Fórum: Súlyőrség: így működik a Szex és New York top diétája topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
Éden Hotel 2Gyerekszáj
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Diéta & egészség
2012-02-15 12:55       6.

Sokféle diétát kipróbáltam az évek során. Ezt elolvasva,nem lehet rossz,én is kipróbálom.

válasz az 5. kommentre (marusza - 02-15)
2012-02-15 11:38       5.

Szeretettel üdvözöllek benneteket. Érdeklődöm, hogy próbálta már valaki ezt a diétát idehaza is és ha igen, akkor mennyire volt sikeres? Szép napot kívánok és sikeres diétát!boldogvidámkuncogás

2012-02-09 08:36       4.

Itt találtok információt a diétához.

Pontozd az ételeket, NE számold a kalóriákat! | Női Portál

Női Portál - A Weight Watchers program egy sajátos pontrendszerre épül. Egy speciális rendszer segítségével ki tudjuk számolni, hogy mennyit és mit fogyaszthatunk anélkül, hogy figyelnünk kellene a kalóriákra. - Női Portál - a nők birodalma - Nőiportál.hu

válasz a 3. kommentre (fazkov - 02-09)
2012-02-09 07:08       3.

Én is szeretnék csatlakozni az előttem kéredezőhöz. Hol találom meg a pont táblázatot ami lapján el lehet kezdeni a fogyókúrát?

2012-02-08 22:49       2.

Sziasztok!

Ez érdekel ez a diéta, de hol vannak a pontok, vagy honnan tudom hogy mi mennyi pontot ér?Hol találom ezt meg?

Kösszi: Zsuzsa

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Mostanában olvasott cikkeim

Egy új Facebook-os közösségi alkalmazást ajánlunk neked, a Readert. Tovább az alkalmazás leírásához »

Ha engedélyezed a Facebookos alkalmazást, megnézheted, mit olvasnak a barátaid, és visszakeresheted a legutóbb olvasott cikkeidet.

Olvasott cikkeim
Olvasd el ezt is!

Femina Fórum

Nézd meg, miről csevegnek a többiek!

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.