Fórum: 6 hét 6 kiló topic | femina.hu
2012. május 27. | Hella
GyerekszájÉden Hotel 2
rss
Címoldal   /   Femina Közösség   /   Femina Fórum
Fórum / Diéta & egészség

6 hét 6 kiló

731 hozzászólás
anonymous
1. Nyitó hozzászólás       2007-09-29 08:54
Sziasztok, régebben volt itt egy 6 hét 6 kiló program Béres Alexandrával. Nem tudjátok véletlenül, hogy hol tudom elérni? A Programok menüpont alatt néztem, de ott nem találom sehol. Köszi előre is! Sziasztok: Rita
1 / 2 / 3 / ... / 35 / 36 / 37»
2012-05-10 18:34       732.

segítene valaki hol kell kíválasztani az ídőt?

mert nem tudom!sírásszomorú

Kattints a nagyításhoz!Kattints a nagyításhoz!Kattints a nagyításhoz!Kattints a nagyításhoz!
2012-05-06 16:33       731.

Szia,engem is ez erdekelne.Nem kaptam semmifele programot habar feliratkoztam.

Tudna-e valaki segiteni?

Eloreis koszi

válasz a 729. kommentre (Gwendolin - 05-02)
2012-05-02 19:53       730.

Írd be valamelyik telefonszolgáltató keresőjébe, hogy Béres Alexandra.

2012-05-02 19:07       729.

Sziasztok!

Én megadtam kezdési dátumnak a mai napot és sajnos nem kaptam semmi információt vagy valami leírást. 

Tudna nekem valaki ebben segíteni, hogy esetleg a 6 hetes kúrához hol lehet megkapni a szükséges információkat. 

Előre is köszi

2012-04-02 15:47       728.

Gratulálok Norellrose! Ezek igen szép eredmények. Biztató lehet mindenkinek, aki ezt a kúrát csinálja. Én ma kezdtem a hatodik hetet, és eddig 5 kg-t  és két nadrászíjlyuknyit fogytam. Sajnos én nem mértem meg a körméreteimet a kúra előtt, de biztos látszik valami, mivel sokan észrevették, hogy fogytam.

Kitartást mindenkinek ! Írjatok, hogy ki hol tart!

2012-04-02 15:42       727.

A 6 hét szerdán telik le, és örömmel állapítottam meg, hogy sikerült teljesíteni a célkitűzésemet. A mindenképpen csökkenteni kívánt induló súlyom 66,8 kg volt és ma reggel a mérleg 60,8 kg-ot mutatott.

A napi étrend és a receptek nagyon jók, bár bevallom,  meglehetősen szabadon használtam fel őket, inkább csak ötleteket merítettem. Viszont miután fejben megszületett a döntés, következetesen kiiktattam az étrendemből a kenyeret, a csokoládét, az üdítőket és az alkoholt; a tojás, sovány húsok és tejtermékek mellett pedig rengeteg  gyümölcsöt és zöldséget ettem. Igyekeztem továbbá meginni a napi 2 liter folyadékot, tea, cukor nélküli limonádé, frissen facsart gyümölcslé, vagy bio zöldséglé formájában. Arra is vigyáztam, hogy este 7 után már ne nagyon egyek, ha nagyon éhes voltam, rágcsáltam egy kis répát vagy karalábét.

Néha egy kis kilengés persze volt, olyan protokoll alkalmak, amelyeket nem lehetett kikerülni, és ahol  nagyon jó kaják voltak. Ilyenkor elsősorban a mennyiségre figyeltem, hogy ne faljak fel mindent, amit megkívánok, csak a töredékét. Az is igaz, hogy néha megjutalmaztam magam egy pici csokival (de tényleg nagyon picivel).

A tervem az, hogy tartok egy kis húsvéti szünetet, ami azt jelenti, hogy nem fogyok tovább, de visszaszedni sem akarom, amit már leadtam, utána pedig nekifutok a következő 6 kg-nak, mert a 158 cm-es magasságomhoz az 54-55 kg (egykori versenysúlyom) az ideális. Utána pedig jöhet a ruhatár lecserélése, ami nagyon kedvemre való feladat.

Köszönöm a jó tippeket, és mindenkinek sok kitartást kívánok, a siker érdekében.

2012-04-02 15:42       726.

