90 naposok ide!
Sziasztok, hétfőn kezdtem a 90 napos fogyit, de már most unom a kajákat. Nem tudnátok segíteni receptekkel, olyanokkal, amit esténként gyorsan összedobhatnék a másnapi kajámhoz? Köszi előre is a segítséget!

90 naposok ide!
Sziasztok, hétfőn kezdtem a 90 napos fogyit, de már most unom a kajákat. Nem tudnátok segíteni receptekkel, olyanokkal, amit esténként gyorsan összedobhatnék a másnapi kajámhoz? Köszi előre is a segítséget!
Sziasztok, a segítségeteket szeretném kérni! Nem magamnak, hanem másoknak, akik a nagy hideg miatt nem tudnak már fűteni, vagy az utcákon fagynak meg.... van egy segélyszervezet, ők minden bajba jutotton próbálnak segíteni. Ha tudod, akkor kérlek hívd a 1353-at és 250 ft-tal támogatod őket, de az is nagy segítség, ha lájkolod a facebook oldalukat és terjeszted őket! Köszi! Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a nevük!
Üdvözlünk a Facebookon - jelentkezz be, regisztrálj vagy csak tudj meg többet róla!
Szia!
Köszönöm szépen, megnéztem!
Most éppen a kikísérletezős stádiumban vagyok. Ja! És, hurrá!!!! Megvan a műtét időpontja. Február 28. Csak éppen 2013-ban
!!!! Addig kell csak kibírnom, de az menni fog fél lábon állva is.
Sokkal melegebb napokat kívánok mindnkinek! Brrr! Ilyen hideg van!
Böbének hoztam egy linket, a cikk írója a barátnőm, dietetikus. Hátha mond ír valami újat.
Évi!
Boldog születésnapot kívánok:
Gabi 
Szolgálati közlemény: hamarosan jelentkezem. Addig is puszi mindenkinek! 
Helló csajok!
Tudod Böbe: benn nem mondtam, hogy babát várok, mert tartottam attól, hogy ezért nem fognak meghosszabítani.....a másik dolog pedig, volt már elötte a vetélésem, a mostani sem kezdődött zökkenőmentesen, így csak 1-2 ember tudta.....a másik pedig határozott idejű volt a szerződésem.
A fogadat sajnálom
és ne aggódj tuti jobb lesz az év többi napja
Llew: nekönk akkor jött össze a baba, amikor már nem akartam görcsösen.....van egy másik fórum is ahol vagyok.....ott is többnek akkor jön össze, amikor már nem görcsölnek rá.
Micikutyának: nagyon jó dolga van 
én is szívesen csatlakoznék hozzá 
No, hogy folytassam lányok, a Hollandia sajna ugrott, mert hát ugye vannak fiatalabbak és ezekszerint ügyesebbek is nálam....
Pedig már olyan jól beleképzeltem magam az egészbe...meg az a kis pénz is nagyon jól jött volna azért, de hát mostmár maradt a többi opció, meglátjuk mi jön össze hamarabb Horvátország e vagy vagy esetleg Ausztria, Németország, de ez már betegápolás esetleg idős személy ajnározása lenne. Ugye milyen szép álmokat szövögetek lányaim? 
Tanulom ám a németet is erőst a netről. Közben várom a magyar állampolgárságomat is és hát majdcsak kialakul valami munka már a francokba is! Drukkoljatok nekem, mert igaz, hogy a gyerekek a lagzit végülis nem az idénre, hanem későbbre tervezik, de azért mostmár nagyon rámférne egy kis sikerélmény valahogy...
No a fogyi az megy a csapatkának, az első kilók már le is mentek, jelentem én 3.5-nél járok így a huszonharmadik nap magasságában.
Hajrá mindenki, kitartááás!!!!és puszik
Sziasztok!
Ügyes voltál Micikutya, ezért jár neked egy kis fültővakarás, és egy finom nasifalatka mellé! 
Sziasztok!!!
Eltüntem, ezért ezer bocs.
A karácsony kicsit meg gyilkolta a diétámat no de most már minden sínen van.
Böbe: így ismeretlenbe is gondolok rád sokat!!
Kismamiknak kitartást, mi akár mennyire is szeretnénk egyenlőre nem akar összejönni a kistesó.
Gabipat: megy a drukk és az energia! Nekem is az a fontos, hogy újra a régi formámban tündököljek, na meg vár a terhesség előtti ruhatáram. Addig is a karcsúbb alkatomra lehet vásárolni pár dolgot. Mennyire várom már hogy normál kategoriába férjek.....
