Kellene egy kalóriatáblázat,adjatok tippet hol kaphatok!!

Így add le a teljes túlsúlyod! 20 kiló mínusz májusig
Ha most elkezded a diétát, májusra érdemes lesz vásárolnod néhány új miniszoknyát.
Gratulálok!
Sajnos én is úgy állok, hogy nagyon kéne fogynom.Tényleg! De nem jön össze...pl: nem megyek le a gebékhez fitnesszezni...arrafelé jöttem el munkából hazafelé és csontsovány csajok jöttek ki onnan agyonszolizott bőrrel és én nem igazán illek a képbe
Megalázva érezném magam. Nem tudom, érted-e?
Itthon "Rékázokˇ", zumbázok stb , de nem igen látok változást. Te ezt hogyan gyűrted le?
Sziasztok!
Én nem hiszek egyetlen csodadiétában sem, viszont leírom a saját tapasztalatom. 2002.-ben diagnosztizáltak nálam 2.-es tipusú cukorbetegséget. Akkor voltam 78 kg, és 152 cm
magas, tehát jelentősen túlsúlyos. Az orvos azt mondta változtassak az étrendemen. Nem kellett szigorú diabeteszes diétát tartanom, csupán napi 180 gr szénhidrátot ehettem, és 1200 kalóriát, ezt napi öt étkezésre elosztva. Igaz, méricskélni kellett eleinte, de később belejöttem, ránézésre is tudtam, mennyit ehetek meg.Az ennivalómba minden belefért, még csokoládét is ehettem. Soha nem voltam éhes. Összesen öt hónap alatt 17 kg-ot fogytam úgy, hogy a szervezetem sem terhelte meg, a cukrom rendeződött és könnyen betarható is volt. Ha vigyáz az ember továbbra is, vissza em hízik! Érdemes kipróbálni, merem ajánlani mindenkinek.
Üdvözlettel:odol
Sziasztok!
Valóban, pénztárca kell az ilyen jellegű diétákhoz is...
Röviden leíroom a történetem:
21 éves vagyok, és 2011 júliusában arra lettem figyelmes, hogy 93 kg-t mutat a mérleg...azóta némiképp életmódot váltottam (nem azt jelenti, hogy sanyargatom magam, és nem eszek csokit, kenyeret, krumplit, rizst, tésztát (gyakorlatilag semmit)...ahogy a legtöbb helyen írják, hanem mindent megkóstolok ha arról van szó, csak MÉRTÉKkel.)
Inkább csak csirkehúst eszem, és sok-sok gyümölcsöt.
Hozzá tartozik, hogy végig csináltam 2x2 hetet Turbó Diétával (augusztusban és novemberben 2-2 hét), ezzel a módszerrel 7,7 kg-t fogytam.
A két kúra között nem szedtem semmilyen fogyi tablettát, és csodaszert. (Azóta sem teszem) 
Egy női fitness terembe kezdtem járni még júliusban (havi 10 alkalom- ez hetente 2-3 órát jelent)
Azóta lement még 10 kg, csak tornával és odafigyeléssel!!!!!!!!
A ma reggeli mérlegelésem 75,3 kg volt.
Még mindenképp szeretnék 10 kg-t leadni, 65 kg-t tűztem ki álomsúlynak. És lassan, de biztosan menni fog, tudom!
Eljutottam arra a pontra, hogy várom, hogy mehessek tornázni, nem beszélve a sok elismerésről, amit a környezetemtől kapok. Ez nagyon sok erőt ad.
Úgyhogy kedves fogyizni vágyók! Nem kell méregdrága és változatos étrend...okosan, és olcsón kell csinálni! 
Ja, és mindenkinek ajánlom szíves figyelmébe a zöld teát! Az emésztésre kiváló, és nem engedni lerakódni a lerakódnivalót! 
csoda diéta!!!!!nah de nem a magyar pénztárcához.........sajnos a szegénység hízlal..hisz rossz minőségű ételek hizlalnak...stressz hizlal..de minimálbérből ezt az étrendet nem lehet véghezvinni!!!!!én 50 kilos voltam szülés elött...most 65kg vagyok....és ugyanazt eszem mint mikor 50kilós voltam....most is mozgok.és figyelek magamra..de ha sajnos van bármiféle hormonzavarakkor tolhatjuk a diétát!!!!!!!!!!Norbifélét....90 napost...meg hasonmlókat....pfffff..........inkább orvosi segitséget kell kérni többet ér...és nem ennyire költséges!!!!!!!
És ehez sok-sok pénz is kellene nem? Mindenből egy-két bögrével nem tudsz venni a közérben! És ha nem annyit veszel ki fogja megenni a többit, vagy dobjuk ki a fölösleget?
Majd minden nap írnak csoda diétáról, egyik f*szább, mint a másik...
ha olyan jó lenne, a magyarok 80%-a már csont és bőr lenne...
istenem, és még van, aki ezeket el is hiszi...