szegény!!!!

A Szólás szabadsága és a Friderikusz most is saját produkciója volt, ő találta ki, ő vezette! Mellesleg alig tudsz olyan embert mondani, aki "saját" produkciót készít, mindenkinek besegít az éppen aktuális csatorna, ahol megjelenik!!!
A 2002-2005-ig valamint a 2005-2008-ig tartó intervllum pedig "tartós" szerintem! Egy műsor három évig ritkán megy manapság...
Ahhoz meg sok közöd nincsen, mivel foglalkozom, de cserélni nem igazán akarnál velem, azt azért megsúgom!
Egyéb "okos" meglátás, óhaj-sóhaj?!
tartósan és saját produkcióval - értelmezzétek. emmerson, te meg nagyon ráérsz egész nap, kíváncsi lennék, mi lehet a munkád, de irigylem!
"Friderikusz Sándort utóljára 1999-ben láthatta a közönség tartósan és saját produkcióval a tévé képernyőjén."
Orbán kisasszony hány éves?!
Ugyanis nem egy műsort vezetett azóta Friderikusz!!!
A Wikipédiáról: "Az RTL Klubtól Friderikusz gyorsan továbbállt, mert másik műsora, Az én mozim folytatásával csak kecsegtették, de nem lett belőle semmi. Így elszerződött egy másik kereskedelmi televíziós csatornához, a TV2-höz, ahol egyaránt volt módja politikai műsorokat (Friderikusz, Szubjektív), illetve szórakoztató műsorokat készíteni (Osztálytalálkozó, Gyerekszáj, Fantasztikus Európa, Világsztárok Friderikusszal), de folytathatta Az én mozim-at is.
2002-től ismét az MTV-nél dolgozott, 2005-ig ő készítette a közszolgálati televízió heti vezető politikai elemző műsorát, A szólás szabadságát. 2005-ben az MTV akkori elnöke kezdeményezte az intézményből való eltávolítását, mert korábban a Népszabadságban egy interjúban alaposan megbírálta az MTV vezetését.
Ezt követően az ATV televíziós csatornánál dolgozott, a Friderikusz most című műsort szerkesztette és vezette 2008. június végéig.
2008-ban és 2010-ben a TV2-n futó Megasztár című tehetségkutató műsorok zsűrijének tagja."
Tehát, kedves Violetta, nézzen utána jobban a cikk alanyának és munkásságának, úgy talán nem követ el ekkora hibát!