Fórum: Csökkent a nettó fizetésed? - Így pótoltathatod az összeget topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
GyerekszájÉden Hotel 2
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Állás & karrier
2012-02-06 21:26       16.

Így tudjátok kiegészíteni a jövedelmet hivatalosan: http://apostolimagyarkiralysag.hu/AMK2012/kozlony/Uj%20mappa/V.%20Korm1.old..pdf

2012-02-03 14:55       15.

"Miránk meg már akkor is lőttek a szoclib vezetés alatt a rendőrők amikor megemlékeztünk az 50, évfordulóról!"

Szóval ti voltatok, akik felszedték a kockakövet, láncokkal, baseballürőkkel és nuncsakuval vertétek a rendőröket, meg a kocsikat is felgyújtottátok?

Ha ennyire békésen emlékeztetek meg, akkor nem csoda, hogy védekeztek.

Nekem az a véleményem, hogy gumilövedék helyett dumdum golyót kellett volna használni.

Amerikában is simán eltörik annak a kezét, aki a rendőrre kezet emel.

Most pedig inkább az ármánykormányra mutogass, mint az előző nyolc évre, mert abból 2-t ezek a tolvaj tetvek vittek véghez! Most is arról cikkeznek, hogy a képciselők duplán beszik vel a járandóságaikat.

2000-ben meg ugyanez ment, csak kicsiben. Ha esetleg valaki homályosan emlékezne rá...

válasz a 8. kommentre (rompoly - 01-31)
2012-02-03 12:18       14.

szia! hétvégén lesz cikk arról, hová, milyen nyilatkozatot kell benyújtani a gyed-kompenzáláshoz. ez nem munkáltató-függő, az oep intézi majd. vagy szombaton, vagy vasárnap jelenik meg az anyag, a letölthető nyilatkozattal.

válasz a 4. kommentre (CsiziOdry - 01-31)
2012-02-02 09:37       13.

A mult hónapban 34321 ft ot kaptam most meg 31000 ft-ot kaptam erről ennyit.De szeressük  ezt az idióta kormányt.

2012-02-01 15:54       12.

Már megtalálták a kiskaput! Csökkentették a munkaidőt 8 helyett csak 6 órás alkalmazást biztosítanak, ha nem tetszik el lehet menni! Természetesen részmunkaidős csökkentett fizetéssel. Köszi!!!!!!!!!!!

válasz a 11. kommentre (spotty - 02-01)
2012-02-01 10:49       11.

Biztos megtalálják majd azt a kiskaput, amivel nem kell kompenzálniuk és megint a dolgozó emer jár majd szarul.

2012-01-31 21:16       10.

Múlt hónapban 32175Ft-ot kaptam 4 órás munkáért-ma 30375FT-ot.Erről ennyit...

2012-01-31 17:54       9.

Ilyenkor sajnálom, hogy csak fikció az a sztori, amire az egyik (talán a Nyomás utána c.) Bud Spencer-Terrence Hill film épül! Arra gondolok, amiben a "K" bomba hatására eltűnnének a Földön a számok!

Matolcsynak kész Kánaán volnanevetés

2012-01-31 17:21       8.

Szégyen , amit nálunk megengednek maguknak a munkáltatók ,főleg azok akik azért telepedtek ide hogy a magyar piacról  gazdagodjanak! Azzal egyébként semmi baj nincs ha korrekt körülmények között ,végzett tevékenysége miatt busás hasza származik bárkinek is a működéséből , de hát akik nálunk működnek azok attól gyarapodnak hogy rabszolga béreket adnak dolgozóiknak pontosan a 10-edét ,mint a saját hazájukban üzemelő hálózatukban  teljesen azonos tevékenységet végző dolgozóiknak fizetnek. 1500-2500 Eu.-s fizetésekből valamicskével könnyebben lehet kigazdálkodni a havi szüségleteiket a munkát végzőknek mint nálunk a 200-300-eu.-s havi rabszolgabéreinkből. Az árak szinte az egész Eu.-ban nagyjából azonosak.