A 6 hét szerdán telik le, és örömmel állapítottam meg, hogy sikerült teljesíteni a célkitűzésemet. A mindenképpen csökkenteni kívánt induló súlyom 66,8 kg volt és ma reggel a mérleg 60,8 kg-ot mutatott.

A napi étrend és a receptek nagyon jók, bár bevallom,  meglehetősen szabadon használtam fel őket, inkább csak ötleteket merítettem. Viszont miután fejben megszületett a döntés, következetesen kiiktattam az étrendemből a kenyeret, a csokoládét, az üdítőket és az alkoholt; a tojás, sovány húsok és tejtermékek mellett pedig rengeteg  gyümölcsöt és zöldséget ettem. Igyekeztem továbbá meginni a napi 2 liter folyadékot, tea, cukor nélküli limonádé, frissen facsart gyümölcslé, vagy bio zöldséglé formájában. Arra is vigyáztam, hogy este 7 után már ne nagyon egyek, ha nagyon éhes voltam, rágcsáltam egy kis répát vagy karalábét.

Néha egy kis kilengés persze volt, olyan protokoll alkalmak, amelyeket nem lehetett kikerülni, és ahol  nagyon jó kaják voltak. Ilyenkor elsősorban a mennyiségre figyeltem, hogy ne faljak fel mindent, amit megkívánok, csak a töredékét. Az is igaz, hogy néha megjutalmaztam magam egy pici csokival (de tényleg nagyon picivel).

A tervem az, hogy tartok egy kis húsvéti szünetet, ami azt jelenti, hogy nem fogyok tovább, de visszaszedni sem akarom, amit már leadtam, utána pedig nekifutok a következő 6 kg-nak, mert a 158 cm-es magasságomhoz az 54-55 kg (egykori versenysúlyom) az ideális. Utána pedig jöhet a ruhatár lecserélése, ami nagyon kedvemre való feladat.

Köszönöm a jó tippeket, és mindenkinek sok kitartást kívánok, a siker érdekében.

2012-03-23 17:11       725.

mizumizu mizu:????

2012-03-23 14:42       724.

Van még 2 napom hátra de hát türelmetlen voltam, meg kellett mérnem magamnevetés Remélem ha leírom a változásokat motiválok másokat is. Íme:

súly:66,5-->60,2 kg

mell:95-->94 cm( hál istennek itt nem volt nagy változásnevetés)

derék:71-->65 cm

csípő:100-->92cm

kar:30-->26 cm

2012-03-20 23:21       723.

Igen az edzés nagyon felgyorsítja a folyamatot, és igazából centiben látszik, mert az izom nehezebb mint a zsír... Én csak heti 4szer járok edzeni, de az kangoo szóval nagyon intenzív, és olvad le minden szerencsére...remélem nem is áll meg nevetés Remélem szép számot mutatott a mérleged! nevetés

válasz a 721. kommentre (Norellrose - 03-20)
2012-03-20 15:31       722.

Nagyon jó: 

Nothing found for 2011 11 Lugositas_fogyas_ganoderma_gyogygombaval  

2012-03-20 10:10       721.

Ez az utolsó hetem idáig lement 5 kg de úgy, hogy az elején hirtelen 4 utána a többi héten kisebb adagokba a többi. Kíváncsi leszek majd vasárnap mennyit mutat a mérleg. Nekem se volt nagy túlsúlyom, és néha-néha én is ettem 1-2 plusz kaját, vagy lecseréltevalamit,mégis használt. Én mondjuk heti 6x eddzek mellette, lehet zsírból több ment le kg-ba és izmot szedtem fel, 6 héttel ezelőtt sokkal kevesebb kockám volt mint mostvidám

válasz a 720. kommentre (sophie9107 - 03-17)
2012-03-17 12:06       720.

Hát remélem! Neked meg gratu! Mennyit fogytál eddig? Egyébként mostanában nincs akkora nagy étvágyam, vagy lehet csak tényleg elhatároztam de elég jól megállom a nasit. Persze néha azért kell picit bűnözni, mert nem akarom h pár hét múlva rárontsak a hűtőre, de olyankor mindig annyival kevesebbet eszem aznap és ez nálam így beválik. Egyébént eddig gyorsabban megy mint heti egy kiló...a második héten vagyok és már 3 kilót fogytam, pedig nagyon sokat iszom szóval még az sem hogy a víz ment ki belőlem. És arról sincs szó h hatalmas túlsúlyom van és emiatt gyorsabb, az mondjuk igaz h sokat edzek mellette. Bár én csak örülök ennek . nevetés Remélem nem áll meg a fogyás...

válasz a 719. kommentre (Norellrose - 03-14)
2012-03-14 22:17       719.

