Pár éve meghalt az előző házi orvos, egy darabig egy fiatal orvos helyettesítette, na ő nagyon jó lett volna csak sajnos nem volt pénze megvenni a praxist
A mostani dokinak meg volt
Sajnos ez van a mai világban ha van pénzed....

Pár éve meghalt az előző házi orvos, egy darabig egy fiatal orvos helyettesítette, na ő nagyon jó lett volna csak sajnos nem volt pénze megvenni a praxist
A mostani dokinak meg volt
Sajnos ez van a mai világban ha van pénzed....
Igen, elmész bármivel mndjuk a torkod fáj belenéz és kész meghallgatni azt már nem! vérnyomást sosem mér , csak, ha szólsz egy ismerősöm a szédelgő anyukájával menz hozzá és úgy kellett rászólni , hogy mérjen vérnyomást ilyenek 
Azok a problémák, melyeket felsoroltál valóban okozhatják a súlygyarapodást. Kérj egy beutalót a hormonlaborba és hasznos lenne egy terheléses vércukor vizsgálat is. Nem tudom, hogy hol élsz, de a fővárosban az I.sz.Belklinikán nagy hozzáértéssel csinálják ezeket a vizsgálatokat.
nálam nem a sok evéssel van baj. igazából nem tudom ki kéne vizgáltatmom magam szerintem csak a házi orvosom nincs épp a toppon , nem tudom kihez menjek át aki jó. Van egy aki az csak neki annyi betege van,hogy már nem fvesz át többet.
Szerintem ( nem vagyok orvos ez csak találgatás) , részben a rám gyülemlő stressz meg hormon lehet nálam a probléma. Első menzeszem előtt picinek olyan voltam, mint egy "két lábon járó csontváz" Utána híztam és normál alakom lett. Azóta hzok mióta ennyit stresszelek , illetve az első antidepresszánsnál híztam fel 65 kg ra, miután azt abbahagytam visszamentem nrmális súlyra.
Gyerekkori barátnőm meg iszonyatosan sósan evett és mégis mindig filigrán volt , az is hízlal pedig.
Másnál hogy van ez a hízás dolog?
Néha igen, de 53 kg-an meg 3 nap alatt megittam a teámba 1 kg cukrot , erről leszoktam, mert egészségtelen, most kezdtem el hízni nem akkor, a nasimban nincs ennyi cukor. Nem váltottam életmódot , ahhoz képest amikr vékony voltam .S. Nem 53 kg ra vágyom mert az túl vékny volt ( bár nem tettem akkor sem semmit az érdekébe) Lehet a citrom miatt nem híztam akko, mert állítólag az megg fogyaszt
Van egy homeopatiás készítmény, melynek segítségével a sógornőm eddig 8 kg-ot fogyott le 2 hónap alatt. A neve Cefamadar tabletta. Elveszi az éhségérzetet és nem szenvednek a régen sokat evők sem. Próbálja meg az, aki nem tud éhezni. Ártani - gondolom - nem árt, de azért a gyógyszerésztől ki kell kérni a véleményét mielőtt megvásároljátok.
hát én ovis korom óta vega vagyok. már több mint 10 kg feleslegem van, flyamatosan hízom
Megint! Nekem i kéne valami diéta! Nem igaz, hogy a vegák mind vékonyak!