FISSAN Stria krémhez annyit hogy húgom Németben lakik most nézte meg nekem és 6 euro plusz szálllítás az ára, szóval az a 4-5 ezer amennyiért mindenhol hirdeti az illető igen csak nem fedi a valóságot.
Tesóm küld egyet ha érdekel valakit akkor majd leírom a tapasztalatokat róla.
Egyébként zajlik az élet épp egy non profit egyesületet szeretnénk létre hozni, bevándorlóknak. Az elnök egy román/magyar srác, alelnök spanyol, titkár bulgár, én meg lehet a pénztáros leszek, de ez majd kiderül még! 
Fő célunk segíteni az integrációt, spanyol oktatás, és papírok intézése, na meg persze kinek mi az óhoja sóhaja.
A fejedben kell nagyon komolyan eldönteni, hogy fogyni szeretnél.
Gondolj arra, hogy csinosabb ruhákban járhatsz majd, esetleg olyan ruhát is felvehetsz, ami most a "hurkák" miatt nem előnyös. Arra is gondolj erősen, hogy megelőzöl betegségeket, mint pl. a cukorbetegség. Ha minden évben csak 2 kiló rakódik az emberre, ki lehet számolni, hogy 5, 10 év múlva milyen kövér lesz.
Én így kezdtem hozzá. Meg kell változtatnod az étkezési szokásaidat és este, nagy vacsora helyett futás, bicaj, torna, séta. Sok folyadékot (cukormentesen) és vitamint kell fogyasztani.
6 évvel ezelőtt leadtam több mint 20 kilót (ezt 2 év alatt szedtem magamra) és tartom az elért ideális súlyomat. 153 cm és 56 kg.
Nem fogyasztok tésztafélét, burgonyát, zsíros étkeket, de a csokiról nem mondtam le.
Olivaolajon párolj meg póréhagymát és dobj rá bármilyen zöldséget, amit szívesen eszel. Brokkoli, cukkini, zöldborsó, sárgarépa, vegyes zöldség...stb.
Feltétnek párolt csirkemell, főtt tojás, sovány sajt. A mennyiségre azonban ezeknél az ételeknél is vágyázni kell. Soha nem éhezz, ezért legalább ötször egyél naponta. A kalóriabevitel attól függ, mennyit mozogsz egész nap.
Sikeres fogyást kívánok!
Sziasztok!
Kriszti! Nem is értem a helyezetedet! Hiszen (ugyebár elvileg!!!) terhes nőnek nem szabad felmondani, és ha akarja szülés után vissza kell, hogy vegyék a munkahelyére. Legalább is egy könyvelő ismerősöm mondta,hogy ez törvény. Persze, aki akarja mindenhol megtalálja a kiskaput. Sajan, ez ma a nagy Magyarország.
A fogamat azért kellet kihúzni, mert begyulladt a korona alatt. Majdnem 17 éve készült, elromlott alatta a rágófogam. Megpróbálta menteni a menthetőt a doki, de sikerült. Annyira begyulladt. Ki kellett húzni. De sajnos begyulladt a helye is, egy hete nem tudok megszabadulni a fájdalomtól. A hétvégén már ügyeleten is voltam. Most valamivel jobb. De ma este megint húzni kellene, ez is agyontömött, és már akkor is fáj, ha csak a nyelvemet értetem hozzá.
Ez az év amilyen rosszul kezdődik, olyan jól kell hogy végződjön!!! Ez tuti, így kell lennie!
Hogy van a babuci?
NA, hajrá lányok! JA! Egy jó dolog azért van a fogfájásban. Nem lehet zabálni. Rájöttem viszont milyen isteni finom a zabkása, vízzel is, nem csak tejjel. Bár a férjem igazán érdekesen tud rám nézni,amikor felpattanok és hirtelen ötlettől vezérelve egy tányér zabkásával megyek vissza. Tegnap pedig iagzán kirúgtam a hámból! 3 db háztartási keksz(Istenem, micsoda fertő), 1 alma reszelve, és a bűnök-bűne:1 banán összetörve villával. Vacsorára az egész! Hű de finom volt! Mert valamit muszáj ennem, az antibiotikum miatt.
Gabi, Borcika! Hova tűntetek?
Kez'csóklom mindenkinek!
A mama most éppen a büdös füstölgőt szopogatja az erkélyen a papával, úgyhogy gyorsan elugatom a múlt heti családi pletyókat.
Kutya jó dolgom van mostanság, mert a papa mindig csontot ad, a mama meg fincsi rántott zöldséggel kínál. / légyszi beszéljétek bele, hogy dagi, mert imádom a kajáit! Nyammmm /.