Ha kitartó vagy menni fog, én is rengetgeg tanulnivaló mellett lassan befejezem a programot és nagyon jól bírtam/bíromvidám

válasz a 718. kommentre (sophie9107 - 03-13)
2012-03-13 21:35       718.

Sziasztok!

Én is nekifogok...remélem bírom tartani egyetem, meg tanulás mellet! Írjatok néha, hogy hogy megy, motivál ha látom, hogy más is tartja! Kösziii!

Puszi mindenkinek

2012-03-13 12:10       717.

Alaszka71 ez tényleg csudajó hír! Gratulálok vidám Hajrá csak így tovább vidám

Sajnos én nem hordok övet, remélem csak ezért nem ilyen látványos az eredmény - mindenesetre a mérlegelés nálam is hozta a várt hatást 1 hét után vidám

Viszont a konyhai mérlegünkben kimerült az elem, így egyik nap szerintem jócskán túladagoltam az ebédet... nem is bírtam megenni.

Szerintetek az étrend a titka, hogy már egyátalán nem kívánom a csokit/sütit?? Korábban nagy bajok voltak ezzel, nem telt úgy el nap hogy ne csábultam volna el egy szelet sütinek és/vagy bonbonnak.

Az első napokban gáz volt, de mostanra eszembe sem jut. Ööö csak a hétvégi szülinapi tortánál nevetés

válasz a 715. kommentre (alaszka71 - 03-09)
2012-03-09 21:42       716.

nagyon szépen köszönöm! vidám

válasz a 715. kommentre (alaszka71 - 03-09)
2012-03-09 11:04       715.

Sziasztok!

Ma nagy öröm ért: egy lyukkal szorosabbra kellett vennem az övemet, hogy ne csússzon le a nadráromboldog.

aprilika: Az étrendet így tudod előhívni: belépés után meg kell keresni a diéta menüponton belül a 6 hét 6 kiló kúrát, bejelölni, hogy részt veszek benne. Ezután meg kell adnod a kezdő dátumot. Ha ezeken túl vagy a profilom/kúrák/6 hét 6 kiló menüpont naptár részénél naponkénti bontásban megtalálod az étrendet és a recepteket.

válasz a 714. kommentre (aprilka - 03-08)
2012-03-08 15:41       714.

Sziasztok!

Ehhez van egy étrend is leírva? Én nem találom szomorú

Leríná nekem valaki?

Előre is köszönöm!

válasz a 712. kommentre (borsoka - 03-02)
2012-03-03 16:37       713.

Kedves rnikicy!

A régi program szerint szinte minden nap kellett tornázni. Emlékeim szerint kb. 20-30 perc hosszú gyakorlatsorok voltak, mindig egy-egy testrészre koncentrálva. Semmilyen speciális gyakorlat nem volt köztük. Idősebb hölgyek mutatták be, és inkább demo videónak látszott. Nagyon lassan kellett csinálni minden gyakorlatot, és - minden várakozásommal ellentétben - valóban hatott az alakra. Az igazság szerint ilyen kevés kalória mellett pont elég is volt ennyi mozgás!

válasz a 710. kommentre (rnikicy - 02-29)
1 / 2 / 3 / ... / 35 / 36 / 37»

Bejelentkezés

Keress a fórumban

hirdetés

Mostanában olvasott cikkeim

Egy új Facebook-os közösségi alkalmazást ajánlunk neked, a Readert. Tovább az alkalmazás leírásához »

Ha engedélyezed a Facebookos alkalmazást, megnézheted, mit olvasnak a barátaid, és visszakeresheted a legutóbb olvasott cikkeidet.

Olvasott cikkeim
Olvasd el ezt is!

Femina Fórum

Nézd meg, miről csevegnek a többiek!

Top cikkek

Mai névnap Hella

Még több képeslap »

Népszerű videók

A terhesség első jelei
Korai jelek
Egészség tesztek

Partnereink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.