Szerintem is!

Így találkozhatsz az angyali vezetőddel
A spirituális vezetőd mindig melletted van, csak ki kell élesítened az érzékeid, hogy észrevedd.
amig fiatal valaki azt hiszi, ő egyedül mindent meg tud csinálni. viszont, ahogy idősödik, egyre inkább rá kell, hogy jöjjön, a védőangyala nélkül nem megy. Nekem - amire figyeltem - először 29 évesen küldött jelet, gondolkodás nélkül elfogadtam, sajnos az orvosok nem, ezért meghalt a kislányom. (semmi veleszületett baja nem volt, csak orvosi hanyagság).
azóta - hiszed, nem - mindent, ami a családom életében lényeges, előre tudom. no, nem anyagi dolgok, hanem az egészség. az a baj, hogy még ennyi idősen sem figyelek mindig védőangyalom figyelmeztetésére, pedig most már sok-sok bizonyságot tudok felsorolni, hogy mindig, minden lépésemre vigyáz. legnagyobb áldása, hogy imádott gyermekemhez segített (segített, hogy ne féljek betegesen a terhesség alatt, ne neveljem mama-kedvencének). gyermekem kétlábon álló, imádnivaló felnőtté vált, és védőangyalom - kérésemre - őt is folyamatosan segíti. kedves fiatal! tudom, nem igazán hiszed, de később, ha figyelsz a jelekre, talán eszedbe jut ez az írás. mindenkinek boldog napot kívánok!
Az angyalokhoz mindig is vonzódtam. Pont ezért végeztem el egy angyaltanfolyamot, ahol megtanultam, hogy teremthetek kapcsolatot az őrangyalommal. Egy idő után kíváncsi lettem, hogy milyen néven is szólíthatnám őt, és feltettem neki a kérdést. Az elkövetkező kb. 2 hétben lépten-nyomon (rádióban, tv-ben, könyvben) megkaptam a választ... mindig ugyanaz a név került elém. Két hét után vigyorogva kértem, hogy hagyja abba, most már értem... Mióta a nevén szólítom, azóta nem jönnek a névre vonatkozó üzenetek, csak egy-egy esetben... amikor pár nap is eltelik anélkül, hogy hívnám...
Kedves saabman!Talán nem hiszed de ez igaz.Van egy autónk,soha nem volt vele gond. decemberben mentem szokásosan esti iskolába, szomszéd városba.
bolt elől nem indult az autó.Fordítom a kulcsot,halk kattanás és semmi.Szerelőt
hívtam,nem tudott mit mondani,talán önindító vagy nem tudja.Kocsi betolva,hazáig meg se álljak. Itthon lányomnak fáj a hasa.Ügyelet, injekció,kórház.Vakbél.Mindez akkor mikor suiba lettem volna.Ja,és a kórházba,és azóta is indul az autó!Mi volt ez ha nem angyali közreműködés?
Nekem akkor itthon kellett lenni!
kacatka!
Halottunk már hozzád hasonló hős realistákról, akik nagy betegségükben hirtelen megváltoztak, és könyörögni kezdtek Isenhez.
Miért várnál addig?
Egy öreg székely góbé szerint: /Istenről van szó/ - Jobb, ha hisszük, meret ha lönni talál...ajánlom figyelmedbe ezt a gondolatot.
Még senki nem bizonyította be az élet kezdetét, forrását!
Nem hiszek az ilyen hókusz pókuszokba.Ezek a jósok megélhetési bűnözök,jól átvágják a hiszékenyeket.Büntetni kéne őket de rendesen.
Énekem is van biztos vagyok benne, csak néha mikor űgy érzem ""hétköznapi dolgokban""is szükségem lenne rá akkor nincs a helyén.vagy nem tudom akkor mért nem oldódnak meg problémák??