Fórum: Endometriózis: a meddőség gyakori, rejtett oka topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
Éden Hotel 2Gyerekszáj
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Anya & gyerek
2012-03-10 20:44       4.

Szia.

Elnézést a zavarásért, de nálunk is hasonló a helyzet. Mi is 6 éve próbálkozunk és sajnos még egy kis cukorbaj is társul hozzá. Érdeklődni szeretnék, hogy hol találtad illetve melyik intézetben segítettek a lombik programban.

Az e-mail címeme: varga.zsuzsanna24@upcmail.hu

Nagyon szépen köszönöm a válaszod.

Üdv:

Mészáros-Varga Zsuzsanna

válasz a 3. kommentre (Mibolya - 01-26)
2012-01-26 13:58       3.

Én is edometriozissal küzdők, de 6 év után rátaláltam egy dokira, lombikkal lett kisbabám, aki már 5 éves. Újra előjött kb. 1 éve, most gyógyszeres kezelést kapok.

válasz a 2. kommentre (anita710418 - 01-26)
2012-01-26 11:50       2.

Az endometriozis tünetei nagyon jellemzőek rám. 8 éve vagyunk együtt a párommal, én is szerettem volna közös gyereket/ külön-külön már van /,de 6 szor műtöttek jóindulatú daganattal a petevezetéken. 2006-ban műtöttek utoljára, akkor 3 hetes terhes voltam, de a babát is el kellett vetetnem a műtét miatt, akkor a jobb petefészkemet is el kellett távolitani.nagyon szerettem volna egy közös gyereket, de sajnos ez nem adatott meg azóta sem.most 41 éves vagyok egyre jobban szeretnék egy kisbabát, hisz a gyerekek már nagyok 22 illetve 18 évesek és hiányzik egy pici. a nőgyógyászom / 23 éve / sajnos semmi jóval nem tud vigasztalni. azt hiszem már beletörődtem, de a szivem szakad meg, ha egy pici babát látok.

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.