Szisztok! Mielött leírnám a véleményemet elszeretném mondani, hogy ha valamit keményen mondanék nem bántásnak szánom, hanem azt szeretném vele elmondani, hogy az igazság Jézus Krisztusban található és az Evangélium világosságát elkell, hogy jutassuk az emberek felé. Kezdeném egy bibliai idézettel. "Ne akadjon közted senki, aki fiát vagy lányát arra készteti, hogy tűzön menjen át; aki jövendőmondásra, varázslásra, csillagjóslásra vagy boszorkányságra adja magát; aki bűbájosságot űz, szellemet vagy lelket kérdez; aki halottat idéz. Mert aki ilyet tesz, utálat tárgya az Úr szemében; az Úr, a te Istened emiatt az utálat miatt űzi el ezeket a népeket előled. Légy egészen hű az Úrhoz, a te Istenedhez. Ha ezek a népek, amelyeket elűzöl, hallgatnak is a jövendőmondókra meg a varázslókra, neked az Úr, a te Istened ezt nem engedi meg. Neked prófétát támaszt az Úr körödből, testvéreid közül, mint engem, őrá hallgassatok.” MTörv 18,10-15 Ebből a Bibliai szakaszból kiderül, hogy ezek a dolgok nem Istentől valóak. Hanem mind a sátán a hazugság fejedelmének művei, aki így távolítja el az embert Istentől. Ezért e tanok helyett inkább Istenre kellene halggatni. Hiszen az igazság Jézus KRisztusban található. Mert maga mondta: "Én vagyok az Út, az Igazság, és az Élet" Vagy találhatunk olyat ahol arról beszél, hogy Ő tud nekünk igazán életet adni. Egyedül Ő asz aki áttud bennünket formálni, a régi természetünket áttudja firmálni egy újjá, aki már látja, hogy miért is Ő benne van az igazság. És úgygondolom a gyermekeket is Ő felé kell inkább elvezetni. Lehet, hogy keméynen hangzik, de ismétlem, nem a megbántás a célom, hanem a Jézus Krisztusban lévő igazság továbbadása. Az ember nem mástól csak Istentől kaphat képességeket. De a telepátia már megint nem Istentől való. Vagy az angyalokkap kapcsolatba tudni kell, hogy ők teremtett lelkek akiknek szabad akaratuk van. Máriának is Gábor angyal hozt a hírt, hogy Ő lesz a Megváltó édesanyja. De itt se hadjuk magunkat átverni az ördögnek. Egyébként ő is angyali lény aki ellene mondott Istennek.