Nothing found for 2012 03 Cordyceps_sinensis_a_kinai_atletak_titkos_doppingszere

Kedves Olvasók!
A reklám kommenteket töröltük.
Üdvözlettel:
Moderátor
Reishi zöldteával kombinálva! Megelőzésként legalább évi 1 kúra nem ártana. Szerencsére élesben még nem kellett kipróbálnom.
A szomszéd bácsink elmúlott 70 éves, mikor tüdőrákot állpítottak meg nála.Olyan legyengült fizikai állapotban volt, hogy nem is sugarazták, és csak egy kemót kapott, mert olyan sovány volt, és azt az egyet is nagyon rosszul viselte. Akkor hallottam én a gyógygombáról, és ártani nem árt alapon javasoltam nekik. A bácsi azóta szedi.Eltelt 2,5 év és a bácsi jól van.Az orvosok időnként ellenőrzik az állapotát, és nem hogy nem nőtt a daganata, de mé zsugorodott is.
Kérdem én: ha nem a gyógygombától, akkor mitől? A bácsi nem hitt benne, tehát nem lehet pszichotomatikus a javulása.
Csak így tovább Sanyi bácsi!
Szervusz NagyA!
Az, hogy mennyire vagy egészséges szerintem elsőkörben mutatja az általános közérzeted!
Egy gombavacsora önmagában nem tesz egészségessé/sebbé, de mindenképpen értékes fehérje és ásványianyag források a gombák!
Különösen ha lehetőséged van termesztett helyett vadontermőt fogyasztani!
Sőt igazán a legegészségesebb amit saját magunk szedünk egy-egy erdei séta alkalmával,mert itt mindjárt hat a természet gyógyereje is! Kicsit átszellőzik városban meggyötört tüdőnk!
(A végeredményt persze nem árt megnézetni gombaszakértővel!)
Röviden, már egy gombavacsorával is tettél az egészséged érdekében!
Üdv Foxy
Azért én vigyáznék azzal a kijelentéssel, hogy nincs mellékhatása. Bárminek lehet mellékhatása, attól, hogy természetes vagy a természetből származik, még halálos mellékhatása is lehet! Én is voltam rákos, ennek kapcsán rengeteg hasonló cipőben járó ismerősöm lett. Kettőnek lett súlyos máj-problémája az egyik féle gyógygomba-kivonattól, egyikükék majdnem végzetes lett.
Én is erősítem az immunrendszerem, a mai világban még a magukat teljesen egészségeseknek vallóknak is kellene. Csak az ellentábort nagyon felbőszítik a "nincs mellékhatása" vagy "meggyógyulsz a rákból" kijelentések.
Üdvözelettel: Éva
Igen a 81-től még messze vagyok ,de sajna nem is érem el ezt a szép kort.Hidd el nekem, nálam már csodákat nem tudnak tenni.Váltsunk témát,majd panaszkodom az SZTK-ban
Köszönöm,hogy segíteni akarsz.
Már hogy lenne harag. A Mamám 81 éves és használ neki is, tudtommal Te még nagyon messze vagy ettől.
Akkor is mondtam, hogy amíg nem tudom, mi a gond, nem tudok mit mondani. Van email címem a honlapomon.
Amit megkívánsz,azaz megkívánja a szervezeted,azt fogyaszd.Figyelj magadra!
Te vagy a saját orvosod,csak figyelj magadra!!!!!! Ne mástól várj megváltást!!!
Ilab3: a csodagyógyult emberek nevében nem nyilatkozhatok, én "csak" a saját tapasztalataimat tudom megosztani. Gyógyszerekből is van sokféle, kinek melyik válik be, azt használja. A gyógygombákkal is ez a helyzet szerintem. Hogy melyiket próbálod ki? Van olyan, aminek a gyógyhatását már több ezer éve ismerik, de ezek sem egyformán hatnak mindenkire. Azonban érdemes jól utánanézni a gyártó cég hátterének is.
Gomba kivonatokat tartalmazó élelmiszereket, italokat, táplálékkiegészítőket pl. itt vásárolhatsz: http://www.immunerositokave.dxn.hu
Nem is várok örök életet, mert hülye azért nem vagyok, de: A tévében bemutatott csodagyógyult emberek fizetésből élő betegek, vagy valakinek a valakije? Az itt felbukkanó csodaszereket megrendelem, kifizetem a nyugdíjamból, talán kapok is valamit, azután jön a pofára esés, hogy annyit sem ér mint a kalmopírin. Kinél reklamálhatok? Hiszen addigra már megszünnek.
Egyszer hírdettek egy gyógyszer kísérletetet, ahova állítólag ingyen be lehetett szállni. Jelentkeztem. Miután a pénzemen jól elbeszélgettünk az állapotomról, közölték, hogy ez a terápia korhoz van kötve és nem állapothoz, azt pedig csak 1 hónap múlva érem el. Én többet nem értem el őket, ők pedig nem hívtak, pedig elötte minden adatot megkérdeztek. Nem fura?