett? Az alap fizetésük sokkal több mint az átlag magyarnak. Könnyű más f...-val a csallánt verni. Egyiknek sem jutott még eszébe példát mutatni, hogy a saját javadalmaztatását nyírbálja meg... és nem külső kényszer miatt!!! Ezért tart itt az ország! Sajnálom, hogy szeretem a hazámat, hogy ragaszkodok hozzá!- ha nem így lenne már elmentem volna és azt is letagadnám, hogy valaha itt éltem!
Egészen képmutatóak ezek a hozzászólások. Ha nem mondtak volna le a képviselők a támogatásról az lenne a baja az embereknek. Ráadásul az őket felügyelő hivatal szerint jogszerűen vették fel a támogatást. Akit meg hasonló juttatást akar magának nosza, kapja össze magát és induljon el képviselőnek, mert ugye erre priusz nélkül bárkinek lehetősége van. Nem sajnálom a politikusoktól a pénzt, de a fizetésüket arányba állítanám a felelősséggel: ha korrupt ügyleten kapják őket összegtől függetlenül letöltendő börtönt kellene kapniuk.
Miért nem hőbörög senki amiatt, pl. amiről Orbán beszélt az évértékelőjében, hogy a középosztály húzza az igát, a csúcsgazdagok meg elkerülik az adófizetést? Miért nem lehet becsukni a kiskapukat? Nem engedi az uniós jog? Mi a válasz? Ez a közteherviselés?
Igazad van. Én sem adnék nekik "semmilyen "támogatást. Éljen meg a borsos fizetéséből. Ha valaki vidéken dolgozik, senki nem ad neki támogatást. Éppen elég pluszt kapnak már így is.
Másnak a fizetése sincs annyi, amennyit Ők felvesznek egyéb juttatásként! Nagyon sokan laknak más városban a családjuktól távol és nem kapnak lakhatási támogatást. Örülnek, hogy egyáltalán van munkahelyük!
Egyébként meg elég szégyen, hogy valaki nem az édesanyjához megy aludni!!!
Én nem szavaztam meg nekik semmilyen egyéb juttatást! De könnyű a más pénzét osztogatni!!! Nem elég jó fizetést kapnak! Nem tudják beosztani azt? Pedig nagyon könnyelműen jelentik ki, hogy meg lehet élni 47 e Ft-ból, de ők azért ragaszkodnak a 115 e Ft támogatás iránt. A megszorításokat ott kellett volna kezdeni fennt! Ha nem tetszik le lehet mondani!!!! Lenne helyükre több száz jelentkező, aki kevesebbért is elvállalná a posztot!