kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Karácsony   /  

Karácsonyi ajándékok gyerekeknek

Az 5 legcukibb karácsonyi ajándék gyerekeknek

Ha a következő ajándékok közül választasz, garantáltan nagy lesz az öröm, amikor végre a bontogatásra kerül a sor.

Szerző: Fehér Anna
Forrás: Femina.hu

A karácsonyt minden bizonnyal a gyerekek várják a legnagyobb izgalommal, az ajándékbontogatás szertartása mással össze nem hasonlítható élményt jelent számukra, melyről egész évben ábrándoznak.

A meglepetések kiválasztása bizonyára neked is fejtörést jelent, ha a fa alá nemcsak szép, de hasznos dolgokat szeretnél rejteni.

Tájékozódj!

Éppen ezért, nemcsak azt kell figyelembe venned, hogy fiú-e vagy lány, illetve, hogy hány éves, de egyéniségét, érdeklődési körét is ismerned kell.

Ahány gyerek, annyi személyiség, a boltok polcain várakozó játékok száma pedig szinte végtelen. Derítsd ki, mi a hobbija, mivel szeret foglalatoskodni, és mire vágyik - ezek alapján válaszd ki a hozzá legjobban illő ajándékot.

Egy izgő-mozgó kissrác odalesz majd az interaktív és társasjátékokért, míg a kis dámák mindent imádnak, ami csajos, kutyás vagy cicás.

Ha nem a saját csemetédnek vásárolsz, a legjobb, ha a szülőkkel is egyeztetsz, hiszen ők tudják a legjobban, mire van leginkább szüksége.

Így azt is elkerülheted, hogy ugyanaz a meglepetés több példányban is várja a fa alatt.

Földrajz kicsiknek

A mókás földgömb nem csupán aranyos játék, de készségfejlesztő is egyben. Megismerteti a legkisebbeket a földrészekkel és az ott honos állatokkal, szokásokkal, ugyanakkor elkalauzol a színek, formák és a zene világába. Több játékmódot is váltogathattok rajta, világító funkciója is létezik - így sötétben is izgalmas. A sok gomb mellett a tervezők nem felejtették ki a hangerőszabályzót sem, mely alkalomadtán bizony igen jól jöhet. A játékot a Tulli.hu-ról rendelheted meg.

Ára: 6890 forint. *

Társas mindenkinek

Billy, a hód nemcsak a kicsik társasjátéka, de a felnőttek is örömmel szállhatnak be egy-egy körre. Miután a hód a farönkökből ügyesen felépítette a gátat, barátai elkezdik széthordani azt. Az nyer, aki a legtöbb farönköt tudja kihúzni úgy, hogy Billy ne vegye észre. Izgalmakkal és mókával teli játék, melyben nagy szerepe vagy a kézügyességnek és a logikának is. A terméket a Gullivertoys.hu kínálatában találod meg.

Ára: 5781 forint. *

Kis hölgyeknek

Ha egy kis mini dívát szeretnél meglepni a legcukibb karácsonyi ajándékkal, akkor válassz gyerekeknek való sminkkészletet. Ezek a legkülönbözőbb méretekben és színekben kaphatók, 100%-ig bőrbarát összetevőiknek köszönhetően pedig nem károsítják a kicsik bőrét, ugyanakkor a ruhákból is könnyen kimoshatók. Használatuk teljesen biztonságos, a királylányok pedig nyugodtan készülődhetnek az esti bálra. A színes Barbie-készletet a Jatekshop.eu-ról rendelheted meg.

Ára: 4200 forint. *

Szőrmók a szobába

A kislányok körében nagy népszerűségnek örvend Chi Chi, a csivava plüsskutya, mely a legkülönbözőbb formákban és kiegészítőkkel vásárolható meg. A rózsaszín kutyahordozó táskával felszerelt kutyus mellett létezik sétáló és ugató, távirányítóval mozgatható változat is.

Megtalálod leopárdmintás kabátban és még esőkabátban is - és ott vannak még Chi Chi barátai is. Nagyon cuki ajándék - és bármikor meglepheted a kislányt egy-egy kiegészítővel később is. A terméket a Gyermekabc.hu webes játékboltban tudod beszerezni.

Ára: 7220 forint *

10 tökéletes ajándékötlet karácsonyra
10 tökéletes ajándékötlet karácsonyra
12 szabadtéri játék gyerkőcöknekAjándékozási etikett karácsonyra15 készségfejlesztő, aminek minden gyerekszobában ott a helye7 játszótér Budapesten, ahol lefáraszthatod a gyereketA karácsony 13 legfontosabb szimbólumaÁlomszép terítékek karácsonyraA legszebb karácsonyfadíszekKáprázatosan szép ünnepi dekorációk10 meseszép karácsonyi dekortipp, pillanatok alattÍgy készül a tökéletes mézeskalács

Báb retró

A kesztyűbábok újra divatba jöttek - nemcsak nagyon aranyosak, de pozitívan befolyásolhatják a gyerek fejlődését is. Segíti a kézügyesség kialakulását, és a szocializációra is remek hatással van. Egyrészt a bábozás társasjáték - a gyerek megtanul másokkal együtt, csapatban játszani -, másrészt szituációs játék, mely segít elsajátítani a helyes viselkedésformákat egyes helyzetekben. A legtöbb népszerű mese kapható bábkészlet formájában, Frakk mellett a többi kedvencet is megtalálod a Mesemix.com kínálatában.

Ára: 2000 forint. *

*Interneten fellelhető, tájékoztató jellegű árak.

5 hozzászólás
Zsanetti       2012-11-29 17:46
6.
A Marlenka golyó is tökéletes mikulás ajándék. Nálunk ezt kapnak a gyerekek:  http://marlenkacake.hu/index.html
Esztolia       2011-12-07 13:45
5.
Nem én adtam ajándékot a gyereknek, hanem ő adott nekem (rofl) Az én drágám Mikulásra letöltött egy csomó Burgeres kupont és azt modta: "Anya, boldog Mikulást, de vigyél majd magaddal!" Annyira édes...nem?(chuckle)
Esztolia       2011-12-07 13:42
4.
Nem én adtam ajándékot a gyereknek, hanem ő adott nekem (rofl) Az én drágám Mikulásra letöltött egy csomó Burgeres kupont és azt modta: "Anya, boldog Mikulást, de vigyél majd magaddal!" Annyira édes...nem?(chuckle)

Csodás ajándékötletek 3000 forint alatt - Árakkal és lelőhelyekkel

Nem az a jó ajándék, ami drága, hanem az, ami kifejezi a másik ember iránti figyelmed és szereteted.
Karácsony

Karácsonyi díszek: karácsonyfa dekorácció saját kezűleg

Minden évben újítasz a fadíszítési szokásaidon? Változtatsz a trendeket követve? Készíts magad a díszeket!
Karácsony
Femina mesék és színezők

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.