kisebb normál nagyobb
Címoldal   /   Kapcsolat   /  

Váll érintés jelentése

Ha így érinti meg a válladat a férfi, azonnal ágyba vinne: szexuálisan vonzódik hozzád

Egyetlen érintésből leszűrheted, hogy mit akar a férfi.

Forrás: Femina.hu

Annak ellenére, hogy egy érintés csupán pillanatokig tart, hihetetlen sok információt hordoz, melyek némi odafigyeléssel könnyen olvashatóak ki belőle. E cikkünkben a váll megérintését vesszük górcső alá.

Legyen bár egy kolléga, egy szomszéd, egy barát, bármelyikük lehet titkos hódolód, amit nagyon egyszerűen leszűrhetsz abból, hogy egy beszélgetés során, vagy éppen ha szól neked valami miatt, miként, vállad melyik részére helyezi a kezét, illetve meddig hagyja ott.

A szexuális érdeklődés jele

A legegyértelműbb jele a szexuális érdeklődésnek van, ha a vállra helyezett kezet vizsgáljuk. Ha a férfi nemcsak egy pillanatra teszi a válladra a kezét, hanem ott is hagyja, és közben egész tenyerét rád borítja, az arra enged következtetni, hogy szívesen ágyba csalna.

A testi kontaktusra való törekvés, a lopott mozdulat elnyújtása flörtölés szándékával vagy jeladás szándékával történhet. Ha eközben még mélyen a szemedbe is néz, nincs kérdés. Amennyiben közeledése rosszul érint, hárítsd el bátran, és ha nem ért a szóból, kérj külső segítséget.

Komolyabb szándék

Ha a férfinak tetszel, de nem csupán mint lehetséges szexuális partnerre tekint rád, hanem többet remél, érdeklődését tisztelettudóan palástolni próbálja, válladat inkább többször érinti meg, mint egyszer hosszan, de minden érintése finom és óvatos.

Mivel vonzódik hozzád, a férfi igyekszik minél gyakrabban megérinteni, de lerohanni, tolakodni nem akar. Ha neked is tetszik a pasi, adj neki egy biztató jelet. Akár még aznap randira is hívhat.

10 jel, hogy egyáltalán nem jössz be a pasinak
10 jel, hogy egyáltalán nem jössz be a pasinak
15 árulkodó jel, hogy tetszel a férfinak12 dolog, ami nélkül nem lesz hosszú a kapcsolatod15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit15 árulkodó jel, hogy bejössz a pasinakA pasik kedvenc női testrészei14 randiszabály, amit ismerned kell10 dolog, amit sok nő nem szeret magán - De a pasiknak tetszik15 szerelemébresztő női praktikaÖsszeillesz a pároddal? 12 jel, melyből biztosan kiderül10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes

Nem érdeklődik

Ha az érintés annyira gyors, hogy szinte észre sem lehet venni, és a férfi nem tartja válladon a kezét, feltehetőleg nem érdeklődik utánad úgy, mint nő után. Ha sohasem érint meg, akkor ez még valószínűbb, még ha az érdeklődésnek egyéb nonverbális jelei is lehetnek.

Még nincs hozzászólás

Szexi női arc

A szexi és vonzó női arc tulajdonságait mutatjuk képeken.
Kapcsolat

Lábfej szex pont

A lábadon több pontot is találsz, melyet érdemes megkeresni.
Kapcsolat
Szerelmes idézetek

Blog.hu ajánló

    hirdetés
    hirdetés
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit.