Az foglalkoztat már rég óta hogy az orgazmus eléréshez másnak is kell-e izgatnia a csiklóját? vagy megy anélkül is?

Amit nem vagy hajlandó elfogadni:
Más dolog, hogy mit és hol érzel és más dolog az erzékelés magyarázata.
"cseszegess mást aki jobban viseli mint én"
Egyszer bátorkodtam javasolni a dolgok végiggondolását. Ha viszont ennyire nem bírod a kritikát...
"úgy döntöttem nem folytatom" január 16-án szóltál hozzá utoljára. Most február 10-e. Egy hónap kellett ezt eldönteni? Vagy mostanáig kísérletezgettél?
Andys.. Férfiként ő tudja. Én nő vagyok, de természetesen nem tudom mit érzek, hogyan érzek, mit élek meg, hogyan élem meg. 
Nem, nem lehet két féle.... Na jó, én föladtam. Férfi létedre tudod mit éreznek a nők ugye? Költői kérdés volt, nem várok választ. A gondolkodást neked ajánlom, bár kétlem hogy megteszed. Én próbáltam normális "hangnemben vitatkozni", a te részedről okoskodó, ledegradáló stílust kaptam, úgy döntöttem nem folytatom, cseszegess mást aki jobban viseli mint én. És aki szerint egy féle női orgazmus van.
Igen. És sokat számít az is, hogy milyen a partner. Volt már rá példa, hogy eltelt két év is, mire a nőnek orgazmusa lett (ugyanazzal a partnerrel természetesen). Türelem kell, és sok mindennek kell változni.
ezek minden esetben lelki eredetű problémák. Érdemes szakemberhez fordulni, az esetek nagy részében, ha felismeri a nő a problémát, akkor már meg is tudja oldani.
Sokan nem tudnak a nők közül feloldódni. Erre szerintem nincs gyógymód. Vagyis attól függ mitől van gátlás a nőben. Sok összetevője van a dolognak.
Én mint férfi hozzászolnék
Azt leszögezem nem tudom kinek van ebbe igaza.
De! Volt egy barátnőm aki, amikor megismerkedtünk közölte velem, hogy valami oknál fogva, ő csak akkor élvezi az együtt létet "lesz orgazmusa illetve érez bármit is" , ha az előjáték során eljuttatom odáig, ugyanis a közösülést már nem érezte.
A másik dolog: az a nő, amelyiknek nincs orgazmusa, az elmondhatja magárol, hogy nem tud feloldodni szex közben. Gátlásai vannak, amiket viszont érdemes kezelni.
Nem tudod, mégis használod. Erről ennyit.
A kiollózásról: Bíztam benne, hogy a nálam autentikusabb szerzők talán meggyőzik a tévelygőket. De ne tartsd vissza magad, hátha tanulunk belőle.
Nem zavar, ők ezt tanulják. Én viszont nem szólok bele olyan dolgokba, amikhez nem értek. Kiollózni mások munkájából viszont én is tudnék, de inkább nem teszem...
Hát gondolkodtam is, hogy mit írjak. Már, hogy megértsd.
Tudod hogy működik az autó?
Az a nemesen egyszerű tény se zavarjon, hogy a téma kutatói illetve a nőgyógyászok java része is férfi.
Más érzés a hüvelyi és a csikló orgazmus, tehát kétféle, mivel könnyen megkülönböztethető. Sztem felesleges férfiként erről magyaráznod.
Ne haragudj, de férfi létedre nagyon jól tudsz mindent, elismerésem!
Én csak egyet tudok mondani, mégpedig azt, hogy bármennyit olvasol róla, bárhonnan kimásolhatsz a netről írásokat, tanulmányokat, biológiai képtelenség, hogy átéld, amiben ennyire hiszel! És akkor el tudnád dönteni. Mert szerintem te az "amit látok, azt hiszem el" kategóriába tartozol. De ha ilyen szemellenzősen mész előre, sokmindenről lemaradsz...
Én is javasolnék neked némi gondolkodást.