Fórum: Mennyibe kerül egy gyerek?
topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
Éden Hotel 2Gyerekszáj
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Anya & gyerek
2012-05-08 15:20       5.

Túl van lihegve a cikk.  Én sem adtam hálapénzt senkinek sem, hiszen, ezért kapják a fizut. Ennek ellenére maximális ellátást és kezelést kaptam. Mikor hazamentünk, adtam a dokinak 5000-et. Megköszönte és ennyi.

2011-06-02 14:55       4.

Maximálisan egyet értek vidám Kettőt szültem, mindkettőt ügyeletes orvosnál, mindkettőnél korrekt ellátást kaptam. SZTK rendelésre jártam, ahol szintén nem fizettem. 

válasz a 2. kommentre (anonymous - 07-18)
anonymous
2010-07-19 14:54       3.

sziasztok!

Én ezekkel az árakkal nem igen értek egyet. Lehet azért, mert vidéki vagyok. Nekem fogadott orvosom volt, alkalmanként 5.000 Ft fizettünk neki, ezenkívül semmit. Szülésnél, mér nem kellett fizetnünk neki, mert azt mondta, azzal,hogy elmentünk a magánrendelésére kifizettük a szülést is. 50.000 ft volt minden, az uh-k ingyen voltak, még a 3D-t is megcsinálta nekünk. Nagyon korrekt volt. nem választanék mást

válasz a 2. kommentre (anonymous - 07-18)
anonymous
2010-07-18 21:59       2.

Sziasztok,Üdvözlök Mindenkit!

Én 22 évesen tavaly októberben szültem egy kislányt,és a férjemmel megbeszéltük,hogy az orvos megkapja a saját fizetését azért amit csinál,hiszen ez a munkája,mint másnak,más sem kap hálapénzt,vagy igen,én nem kaptam,mikor dolgoztam,és a férjem sem kap,meg senki a családunkból! Mi nagyon ellenezzük ezt a hálapénz dolgot,pontosan azok tetteék ilyenné ezt a világot,akik még a mai napig fizetnek érte,az fizesse,aki magán dokihoz megy,magánkórházba,én pl.:a fogorvohoz magánhoz járok és azt meg is fizetem,a terhességem alatt pedig csakis a 4dimenziós videóért fizettem,amit meg is kaptunk,de mi senkinek 1 forintot nem atunk és ezt kellene tenni mindenkinek,aki az illetékes kórházba megy és nem máshova! Én így tehát az ügyeletes orvosnál szültem,ami az én esetemben,a vizit alatt indult be a tolófájásom és így az összes orvos szám szerint 3 és nővér az is 3 ott voltak! Mi mégsem fizettünk nekik semmit,mert ez a dolguk,és nem bántak velem rosszul! Bíztatok erre mindenkit és amelyik orvos kéri a pénzt,azt igenis felkell jelenteni,mert az szabályellenes!!!

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.