Fórum: Állandó nyakfájás: 3 lelki ok a háttérben topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
Éden Hotel 2Gyerekszáj
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Diéta & egészség
2012-01-21 14:55       5.

Kedves Babi50!

Csak annak "nesze semmi, fogd meg jól", aki külön kezeli a létezésben a fizikai-, lelki- és szellemi síkokat. Minden mindennel összefügg - mára ezt valamiért nem tanították meg nekünk, így kemény "önszorgalommal" és befektetett "munkával" lehet az összefüggések nyomára akadni.

Teljesen egyet értek mamaboszival és kiegészítésként megemlíten Rüdiger Dahlke: A lélek nyelve: A betegség és Rüdiger Dahlke-Thorwald Dethlefshen: Út a teljességhez c. műveket. Megelpő dolgokat lehet olvasni bennük, és elég, ha csak a maga fizikai nyavalyáinak néz utána az ember. Kellő őszinteséggel önmagához, mindenki megtalál(hat)ja az összefüggéseket a testi fájdalmak és az éppen aktuális lelki nehézségei között. Nekem nagyon sokat segített, mikor "beletalpaltam" egy-egy fizikai tünetbe.

További minden jót kívánok, sok szeretettel: Éva vidám

válasz a 3. kommentre (Babi50 - 01-21)
2012-01-21 13:46       4.

Kedves Kovács 1

Igazad van. A gerinc problémájából ered sok esetben a nyaki fájdalom. Egy valamit azonban nem árt, ha nem felejtesz el. A nyaki gerinc problémák igen is visszavezethetők a lelki eredetű gondokhoz, melyek az izmok merevségéhez vezetnek. Ez a merevség a gerinc egy bizonyos helyzetben való rögzülését eredményezik, mely nagyon sok esetben nem a megfelelő tartás. Ez a kényszer tartás egy idő után bizony állandóvá válik, és ha nem sikerül feloldani az izmok rögzülését, bizony komoly nyaki gerincproblémákhoz vezethet. Sokan, akik csontkovácshoz fordulnak először, azért tartják eredménytelennek a kezelést, mert a lelki gondok ugyan abba a helyzetbe állítják vissza a gerincet. Lehet bármilyen tökéletes terápia a gyógyításra, ha a lélek nem változik, csak eseti lehet a gyógyulás.

Én úgy gondolom, hogy a CERAGEM használata nagyon jó, de csak olyan, mint a nyugati orvoslás. Tüneti kezelést, illetve gyógyulást hoz. Csak a tünetet szünteti, az okot nem! Én ezért szoktam azt mondani, a kettőt együtt kell alkalmazni, egymást kiegészítve, nem tulajdonítani egyiknek sem nagyobb jelentőséget a másiknál. A kettő együtt működi igazán hatékonyan.

Mamaboszi

válasz a 2. kommentre (kovacs1 - 01-21)
2012-01-21 13:36       3.

Egyetértek az elöttem szólóval.

Ez egy" nesze -  semmi fogd meg jól "- cikk. - 

válasz a 2. kommentre (kovacs1 - 01-21)
2012-01-21 13:24       2.

Azt hiszem  aki a cikket írta jó lenne ha kissé mélyebre ásna a nyaki fájdalmak kérdésében.

A legkézenfekvőbb diagnosztika és ezt számtalan eset ezt igazolja, hogy  ezt a tünetet a gerinc problémákba lehet visszavezetni. Első sorban a nyaki gerinc meszesedése mint elsődleges probléma jöhet szóba. Mivel a gerincsatornában   vezetet  idegszálak vezetik az agyból érkező utasításokat amik nem jutnak el az érdekelt szervhez így a szervezet öngyógyító hatása nem működik. Ez lehet az alap probléma. Jó lenne ha sok félretájékoztatás és helytelen diagnosztika helyett tényleg a probléma megoldásán gondolkoznának és "GYÓGYÍTÍNÁNAK"

A gerinc problémák gyógyítására pedigf egy rendkívüli gyógyítási lehetőség kinálkozik a CERAGEM használatával Magyarországon 24 központban lehet gyógyulást keresni napi egyszeri TÉRÍTÉSMENTES  szolgáltatással.

Naponta több mint 7000 beteg keresi a gyógyulást ezekben a központokban és mondhatóm várakozáson felüli eredménnyel. Ezt magam is alátámasztom.

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.