kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Karácsony   /  

Télapós háttérképek

A 3 legviccesebb télapós háttérkép
Töltsd le ingyen!

Dobd fel a monitorodat egy vicces háttérképpel, és még az irodában is ünnepi lesz a hangulat!

Szerző: Vörös Boglárka
Forrás: Femina.hu

Javában benne vagy már az ünnepi készülődésben, de karácsonyig még muszáj a számítógépre meredned?

A legszebb karácsonyi dekorációk a nappaliba
A legszebb karácsonyi dekorációk a nappaliba
Zúzmarás ezüstdekorációkA legszebb karácsonyfadíszek10 meseszép feldíszített karácsonyfaKültéri karácsonyi dekorációk10 karácsonyi dekortipp, hófehérbenKáprázatosan szép ünnepi dekorációk10 meseszép karácsonyi dekortipp, pillanatok alatt10 csodás, aranyló karácsonyváró dekoráció10 mesés európai főváros karácsonyi pompábanVarázslatos gyertyák meleg fénnyel

Azért ne keseredj el, inkább teremts ünnepi hangulatot a munkahelyeden is. Vond be a kollégáidat, állítsatok karácsonyfát - így a csapat is még jobban összekovácsolódhat.

Bemelegítésként az ünnepre keressetek télapós háttérképet az irodai gépekre is. A nagyszakállút ábrázoló jópofa képeket akár ingyen is letölthetitek számos erre specializálódó oldalról. Biztosan jól szórakoztok majd keresgélés közben, és a monitort bámulni is szórakoztatóbb lesz.

Riadt ebgondolatok

Te jó ég! Hova lett a Télapó? És mit keres rajtam a ruhája? Akkor most én vagyok a póttélapó, amíg elő nem kerül? Atyavilág! Nincs jogosítványom szánkóra! Hogyan kell beindítani a szarvasokat? És vajon van a lábukban navigációs rendszer? Istenem! Nem beszélek krampuszul! Télapó! Gyere vissza! Jaj, ne! Ha én vagyok a Mikulás, akkor én kitől kapok ajándékot? Én nem kaptam meg a levelemet! Honnan fogom tudni, hogy mit kértem?

Valami ilyesmi járhat a fejében a képen látható riadt kutyusnak - mindenesetre a monitorodon nagyon viccesen fog mutatni, és mindennap eszedbe juttatja: nemsokára jön a Mikulás - az igazi. A cuki háttérképet innen töltheted le.

Állati karácsony

Míg a család alszik, az állatok birtokba vették a lakást. A cica nagyon szeretné megszerezni valahogy a kakaót a bögréből, de arcszerkezete igencsak megnehezíti a dolgát. Azon igyekszik, hogy a nyelvét jó hosszúra nyújtsa, hogy minél mélyebben lógjon bele a finom, édes nedűbe.

Közben megérkezett a Télapó is, hogy titokban a fa alá csempéssze az ajándékokat, de Bodriék rajtakapták. De hogy került a malac a fa alá? Hogy ne maradjon ki senki a sorból, a papagáj is odarepült a fa közelébe - ki mondta, hogy a Télapó csak az embereknek hoz ajándékot? Ha monitorodon szeretnéd viszontlátni a fa köré sereglett házikedvenceket, kattints ide!

Torkos Télapó

Szegény Télapó, kicsit talán sok volt a nassolás az elmúlt évben. Hiába, a megmaradt szaloncukorhalmokkal kezdeni kellett valamit, mégsem lehet a tavalyi maradékot osztogatni idén is.

Nem mintha a válság után nem jönne jól néhány megspórolható kiadás, de az illetékes felügyeleti szervek ezt biztosan nem vennék jó néven. Így hát nem volt mit tenni, a kimaradt áru feldolgozását a Télapónak kellett magára vállalnia.

Gyúrni persze csak a rénszarvas járt, de szüksége is lesz az erejére, ha minden kéménybe be akarja tuszkolni a főnököt. Ha ezt a vicces képet elnézve szeretnél egy kicsit kikapcsolni a nagy rohanás közben, ide kattintva letöltheted.

Ti szoktatok vicces télapós képeket küldeni szeretteiteknek?

Még nincs hozzászólás

10 gyönyörű karácsonyi idézet - Helyetted beszélnek

A karácsony a legjobb alkalom, hogy kifejezd a szeretteidnek, mennyire fontosak számodra.
Karácsony

4 illatos és gyönyörű karácsonyi dekoráció

Ünnepi aromás díszeink elkészítéséhez nincs szükség óriási barkácstapasztalatra. Íme, 4 egyszerű és mutatós dekoráció.
Karácsony
Karácsonyi mesék és színezők

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.