kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Karácsony   /  

Télapós háttérképek

A 3 legviccesebb télapós háttérkép
Töltsd le ingyen!

Dobd fel a monitorodat egy vicces háttérképpel, és még az irodában is ünnepi lesz a hangulat!

Szerző: Vörös Boglárka
Forrás: Femina.hu
2010.11.29.

Javában benne vagy már az ünnepi készülődésben, de karácsonyig még muszáj a számítógépre meredned?

A legszebb karácsonyi dekorációk a nappaliba
A legszebb karácsonyi dekorációk a nappaliba
Zúzmarás ezüstdekorációk10 meseszép feldíszített karácsonyfaA legszebb karácsonyfadíszekKültéri karácsonyi dekorációk10 karácsonyi dekortipp, hófehérbenKáprázatosan szép ünnepi dekorációk10 meseszép karácsonyi dekortipp, pillanatok alattLélegzetelállító adventi koszorúkDekoráció a természet kincseiből10 csodás, aranyló karácsonyváró dekoráció

Azért ne keseredj el, inkább teremts ünnepi hangulatot a munkahelyeden is. Vond be a kollégáidat, állítsatok karácsonyfát - így a csapat is még jobban összekovácsolódhat.

Bemelegítésként az ünnepre keressetek télapós háttérképet az irodai gépekre is. A nagyszakállút ábrázoló jópofa képeket akár ingyen is letölthetitek számos erre specializálódó oldalról. Biztosan jól szórakoztok majd keresgélés közben, és a monitort bámulni is szórakoztatóbb lesz.

Riadt ebgondolatok

Te jó ég! Hova lett a Télapó? És mit keres rajtam a ruhája? Akkor most én vagyok a póttélapó, amíg elő nem kerül? Atyavilág! Nincs jogosítványom szánkóra! Hogyan kell beindítani a szarvasokat? És vajon van a lábukban navigációs rendszer? Istenem! Nem beszélek krampuszul! Télapó! Gyere vissza! Jaj, ne! Ha én vagyok a Mikulás, akkor én kitől kapok ajándékot? Én nem kaptam meg a levelemet! Honnan fogom tudni, hogy mit kértem?

Valami ilyesmi járhat a fejében a képen látható riadt kutyusnak - mindenesetre a monitorodon nagyon viccesen fog mutatni, és mindennap eszedbe juttatja: nemsokára jön a Mikulás - az igazi. A cuki háttérképet innen töltheted le.

Állati karácsony

Míg a család alszik, az állatok birtokba vették a lakást. A cica nagyon szeretné megszerezni valahogy a kakaót a bögréből, de arcszerkezete igencsak megnehezíti a dolgát. Azon igyekszik, hogy a nyelvét jó hosszúra nyújtsa, hogy minél mélyebben lógjon bele a finom, édes nedűbe.

Közben megérkezett a Télapó is, hogy titokban a fa alá csempéssze az ajándékokat, de Bodriék rajtakapták. De hogy került a malac a fa alá? Hogy ne maradjon ki senki a sorból, a papagáj is odarepült a fa közelébe - ki mondta, hogy a Télapó csak az embereknek hoz ajándékot? Ha monitorodon szeretnéd viszontlátni a fa köré sereglett házikedvenceket, kattints ide!

Torkos Télapó

Szegény Télapó, kicsit talán sok volt a nassolás az elmúlt évben. Hiába, a megmaradt szaloncukorhalmokkal kezdeni kellett valamit, mégsem lehet a tavalyi maradékot osztogatni idén is.

Nem mintha a válság után nem jönne jól néhány megspórolható kiadás, de az illetékes felügyeleti szervek ezt biztosan nem vennék jó néven. Így hát nem volt mit tenni, a kimaradt áru feldolgozását a Télapónak kellett magára vállalnia.

Gyúrni persze csak a rénszarvas járt, de szüksége is lesz az erejére, ha minden kéménybe be akarja tuszkolni a főnököt. Ha ezt a vicces képet elnézve szeretnél egy kicsit kikapcsolni a nagy rohanás közben, ide kattintva letöltheted.

Ti szoktatok vicces télapós képeket küldeni szeretteiteknek?

Még nincs hozzászólás

10 gyönyörű karácsonyi idézet - Helyetted beszélnek

A karácsony a legjobb alkalom, hogy kifejezd a szeretteidnek, mennyire fontosak számodra.
Karácsony

4 illatos és gyönyörű karácsonyi dekoráció

Ünnepi aromás díszeink elkészítéséhez nincs szükség óriási barkácstapasztalatra. Íme, 4 egyszerű és mutatós dekoráció.
Karácsony
Szakértői tanácsok a karácsonyi menü elkészítéséhez

Ha kezdő háziasszony vagy és még nincs rutinod az ünnepi vacsora elkészítésében, akkor nézd meg videónkat!

Dátum: 2010. október 28.
Készítette: Femina.hu
Karácsonyi mesék és színezők
hirdetés
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.