Mint láttuk a franciák is kirohantak tüntetni mikor 10%-al csökkentették a béreiket ,meg a görögök is , mikor a 14. havi fizetésüket megvonták !

Miránk meg már akkor is lőttek  a szoclib vezetés alatt a rendőrők amikor megemlékeztünk az 50, évfordulóról!

Az egyre több kilátástalan helyzetben élők ,akik pedig napi 8 órát dolgoznak vagy többet ,képtelenek a folyamatosan emelkedő árakat, megfizetni ezekből az alamizsnányi ,szégyenteljesenűl  alacsony bérekből !

A szociálisan  nagyon érzékeny szoclib. vircsaft leállította a bérek felzárkóztatását, amit 2000-ben elindított az akkori kormány ,az évi 10 ezerrel történő minbér. emelés kapcsán , pedig ha akkor folytatták volna a szisztémát mára már 150 000 ft lenne csak a minbér. !!!

Az adó megfizetése után is maradna annyi pénz amiből legalább zabálni tudna  a szerencsétlan aki itthon maradt kalandvágyból.

Megyek melózni hogy hadd gazdagojon a csoró munkaadóm!

2012-01-31 15:25       7.

Én ezt nem értem ha kompenzálnak stb stb akkor minek ez a cirkusz?? Miért nem maradhatott úgy ahogy volt. Az tuti hogy alegjobban 2010 ben kerestem. Bár volt szuperbruttó de az adósávok is viszonylag jók voltak és volt 15000 ft adójóváírás. A tavaji évről már ne is beszéljek.

Én nem a magas fizetést sajnálom, csak mi is kapjunk annyit amiből meg lehet élni.

2012-01-31 13:43       6.

Nem tudom, hogy Selmeczi akkor is igazságosnak tartaná, ha  a fizuja nem érné el a 100e bruttót sem.

válasz az 5. kommentre (AAnyUU - 01-31)
2012-01-31 12:38       5.

Tegnap hallottam a rádióban Selmeczi G. nyilatkozatát, miszerint a Fityesz. adópolitikája igazságos, mert a "gazdagok" többet adóznak mint a "szegények". Csak szerintem nem mindegy, hogy 2 millió 16 %-át adózom, vagy a minimálbérét...

válasz a 4. kommentre (CsiziOdry - 01-31)
2012-01-31 10:59       4.

GYED-em közel 10000 Ft-al kevesebb. Éljen-éljen! Aki eddig is keveset kapott, azt a minusz pár ezer nyomorba dönti, aki meg eddig is sokat keresett, annak meg fel sem fog tűnni, hogy kicsivel többet visz haza. Végül is így kell ezt csinálni. Csak így tovább!

válasz a 2. kommentre (Oravecz - 01-31)
2012-01-31 09:51       3.
2012-01-31 08:55       2.

Tehát azoknak a munkavállalóknak csökken a bérük, akik eddig is alulfizetettek voltak.

A bérkompenzáció a vállalkozóknak szól, akik ha nem muszály, nem fognak azzal bíbelődni. Nekik eddig is volt lehetőségük a jövedelmük eltitkolására, és akárhogy csökkentik a terheikeit, ez nem fog változni.

Ez nem a versenyképesség növelése, hanem erkölcstelenség!

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Mostanában olvasott cikkeim

Egy új Facebook-os közösségi alkalmazást ajánlunk neked, a Readert. Tovább az alkalmazás leírásához »

Ha engedélyezed a Facebookos alkalmazást, megnézheted, mit olvasnak a barátaid, és visszakeresheted a legutóbb olvasott cikkeidet.

Olvasott cikkeim
Olvasd el ezt is!

Femina Fórum

Nézd meg, miről csevegnek a többiek!

Top cikkek

Mai névnap Hella

Még több képeslap »

Népszerű videók

A terhesség első jelei
Korai jelek

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.