Az már nemigen tetszik, hogy folyton magamra hagynak este, aztán nagy nevetgélések meg fülcibálgatások közben elmesélik nekem, hol is jártak. Valami nagy dolgok vannak itt készülőben, mert folyton a fülükön a csörgő kis doboz, amit az emberek telefonnak hívnak. Arról nem is beszélve, hogy betéve ugatom a zenekaruk teljes műsorát, mert vagy a TV, vagy a rádió közvetíti. Mármint az Egri. A mama folyton a számítógép mellett ül, valamit csinált a honlappal, nézzétek meg Ti is. ww.egerobsitos.com /Ennyi dagi pasi egy rakáson! Ezekhez egy tonna szódabikarbóna kell. Vau!/
Borcika néni, Gabi néni hová lettél? Böbe néni ne szomorkodj, már hangpostán üzentem a Maxinak, hogy vígasztaljon szorgalmasan. Kriszti néni, Te vigyázz a babucira, Neked most az a dolgod.
Gabipat néni, én úgy emlékszem, hogy amikor a mama olyan dagadt lett, hogy nem fért össze rajta a dögös ki kabátja, akkor közölte a tükörrel, hogy "utállak",
és másnaptól már csak a papától kaptam csontikat, meg zsíros kenyérkatonákat, meg ilyesmiket, a mama meg elkezdett legelni, ezért a papa úgy becézi, hogy nyuszika.
Lassan elköszönök, mert úgy hallom, véget ért az erkélyen a füstparty.
Itt gyönyörűen süt a napocska, én mindenkinek küldök egy nyalábbal, hogy legyen jó kedvetek. Üdvvau Mici kutya

Sziasztok! Beleolvastam a topikba, tetszik, hogy milyen kis közösséggé váltatok a fogyókúra réven. Adtok nekem is egy kis biztatást? Holnap kezdeném, vagy lehet hogy mégsem...? Ti hogyan "kalibráltátok" rá magatokat??
Böbe: sajna más helyzete sem könnyebb
én is terhesen vesztettem el a munkámat és a baba miatt nem is vesznek fel máshova.....sajna így nem is tudjuk i lesz......
Miért kell a fogad kihúzni?
Csatlakozom is én a legerősebb aszony csapatodhoz!
Sziasztok!
Kriszti! A baba neme azt hiszem nem is igazán lényeges, egészséges legyen!
Epekő műtétre előjegyeztek, addig is diétázom, elég kevés dolgot ehetek meg.
A fogamat kihúzta a doki, egyet. Holnap a következőt fogja. Még van egy necces, az is kihúzásra van ítélve.
Sokkal nagyobb gond, hogy ma reggel felmondtak a fiamnak. Hétfőtől nincs munkája.
De fel a fejjel, ami nem öl meg, az megerősít! Úgy döntöttem, én leszek Magyarország legerősebbb asszonya!
Csak jó híreket kívánok mindenkinek!
Halihó csajok!
Itt vagyok
, ha nem is írok, de olvaslak benneteket. Az ünepek kicsit lefoglaltak és elég fáradékony is vagyok, sokszor nincs is kedvem géphez űlni. Sajna még a pici nemét nem tudom, de majd kiderül idővel.
Böbe: nekem csak vesekövel van tapasztalatom, az már volt nekem többször is. Az anyukámat műtötték epeköre, de neki nem nagyon volt tünete, viszont most utána elég sok kaját nem tud enni, mert nem tesz neki jót pl:tejfölös dolgok és még nem is tudom mi.
Lányok: nekem a karácsony + 4 kg eredményezett, így próbálom most ezt egy kicsit helyrehozni
(eddig csak havi + 1 kg volt) így szerintem a tavasszal aktív tagja leszek a csoportnak 
Ejha! Ez aztán az esztendő! Két babuci-egy lagzi, egy Böbe, kibújó fogacskák Kristófnál! Lesz miért izgulni Lányok! Ehhez képest a fogyi kismiska!
És még csak január van!
Helósztok!
Köszi Gittus a biztatást, a drukkot, nagyon aranyos vagy!
Hogy még egy kicsit megtoldjam az újságokat, a fiatalok bejelentették, hogy az idén szeretnének összeházasodni, de majd csak úgy az év vége felé. Nos, mondjak még valamit?.....
Úgy, hogy egy okkal több, hogy belehúzzunk a diétába még jobban! Ma gyümölcsnapozunk, finom diós-fahéjas almát sütöttem le ebédre! Isteni lett!
Borcika raportra!!!