Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum   /  

Fórum: Ismét együtt a Bodrogi család! A fiuk, Ádám hozta össze őket topic

Fórum / Sztárok
2013-04-14 15:33       8.

Kedves Cikkíró, kedves Hírszerkesztők! Elhiszem, hogy Bodrogiék szívesen fotózkodnak "fiúkkal", ezt én is szívesen tenném, ha lenne épp körülöttem néhány fiú. Ők azonban a saját fiukkal fotózkodtak, nem ám akármilyen fiúkkal. Ez senkinek sem tűnt fel? Óriási szégyen! Legalább ilyen nagy nézettségű fórumokon ne gyengítsük a magyar nyelvet. Kérem, hogy sürgősen javítsák ki a címben lévő súlyos hibát!

2012-05-22 18:33       7.

Megint csak egy hazug hatásvadász cím.

2012-05-22 16:30       6.

Szerintem senkinek semmi köze hozzá,hogy elváltak e vagy sem! Magánügy.

Miután közös gyerekük van és unokáik,az a normális,hogy jóban vannak!

válasz a 3. kommentre (mircsina - 04-03)
2012-04-03 10:02       5.

Attól még fotózkodhatnak hogy nem élnek együtt, attól még bodrogi azn új párjával lehet, vagy disznóölő késsel kellene egymást kergetni mert elváltak, sötét agyak. A cikk erről szól és nem arról hogy ismét együtt élnek. 

válasz a 2. kommentre (kszlivia - 04-03)
2012-04-03 10:00       4.

Egy fotózkodás miért bűn ha már közös a gyerek, attól nem élnek együtt csak barátok. Vagy disznóölő késsel kellene kergetni egymást mert elváltak. Sötét agyak....

válasz a 2. kommentre (kszlivia - 04-03)
2012-04-03 09:54       3.

Szánalmasnak tartom, hogy pozitív tényként hirdetik, hogy 38 éve házasok, mikor ebből csak 8 évig éltek együtt. Szerintem az a tisztességes, ha valakivel nem élek együtt, akkor attól elválok hivatalosan is. Bodrogi párját a multkor jól kicikizték, hogy úgy mutatkozott be amiről azt lehetett feltételezni, hogy már Bodrogi hivatalos felesége. Nem tudom Bodrogi megvédte-e az asszonyát, de ha nem én biztos nem élnék egy ilyen emberrel. Számomra nem az a feleség akivel már 30 éve nem élek együtt, hanem az, akivel sok-sok éve /nem tudom mostani párjával mennyi ideje él együtt, de úgy tudom már nagyon régen/.

2012-04-03 09:46       2.

És mi van azzal az asszonnyal akivel Bodrogi Gyula él harmóniában, szépen csendesen?  Ügyes nő a kedves mama!  Bodrogi művész úr pedig nem egészen fair mint pasi.

hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.